D
Deleted member 170039
Gość
Dziekuje Wam podniislyscie mnie na duchu dokladnie tak inaczej by bylo jakby siostra zaoytala a nie postawila przed faktem dokonanym ja jestem zupelnie inna osoba jedno ze kocham swojego faceta ale noe skoczylabym w ogien za nim zostawiajac dziecko moze tez dlatego ze te starania mnoe tak zmienile w ogole to strasznie przykre ze niektorzy tak latwo maja z poczeciem dziecka i do roli rodzoca sie nie nadaja a inne osoby staraja sie latami pragna dzieciatka.
Co do pustego jaja to bledy jakies chyba w genetyce na wczesnym podziale komorek ja bym juz o tym noe rozmyslala tylo za dwa miechy najpozniej sie starala jendak mam nadzieje ze @magda1208 jeszcze sie zarodek pokaze a jak nie:/ to glowka do gory i walczymy dalej. Piewsze poronienie bylo w 6tyg i nie wiem czy to bylo puste jajo bo nogdy nawet pecherzyka nie zobaczylam ale mogla byc tez ta cp i sie sama oczyscila ciezko mi powiedziec .
Co do pustego jaja to bledy jakies chyba w genetyce na wczesnym podziale komorek ja bym juz o tym noe rozmyslala tylo za dwa miechy najpozniej sie starala jendak mam nadzieje ze @magda1208 jeszcze sie zarodek pokaze a jak nie:/ to glowka do gory i walczymy dalej. Piewsze poronienie bylo w 6tyg i nie wiem czy to bylo puste jajo bo nogdy nawet pecherzyka nie zobaczylam ale mogla byc tez ta cp i sie sama oczyscila ciezko mi powiedziec .