reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś to skrzykawki insulinowe [emoji87] one są cieniutkie wiec mi się idealnie sprawdzały do tego celu [emoji51] używałam BD micro-fine [emoji85]
@olaa90 mocno za twojego leniuszka [emoji110]️[emoji110]️

A jak się ta heparynę przelewa do tych insulinowek?

Ilis, super ze wszystko dobrze!! :)

Paśnik odpisał. Wysłałam mu poprzednie wyniki i świeże wyniki CBA. Dla przypomnienia:
Poprzednie
1512332779-6f8933d05b32ec07-aaaaaa.jpeg

Nowe
1512332795-f3ab692e600b716d-aaaaaa.jpeg

Paśnik napisał:
Proszę się specjalinie nie przejmować TNF, gdyż on nie jest szczególnie istotny.
Bardzo dobrze, że podroslo IL-10 i świetnie, że wskaźnik IFN/IL-10 się wyraźnie zmniejsza. Wyniki o wiele lepsze.
Głowa do góry

@Ilis91 co to za lekarz? Kochane mam pytanie do was wy chodźcie do jednego lekarza czy jak to jest? Bo ja w sumie nie wiem czy ginekolog wystarczy czy trzeba jeszcze mieć jakieś hematologa czy cus?

@Destino oj tam, prawie się widziałamy ale "na szczescie" się "rozchorowalas" :D
@pixi.nova sprawdź dobrze bo ja raczej się staram żeby były wszystkie historie ;) i dotąd wierce dziurę w brzuchu aż napiszą ps i wam też będę ;P
@agatush mnie jednak najbardziej nurtuje ten "worek z prezentami" od mojego mikołaja :D
@Porzeczka1234 grunt to twarde zasady od samego początku :)
@Ilis91 bardzo się cieszymy z takich wiadomości :* a z tym całusem to już wogole mega :D choć specjalistka od całowania P była @Kwiatuszekk23 :D
@burczuś zapewniam że już przy pierwszym cieniu będziesz w stanie robić i 3 zastrzyki dziennie bez zmruzenia oka ;)
@marzycielka81 tule mocno ♡

A Wiktorowi zasilam światło w salonie zaś świeciło się na podwórku bo M odśnieżal i te wszystkie podswietlone płatki śniegu leciały wprost na niego.. nawet nie wiecie jaka miał radoche :D

Ps @bea25ta swirusko pamiętaj ze od owulacji jestem z Toba !♡

@Ilis91 bardzo się cieszę, że u was wszystko ok [emoji7] ani się nie obejrzysz, a będziesz już tulić swoje maleństwo [emoji8] Ja też mam łożysko na przedniej ścianie, tak jak @Funia90 o ile dobrze pamiętam. Trzeba trochę bardziej uważać, ale nie jest to w żaden sposób uciążliwe [emoji4] później wiąże się to np. z trochę gorszym obrazem usg
@roxie123 super, że jesteś zadowolona z wizyty u naszego doktorka. Rzeczywiście czuć, że tchnął w ciebie nową wiarę, że się uda. Fajnie, że wszystko udało się tak sprawnie zorganizować.
@bea25ta już jutro wielki dzień [emoji8] powodzenia. Ucałuj Milenkę od ciotek.
@olaa90 nie trać wiary, jeden dzień u takiego maluszka potrafi wiele zmienić. Trzymam kciuki za pięknie bijące serduszko na kolejnej wizycie [emoji173]
@marshia jutro jesteśmy też myślami z tobą i twoją mamą.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta czemu zmiana?
Ale tam tez super [emoji6]

@Destino Kochana kazda z nas tutaj przeszla/przechodzi ciezka droge do upragnionego cudu. I wierze ze kazda doczeka swojego szczescia.

@pixi.nova nawet jak nie pisze to staram sie czytac,uzaleznilam sie [emoji5]
Jestem pewna ze juz niedlugo bedziesz tulila swoje dzieciatko [emoji8]

@Ilis91 super ze wszystko dobrze [emoji6]

@nafoczka zdrowka [emoji8]

reklama
@bea25ta będę czekać na nowinki ♡ szczęśliwego rozwiązania ;*
@nafoczka kto Cię tam wie jaki worek z prezentami Ty masz w głowie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
@smerfik88 ja teraz też byłam u Przybycienia
@bertha czyli doktorek mówi że wyniki się poprawiły to super ;**
@Ilis91 awww ♡♡♡
@matulkaa tak mam nadzieje...moze teraz też inaczej przeżywam to poronienie jakoś tak hm normalnie ... chyba jestem mądrzejsza przez te doświadczenia i świadoma tego co mnie spotyka dlatego nie chce stac w miejscu na szczęście ktoś czuwa nade mną i układa mo życie aby stało się lepsze [emoji4] a jak u Was ?
@marshia dużo siły jesteśmy z Tobą ♡
@Funia90 umowie się tak po 20 żeby mieć wszystkie badania jak coś [emoji4]
@burczuś hm to ja clexane mam takie żółte igielki male cieniutkie nie wiem jaka jest heparyne do przelewania :/
@olaa90 kochanie już nic nie zmienisz ... musisz wierzyć i byc dobrej myśli ; * ja wiem ze Bedzie dobrze [emoji4]
@kas90 też mnie to cieszy pewnie dzięki temu nie mam mega doła tylko myślę co dalej ;* buziaki dla Asiuni ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry