reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć kochane [emoji8] ja jestem wycięta z życiorysu na razie ...
Wczoraj się wprowadziliśmy i urwanie głowy [emoji16]ale szczęśliwa [emoji4]

3mam kciuki za wizyty ;*
Buziaki dla dzidziusiow naszych ♡ ;*

@burczuś ja wiedziałam! hihi bo tak 3malam kciuki ze az palce mam przetarte [emoji16] kochana spokojnej ciąży [emoji8] niech ten cień będzie za 8 miesiecy pięknym różowym bobasem [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino na onkologii w Gliwicach podobno siostra mojego M moze cos zalatwic ,zobaczymy.
Poki co stawiaja na operacje w Sosonowcu bo guz operacyjny sie okazal,twsciowa ma sie zastanowic,dzis ja odbieramy ze szpitala.

@bea25ta tak superowo opisalas cc ,ze tylko mnie utwordzilas w tym ,ze wole sn hehe[emoji1]

@magda1208 spoznione ale szczerze wszytskiego najlepszego[emoji8]i spelnienia tego najwiekszego ,najwazniejszego marzenia[emoji8]

@llis91 ketony chyba pojawiaja sie jak za wczesniw jesz kolacje.
Mi tez w ciazy spadlo tah z 1.2 na 0,5 ,tylko ja nie biore eutyroxu

@Totois30 ja dostawalam @nawet w trakcie brania progesteronu jak nie bylo ciazy.

@iveo ja bylam u Sydora wszytsko fajnie rzeczowo tlumaczyl,bylam z tym moim aptt[emoji4]

@olaa90 kciuki sa[emoji8]

@burczuś aaaaa pieknie[emoji5]kciuki juz sa za piekna bete[emoji8]

@roxie123 super ,ze sie przeprowadziliscie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny ja bardzo dziękuje za kciuki,modlitwy i gratulacje:) po tylu stratach jednak podchodzi się do tego z taką rezerwa,że aż ciężko się cieszyć. Takie mamy skrzywienie:) wszystkie tu wiemy,że pozytywny test to nie wszystko:) aaale ponad wszystko chce wierzyć,że będzie inaczej niż przez ostatnie 5 razy:/ lecę teraz do koscioła z dzieckiem i menem by pidziekowac,że po takim czadie wogóle zobaczyłam cienia:)

@burczuś ale News!!!! :) Fantastycznie, że w ogole zaskoczyło :) Pierwszy krok postawiony. To jutro beta? Masz moje mocno zaciśnięte kciuki.
Zrób rozpiskę co dokładnie brałaś, w którym dniu itp

reklama
@Funia90 mozgowe rzadko operacyjne, wiec niech sie dlugo nie zastanawia. To zawsze strach i to kosmiczny. Oswoic sie ze slowami nowotwor...wiem jak to jest i ile czasu to zajmuje. Operacyjny...to naprawde dobra wiadomosc. A gliwic nie odpuszczajcie. To wciaz jedna z lepszych onkologii.
Kochana a jak ty sie w tym wszystkim odnajdujesz. Co u ciebie i Asienki?

@olaa90 [emoji110][emoji110][emoji110]

@roxi123 na swoim zawsze dobrze [emoji4]

@burczus wiedza to jedno, a my liczymy na cud. Nalezy ci sie bardzo [emoji178]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry