reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 zmierz sobie rano temperature po przebudzeniu. Jaka mialas temperature przed ciaza badalas regularnie? jest ona zmienna i woeczorna temperatura czesto nie rowna sie porannej nawet u kobiet w ciazy;) i tak jak @Destino mowi ze to sa pocztkowe objawy. Niektore kobiety cala ciaze nie wyniotuja nie maja objawow a wszystko jest w porzadku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@pixi.nova u mnie czynnik matwicy nowotworu wynosił 556 przepraszam ale nie pamietam jaki był u Ciebie ja to zbagatelizowałam u Ciebie bo gdzieś na forum czytałam o dziewczynie z bardzoooo wysokim tym wynikiem i ona pisała, ze wcale to nie oznacza to co nam się wydaje nie pamiętam dokładnie o co chodzi ale lekarz ją uspokoił. Moim zdaniem tą interleukinę 2 masz za wysoką i na bank Paśnik do tego się przyczepi.
Immunosupresja chyba 3 cykle z tego co pamiętam góra 6 mogliśmy się starac ale mi się przyplątała bakteria w moczu po drodze więc jeden cykl odpadł nie chciałam ryzykować a kolejne cykle to nie zawsze pewnie trafialiśmy bo nie miałam monitoringu i szczerze to nie pilnowałam za bardzo bo w głowie miałam chorobę nowotworową Taty i to miało priotytet.
immunosupresja:
azotopiryna
metypred
eQuoral
taki zestaw jak dostaniesz to od Paśnika to nie kupuj wyślę Ci bo mi sporo zostało

a w tej ciąży (jestem w 12tc) wiedziałam kiedy pękło jajeczko i od razu wprowadziłam encorton z dawką 5 mg potem 10mg a po potwierdzeniu bety chyba albo od testa sikańca już nie pamietam 15mg

Kto z Was oprócz nafoczki , Ilis chodził jeszcze do Przybycienia ???

@marshia a Ty jakie badania zrobiłaś ? i kiedy je można zacząć robić żeby nie były pokićkane hormonami

@zosiak nigdy nie mierzyłam, teraz to w sumie mogę powiedzieć otwarcie ze była „ wpadka” bo się nie spodziewałam ze się uda od razu... Stwierdziliśmy,ze co ma być to będzie ale oczywiście sie nie spodziewałam i pierwsza próba po poronieniu i bach. Myślałam ze jestem zdrowa jak kon i jak to w szpitalu twierdzili przypadek. A dzień później dostałam wynik mthfr ;/ i to zasrane hetero wyszło...

I czy zawsze przy hetero konieczny jest clexane ?
Mam tylko aspiryn cardio zlecony gdzie jest 100mg kwasu...

@Maciejka78 No ja mam ten czynnik totalnie z kosmosu 3894 a norma do 1380. A ta intereukina 2 to za co odpowiada? Przepraszam, ze tak was walkuje dzisiaj.. ale nie chce isc taka jutro tepa.. na ta wizyte.
Dziekuje za propozycje lekow :)
Ja bym wolala tez probowac na zelaznym ale nie wiem czy to ma sens z moimi wynikami..
@roxie123 Wpisz przybycien w google, jest ogromny watek na wizaz.pl o nim. Masz tabuny pacjentek od niego.

@olaa90 nie slyszalam zeby tu jakas dziewczyna aspiryne brala wszystkie raczej na heparynie raczej musisz sie upomniec idz do dobrego lekarza ktory sie zajmuje poronieniami i napewno Ci przepisze mozesz tez acard brac

reklama
Do góry