reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś a nie mówiłam aaaa..... czekamy na rozwój się się kropek wgryza

@olaa90 kciuki za wizytę

@roxie123 i w końca na swoim super

@Funia90 oby wszystko o teściowej poszło po waszej myśli . Jak @destnio pisze pomyślcie o Gliwicach to jednak jeden z najlepszych szpitali jeśli chodzi o onkologię i doświadczenie lekarzy

@bea25ta jak mała jak się odnajdujecie w nowej roli

reklama
@burczuś Wchodze na forum a tu takie cudowne wiesci!!!!!!!!:D:D:D Zaciskam mocno kciuki ✊✊
Daj znac prosze od kiedy bierzesz clexane, acard i encorton i jakie dawki. Oj chyba u Was beda cudowne swieta!!!! :p
@magda1208 Spóźnione ale szczerze życzenia. Duzo miłości, wiary i spełnienia się największego marzenia kochana

Dziewczyny na żywo widać ten cień cienia:)
Wyobraźcie sobie że lecę z tym testem do męża (on śpi po nocce), podstawiam mu pod nos...a on mówi...nie chcę! Ja się pytam -jak nie chcesz???!!! A on... no nie chcę sera więc mu mówię ze to nie ser i nie mam zamiaru go karmic,tylko to test:):):)

Aaaaa, czaaad, GRATULACJE!!! :)

@bea25ta jedni mowia maly brzuszek a inni jak mnie widza to mowia ,ze mnie wywalilo[emoji4]
Ucaluj Milenke[emoji8]

@Destino kochana wlansie wczoraj mowilam M ,ze los nas nie oszczedza w ciazy.
W lipcu zmarl moj Dziadek ,dowiedzialam sie dzien po tym jak nagle jakims cudem zniknal ten ogromny krwiak.
Teraz choroba tesciowej i jeszcze zdrowie brata stoi pod znakiem zapytania.
Moja ciaza ogolnie stresujaca i tak ciagle cos ,nie ma kiedy odpoczac ,nie wspomne o pracy bo tu tez sporo sie dzieje.

Staram sie byc silna,musze wspierac Meza,wczoraj wieczorem troszke odetchnelismy jak uslyszelismy ,ze guz operacyjny.
Ale z pt na sob bylo ciezko ,w dodatku M musial jechac do pracy,mial jechac sam ale w w tym stresie nie moglam go piscic samego i tak spalismy 1,5 godz i o 3 wyjezdzalismy do pracy,dobrze ,ze z nim pojechalam bo mowi ,ze tej drogi w ogole nie pamieta co sie dzialao.
Dwa razy wyskoczyly nam sarny na droge i to ja je zauwazylam .
Wrocilismy kolo 13 do domu i spalismy do 17 takze tak nam minal dzien.
Wierzymy w to ,ze bedzie dobrze.
A Wy jak sie macie?czujesz juz oddech porodu na sobie?[emoji4]

@Porzeczka1234 [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 trudny czas za toba i niestety jeszcze przed toba. Chcialoby sie powiedziec, ze odsapniesz po porodzie. Obie wiemy jak to bedzie.
A porod... troche czuje jak sie zbliza. Mlody niespokojny, brzuch sie obniza, skurcze juz takie do 20 dochodzace i bolesne. To co prawda jeszcze nie czas, ale ... pokazuje juz blizej niz dalej i czas leci. W piatek bedzie 35tc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry