reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@edloteh i tak jakoś szybko poszło w miarę ale ciekawi mnie jak to wszystko się potoczy... &&& żeby u Ciebie się poukladalo ;*
@olaa90 wydaje mi się ze beta teraz już tak nie rośnie szybko i mogłoby Cię jeszcze bardziej stresować poczekaj na serduszko ♡ kiedy kolejne usg ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka, cudny babel. No to nic nie posisz. Mali
@Porzeczka1234, na początku byly po kazdym karmieniu, po 4 tyg stopniowo mniej, 3-4 na dobe. Chociaz zdarzalo sie ze nie bylo kupy z 12 godz, a potem 3 q ciagu kilku godzin.
@bea25ta czekamy na zdjecie milenki!!
@roxie123, fajnie ze sie udalo tak szybko i w ogole widac ze nabralas wiatru w zagle :*
@Ilis91 jak kruszynka? Ile
juz ma?
@pixi.nova zycze Ci zeby udalo sie ustalic jakis dobry plan

@zosiak ja mam dzis dzuen spiocha i zarloka[emoji16]
@Porzeczka1234 @agatush @Avita na szczecie porzadek robie na biezaco ,jedynie te okna ale zobacze hmm. ,ja mam bardzo malenkie te okna .
Nic sie nie martwcie ,nic ponad sily[emoji8]

@Destino Asia tez lubi ewana ale obudzic to on jej nie obudzi[emoji4]

@nafoczka ale slodziak[emoji7]

@roxie123 pewnue ,ze sie uda,teraz badania i bedzie widomo jak dzialac[emoji4]moze umow sie jakos kolo 10 stycznia

@olaa90 kochana trzymam kciuki za dzidzi[emoji5]

@llis91 alez sie ciesze,czekamy na relacje[emoji4]

@burczuś ponad 200 zastzykow to jakos przywyklam[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 pocałował w czółko ooooo to takie kochane :D on wgl na mnie mega wrażenie zrobił...taki ciepły człowiek z empatią i zrozumieniem :) dzidzi Twoje słodziutkie :***

reklama
@Ilis91 najpierw rozboil mnoe pocałunek w czołko... Padlam... Hihi. A potem teściowa która bliźniaki wypatrzyla... Czyli dobre wieści... Kochana odpoczywaj i uważaj na kochany malutki cud... Mega się cieszę kochanie... Mega....supeerrrrr

Do góry