reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 poczekaj jeszcze tydzien. Kurde zarodek szuka sie ok 6,7 tc.

@magda1208 daj sobie czas moze zarodek sie pojawi. Taka piekna beta. Musi byc ludzik.

@Funia90 dostalam zyrafle. Jak ona slicznie pachnie. Nie dziwie sie ze maluchy ja lubia. No i oczywiscie moj pies mysli ze to gryzak dla niego

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 ja tez bym czekala[emoji5]dzidzi dobrze sie kamufluje na pewno[emoji8]

@Destino ja kupie ja na kolejnej promo,teraz w piatek ma
Byc black friday i planuje jechac po prezentowe zakupy no i zajrzec do smyka stacjonarnie lub przez neta[emoji4]
A teraz internetowo zamowilam w smyku laktator i prezent na Swita dla malutkiej siostry[emoji4]

Dzis przyszedl mi monitor oddechu i lustro do obserwowania malej podczas jazdy samochodem,jutro dostane mate edukacyjna[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 Poczekaj kochana to bardzo wczesny etap!! Wszystko moze sie zmienic
Wiem, ze moze nie w czas pisze w sytuacji ilis ale czy moge prosic o interpetacje wynikow strasznie sie boje...:(

Puste jajo. Nie ma nawet pęcherzyka żółtkowego
ilis, jeszcze za wcześnie, żeby cokolwiek przesądzać, moje zdanie jest teraz takie, że na tak wczesnym etapie to bym wolała niechodziś na wizyty bo to niepotrzebny stres, lepiej poczekac do 6+ kilka dni tc
@magda1208 betę masz piękną , mam nadzieję, że kropeczka się pokaże
@pixi.nova jesli chodzi o nk to juz pewnie sama wiesz, że najlepiej jak jest max 10%, z resztą nie pomogę bo nie jestem pewna. ale zapewne @edloteh pomoże

reklama
Dziękuje za wskazówki. Bede czekac na informacje od was. Zdaje sobie sprawe, ze nk lepiej do 10... :(Martwi mnie ta informacja: Podwyższony stosunek CD4:CD8 obserwuje się o u pacjentów z chorobami o podłożu autoimmunologicznym, ale także w diagnostyce niepłodności i u kobiet z nawracającymi poronieniami.

Do góry