reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta cudna Milenka [emoji7] śliczności
@marshia każda dobra wiadomość to kolejne światełko w tunelu [emoji8] Dużo sił dla mamy. Ps. Nie jeden ale cztery zastrzyki więcej [emoji13] ale @Destino, @marshia @Funia90 macie rację, to maleństwo jest teraz najważniejsze [emoji173]
@zaba38 ja brałam accofil, ale miałam inna dawkę (0,3 mg/0,5 ml (30 mln j.m./0,5 ml) i zawsze wstrzykiwałam w całości.
@Destino ale zapis KTG był poprawny?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po niekrzepnieciu krwi i śmierci 35-letniej kobiety na sali porodowej boje się niemiłosiernie tych rozrzedzacy... choć sama się faszeruje aspiryn cardio ;/
Olcia Kochanie ta dziewczyna miala zator z braku wlasnie zastrzykow po CC. Zmarla 2 dni po porodzie.

@bea25ta cudna Milenka [emoji7]

@bertha tule Cie [emoji8][emoji8]

@Ilis91 doktor pożegnał się ze mną w 12 tygodniu. Prenatalne robiłam na Kopernika, ale ostatnie usg u doktorka było mega dokładne i nie przesadzę jeśli powiem, że trwało dobre 30 minut [emoji4] nasze dziecię jest nadal bezimienne
@Destino super, że KTG jest w porządku [emoji4]
@kas90 a ciebie kiedy Rajtar-Ciosek wysłała po raz pierwszy na KTG, mnie ostatnio wspominała, że koło 32 tygodnia możemy się umówić w szpitalu w Krakowie. Jak dziś sprawy brzuszkowe?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli :( masakra....

Zrobie teraz w diagnostyce ten zespół antyfosfo... ale wstępnie czy ja po d-dimer 170 (norma do 500) i aptt 43 (norma do 39) muszę tez clexane w trybie pilnym? Możecie mi powiedzieć dziewczyny kochane jakie u was te wyniki są.... ?

Moja ciocia jadła heparynę ale dlatego ze żyły pod koniec ciąży to miała aż czarne

Ostatnia edycja:
@bea25ta Milenka cudowna

@Destino wszystko ok rozumiem mnie ktg też stresowało

@marshia kochana cieszę się , że z mamą lepiej kochana będzie dobrze ściskam Cię bardzo mocno jesteś dzielna kobieta

@bobasek1990 kochana idziesz jak burza z ciążą cudowne wiadomości

@matulkaa oj musisz wytrzymać który masz tydzień? Dzidzia najważniejsza

@kas90 jak u Ciebie?

@magda1208 kochana wierzę, że i Ty się doczekasz dzidziusia ❤❤❤

@Funia90 obiecałaś pokazać brzuszek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry