reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoasia O ja kochana przegapiłam twoja wiadomosc!!! Wybacz. Tak wbilam sie na jutro. Ale jezeli mozesz to podaj mi na jakim forum moge znalezc ta kolezanke. Bede jechac z warszawy do Lodzi i gdybym nie zdazyla to wezme wizyte na piatek.

@mickey* kochana tak to prawda bierzemy mała rano do łóżka zanim mąż pojdzie do pracy i gapimy się na nią jak wariaci. Wiesz dla nas najpiękniejsza

@Beciiia-87 nie doradze ale endo może wskazywać że coś tam się mości może zrob test albo betę

@roxie123 jeśli bedzie u Ciebie biochemia to bym badania robiła od razu

@pixi.nova nie wiem czemu fraxi wszystkie leki heparynowe ,że tak powiem mają takie same działanie. I właśnie one są na różne przeciwciała ale w dużych dawkach. @Maciejka78 na pewno czynnik martwiczy nowotworu ma znaczenie w ciąży ale tylko jeśli rośnie w zastraszającym tempie.

To tak jak u nas!!!! Michalina rano jak się obudzi ląduje w naszym łóżku - gadamy z nią, zaczepiamy i gapimy jak uśnie!! :)

Zobacz załącznik 830765
Hej
Witam sie wieczorową porą
Całuję wszystkie "stare"i nowe koleżanki .
Malo mnie tutaj
Wiem .Ale bardzo dużo piszecie i przyznam że nie nadążam .
U nas wszystko ok .
Zuza skończyła parę dni temu trzy miesiączki .Jest bardzo grzeczna
Chodzi spać o 17 już na noc .
Cały wieczór wolny ale niestety rano wstaje zaraz po 5 i chce sie bawić .
Berdzo dużo pomaga mi moja mama
Przychodzi do nas codzienie i jest super .Mimo rannego wstawania nie jestem zmęczona .
Wróciłam już nawet do pracy na trzy ,cztery godziny dziennie .
Zawsze to trzeba sie wtedy ogarnąć .
Pozdrawiamy wszystkie cicie i dziękujemy że o nas pamiętacie

Susana! Super Zuzia! Mamy tego samego Misia i też mamy z nim podobne zdjęcie :D Moja Michaśka chodzi spać 19-20 i też mi już całą nockę przesypia :) do 7-8 rano mamy wolne. Zobac jak to leci... dopiero my czekałyśmy na rozpakowanie, a tutaj już Twoja Zuza ma 3 miesiące i moja Miśka zaraz też skończy :)

@Liluli wiem o tym ale chodzilo mi raczej o dzialanie tego leku ze rowniez ma dzialanie podobne do clexene tak jak acard a wiekszosc dziewczyn raczej bierze acard i clexene a nie aspiryne cardio dlaczego? wszystkie trzy leki maja dzialanie przeciwzakrzepowe najpopularniejszym jest heparyna

@edloteh dziękuję kochana... Nie życzę nikomu takoch przeżyć.... I oby już żadna z nas nie musiała nigdy przez takie coś przejść

@roxie tule Cię mocno.... Bardzo to przykre wszystko.... :(

@roxie123 to mi wygląda na biochemiczną. Przechodziłam przez to w czerwcu. Beta była 10,7 a po 3 dniach 12.01 i myślę, że ta druga wartość była już złapana w fazie spadkowej, bo potem już tylko spadała, okres dostałam po 3 dniach od odstawienia leków. Mam nadzieję, że i u Ciebie szybko się wyjaśni sytuacja. Przykro mi :( same beznadziejne wiadomości dziś, na Ivf - owym wątku też ;(

@susana piekna Zuzia. I jaka juz duza. Trzeba przyznac, ze ladnie spi. A ty juz do pracy... nie wysiedzisz w miejscu. Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

@zosiak oba rozrzedzaja krew, ale kazdy w inny sposob. Heparyna przerywa tworzenie sie skrzepow w ukladzie krzepniecia chamujac bialko anty-xa, a acard uposledza plytki krwi uniemozliwiajac im zlepianie sie.

A nasza koteczka zostala w szpitalu na noc. Kurcze ona jest jak nasze malenstwo. Znow bede kiepsko spala
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@roxie123 bardzo mi przykro szukaj immunologa bo może dziewczyny mają rację że tu jest coś nie tak ja odrazu poszłam w szczepienia nie wiedziałam wtedy o żelaznym tylko po drugim poronieniu szukałam w necie lekarza z dobrymi opiniami a pieniądze nie grały roli pojechałam do maliny a co działa czy żelazny czy szczepienia nie wiem ale w lutym też miałam biochemiczna a teraz jestem prawie w 10tyg głowa do góry

reklama
Już mi dziewczyny wytłumaczyły itd.
Mam plan działania . Badania wizyta decyzja...niech sie dzieje byle dobrze . Nie dam się tak łatwo jakimś kilersom pokonamy je ...
Oby to była biochemiczna odstawilam leki może coś ruszy .
Trudne to wszystko 4 niepowodzenia...
Dziękuję Wam z całego serducha za całe dobro ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry