reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś to skrzykawki insulinowe [emoji87] one są cieniutkie wiec mi się idealnie sprawdzały do tego celu [emoji51] używałam BD micro-fine [emoji85]
@olaa90 mocno za twojego leniuszka [emoji110]️[emoji110]️

A jak się ta heparynę przelewa do tych insulinowek?

Ilis, super ze wszystko dobrze!! :)

Paśnik odpisał. Wysłałam mu poprzednie wyniki i świeże wyniki CBA. Dla przypomnienia:
Poprzednie
1512332779-6f8933d05b32ec07-aaaaaa.jpeg

Nowe
1512332795-f3ab692e600b716d-aaaaaa.jpeg

Paśnik napisał:
Proszę się specjalinie nie przejmować TNF, gdyż on nie jest szczególnie istotny.
Bardzo dobrze, że podroslo IL-10 i świetnie, że wskaźnik IFN/IL-10 się wyraźnie zmniejsza. Wyniki o wiele lepsze.
Głowa do góry

@Ilis91 co to za lekarz? Kochane mam pytanie do was wy chodźcie do jednego lekarza czy jak to jest? Bo ja w sumie nie wiem czy ginekolog wystarczy czy trzeba jeszcze mieć jakieś hematologa czy cus?

@Destino oj tam, prawie się widziałamy ale "na szczescie" się "rozchorowalas" :D
@pixi.nova sprawdź dobrze bo ja raczej się staram żeby były wszystkie historie ;) i dotąd wierce dziurę w brzuchu aż napiszą ps i wam też będę ;P
@agatush mnie jednak najbardziej nurtuje ten "worek z prezentami" od mojego mikołaja :D
@Porzeczka1234 grunt to twarde zasady od samego początku :)
@Ilis91 bardzo się cieszymy z takich wiadomości :* a z tym całusem to już wogole mega :D choć specjalistka od całowania P była @Kwiatuszekk23 :D
@burczuś zapewniam że już przy pierwszym cieniu będziesz w stanie robić i 3 zastrzyki dziennie bez zmruzenia oka ;)
@marzycielka81 tule mocno ♡

A Wiktorowi zasilam światło w salonie zaś świeciło się na podwórku bo M odśnieżal i te wszystkie podswietlone płatki śniegu leciały wprost na niego.. nawet nie wiecie jaka miał radoche :D

Ps @bea25ta swirusko pamiętaj ze od owulacji jestem z Toba !♡

@Ilis91 bardzo się cieszę, że u was wszystko ok [emoji7] ani się nie obejrzysz, a będziesz już tulić swoje maleństwo [emoji8] Ja też mam łożysko na przedniej ścianie, tak jak @Funia90 o ile dobrze pamiętam. Trzeba trochę bardziej uważać, ale nie jest to w żaden sposób uciążliwe [emoji4] później wiąże się to np. z trochę gorszym obrazem usg
@roxie123 super, że jesteś zadowolona z wizyty u naszego doktorka. Rzeczywiście czuć, że tchnął w ciebie nową wiarę, że się uda. Fajnie, że wszystko udało się tak sprawnie zorganizować.
@bea25ta już jutro wielki dzień [emoji8] powodzenia. Ucałuj Milenkę od ciotek.
@olaa90 nie trać wiary, jeden dzień u takiego maluszka potrafi wiele zmienić. Trzymam kciuki za pięknie bijące serduszko na kolejnej wizycie [emoji173]
@marshia jutro jesteśmy też myślami z tobą i twoją mamą.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta czemu zmiana?
Ale tam tez super [emoji6]

@Destino Kochana kazda z nas tutaj przeszla/przechodzi ciezka droge do upragnionego cudu. I wierze ze kazda doczeka swojego szczescia.

@pixi.nova nawet jak nie pisze to staram sie czytac,uzaleznilam sie [emoji5]
Jestem pewna ze juz niedlugo bedziesz tulila swoje dzieciatko [emoji8]

@Ilis91 super ze wszystko dobrze [emoji6]

@nafoczka zdrowka [emoji8]

reklama
@bea25ta będę czekać na nowinki ♡ szczęśliwego rozwiązania ;*
@nafoczka kto Cię tam wie jaki worek z prezentami Ty masz w głowie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
@smerfik88 ja teraz też byłam u Przybycienia
@bertha czyli doktorek mówi że wyniki się poprawiły to super ;**
@Ilis91 awww ♡♡♡
@matulkaa tak mam nadzieje...moze teraz też inaczej przeżywam to poronienie jakoś tak hm normalnie ... chyba jestem mądrzejsza przez te doświadczenia i świadoma tego co mnie spotyka dlatego nie chce stac w miejscu na szczęście ktoś czuwa nade mną i układa mo życie aby stało się lepsze [emoji4] a jak u Was ?
@marshia dużo siły jesteśmy z Tobą ♡
@Funia90 umowie się tak po 20 żeby mieć wszystkie badania jak coś [emoji4]
@burczuś hm to ja clexane mam takie żółte igielki male cieniutkie nie wiem jaka jest heparyne do przelewania :/
@olaa90 kochanie już nic nie zmienisz ... musisz wierzyć i byc dobrej myśli ; * ja wiem ze Bedzie dobrze [emoji4]
@kas90 też mnie to cieszy pewnie dzięki temu nie mam mega doła tylko myślę co dalej ;* buziaki dla Asiuni ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry