reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@zosiak nie ma sie co czarować za dużo juz po owulacji i wgl... chce tylko to zakończyć szczęśliwie i mieć spokój ... badać się dalej i mieć plan
Czekanie mnie dobija bo nie wiem co sie dzieje w środku

@roxie123 przytulam:* tak mi dzisiaj przykro sie zrobilo gdy przeczytalam posta Twojego nie tylko Ty jak widzisz to przezywa. Pomysl o tym sporcie moze byc joga sproboj i odzywianiu ja teraz na to stawiam kazda ma jakies sposoby ale moze jakby tak polaczyc to wszystko razem. Nie polecialam po tabletki a staram sie pic soki jestem mega zadowolona z tej wyciskarki wolnoobrotowej jutro robie grejfrut pomarancza codziennie pije cos innego.

Dla Was ❤️

Załączniki

• 8DB71E96-345A-4AC3-AB4D-33CC9728BAC5.jpeg
    8DB71E96-345A-4AC3-AB4D-33CC9728BAC5.jpeg
    54,6 KB · Wyświetleń: 90
@mickey* kochana tak to prawda bierzemy mała rano do łóżka zanim mąż pojdzie do pracy i gapimy się na nią jak wariaci. Wiesz dla nas najpiękniejsza

@Beciiia-87 nie doradze ale endo może wskazywać że coś tam się mości może zrob test albo betę

@roxie123 jeśli bedzie u Ciebie biochemia to bym badania robiła od razu

@pixi.nova nie wiem czemu fraxi wszystkie leki heparynowe ,że tak powiem mają takie same działanie. I właśnie one są na różne przeciwciała ale w dużych dawkach. @Maciejka78 na pewno czynnik martwiczy nowotworu ma znaczenie w ciąży ale tylko jeśli rośnie w zastraszającym tempie.

20171126_121412.jpg
@roxi123 ten holter ok. Tylko pod koniec cos uchwycilo, ale skonczyl sie zapis. W grudniu jak zdaze bedzie kolejny. Poki co moge rodzic sn

Oh Madziu kochana @magda1208 to juz tez hormony, ale i bezradnosc. Wizyta za mna i to najwazniejsze. Duzo dzis o Tobie myslalam. Chcialabym zapytac co u Ciebie, ale nie umiem znalezc wlasciwych slow.

@Asia2104 trzymaj sie dzielnie i pisz co sie u was dzieje [emoji8]

Wiesz @Marthi to juz w duzej mirze za mna, a jednak boli. Place skladki, a z nfzetu nie korzystam od 2012 roku. Gdybym miala te pieniadze... kolonoskopia w znieczuleniu tk i inne badania z wlasnej kieszeni... co wam bede pisac wszystkie to znamy. A wystarczy odrobina dobrej woli. Wystarczy byc czlowiekiem.

@iveo dziekuje za mile slowa. Ja to bym chciala, by nikt juz nie musial tracic swoich maluszkow, a ni o nie zaciekle walczyc...tylko niestety nie mam na to wplywu. Tak samo jak moim marzeniem jest uslyszec o kolejnych 2 kreseczkach u kazdej z nas i pieknie rozwijajacej sie ciazy [emoji7]

@marshia takich historii jest wiele. U nas nawet w otoczeniu bliskich znajomych. Nie chce pisac by nie straszyc, ale tego sie strasznie boje.

@marzycielka81 Przybycien jest z Krakowa lub Tarnowa. I tu i tu przyjmuje. W sobote mam wizyte, podpytam moja gin o te torbiele i przyczyny.

@Porzeczka1234 [emoji23][emoji23][emoji23] ale sie usmialam z twoich planow. Dziewczyno daj spokoj. Najlepsza silownie masz teraz w domu. Ona bedzie przybierac na wadze, a ty dzwigac ciezarki coraz ciezsze. A jak zacznie chodzic, to nie nadazysz za nia biegac. Po co ci silownia.
A rozstepy to mam, ale na udach. Zreszta od dziecinstwa mam. Zawsze bylam pulchniutka

@smerfik88 jak ja ci wspolczuje. Tak jak kazdej dziewczynie wysokiej straty. Wiem, kazda strata jest strata, ale urodzic martwe dziecko... wybaczcie to co napisze, ale oby mnie i kazda kobiete omijalo to doswiadczenie duzym lukiem. Jestem pelna podziwu.
@Porzeczka1234 nigdy ci tego nie napisala, ani @susana, ale naprawde jestem pelna podziwu.

@susana a co u ksiezniczki?

@smerfik88 nie przepraszaj. To niestety samo zycie... a takie historie i tak znamy

@iveo super sie slucha o bohaterze Pawelku. Ucaluj go ode mnie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
Witam sie wieczorową porą
Całuję wszystkie "stare"i nowe koleżanki .
Malo mnie tutaj
Wiem .Ale bardzo dużo piszecie i przyznam że nie nadążam .
U nas wszystko ok .
Zuza skończyła parę dni temu trzy miesiączki .Jest bardzo grzeczna
Chodzi spać o 17 już na noc .
Cały wieczór wolny ale niestety rano wstaje zaraz po 5 i chce sie bawić .
Berdzo dużo pomaga mi moja mama
Przychodzi do nas codzienie i jest super .Mimo rannego wstawania nie jestem zmęczona .
Wróciłam już nawet do pracy na trzy ,cztery godziny dziennie .
Zawsze to trzeba sie wtedy ogarnąć .
Pozdrawiamy wszystkie cicie i dziękujemy że o nas pamiętacie

Załączniki

• 20171126_121412.jpg
    20171126_121412.jpg
    625,9 KB · Wyświetleń: 173
  • 20171126_121238.jpg
    20171126_121238.jpg
    592,3 KB · Wyświetleń: 114
@olaa90 ale na innych watkach widzialam ze kobiety aspiryn braly bo tez ma podobne dzialanie co claxene rozrzedza krew ale nie udowodnili czy jest bezpieczna w ciazy i chyba dlatego wiekszosc ma heparyne ja mam miec clexene steryd i acard
Zosiak aspirin cardio to to samo co acard.

@roxie123 moja kolezanka z pracy chodzila do dr.P. miala taka sama sytuacje jak Ty. Zachodzila w ciaze i tracila ja na bardzo wczesnym etapie. Miala szczepienia i zelazny. Teraz maja coreczke i staraja sie o drugiego dzidzia.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry