@zosiak szkoda ze nie zapytalas co myslimy na temat czy masz zaprosic siostre do zamieszkania u ciebie. Wtedy powiedzialabym NIE ROB TEGO!!! A teraz hmm trudna sprawa i taka sama sytaucje tylko oni mieszkaja u mnie a ja u meza i ani fo kupienia nie sa chetni ani do spakowania manatkow. Darowalam sobie spory na czas staran i ciazy i ło prosze wyszlo mi ciaza moze ty chwilowo odpusc? Sama nie wiem a ciesz sie ze dobra klotka z ciebie siostre zostawie bez komentarza.
@marshia ja dzis w zaje..bistym humorze. Musze byc zajeta o wtedy glowa nie mysli za duzo. Podwozie mi dzis tez nie dokucza wiec jest gut.
Dzis zrobilam obiad na 2 dni -kicaja - gulasz z krolika, jutro lece wydac cos grosza z malzem trzeba go wystroic i w czwartek gin nr dwa
@marshia ja dzis w zaje..bistym humorze. Musze byc zajeta o wtedy glowa nie mysli za duzo. Podwozie mi dzis tez nie dokucza wiec jest gut.
Dzis zrobilam obiad na 2 dni -kicaja - gulasz z krolika, jutro lece wydac cos grosza z malzem trzeba go wystroic i w czwartek gin nr dwa