reklama
Maciejka78
Fanka BB :)
@marshia no to nasza walka musi w końcu zakończyć się zwycięstwem!!! Ufam, ze taki plan mamy zapisany tam na górze wszytskie tu bez wyjątku!!!
@Porzeczka1234 dawaj no mi tego Twojego Skarbka ale bym ją wyściskała wycałowała i taka słodka i grzeczniutka (pewnie po cycu Mamuni no nie dziwię się, ze pozostajecie w zachwycie
@bobasek1990 no nie powiem a nie mówiłam
@Funia90 hop hop!!!
@Porzeczka1234 dawaj no mi tego Twojego Skarbka ale bym ją wyściskała wycałowała i taka słodka i grzeczniutka (pewnie po cycu Mamuni no nie dziwię się, ze pozostajecie w zachwycie
@Funia90 hop hop!!!
bobasek1990
@marshia no to nasza walka musi w końcu zakończyć się zwycięstwem!!! Ufam, ze taki plan mamy zapisany tam na górze wszytskie tu bez wyjątku!!!
@Porzeczka1234 dawaj no mi tego Twojego Skarbka ale bym
ją wyściskała wycałowała i taka słodka i grzeczniutka (pewnie po cycu Mamuni no nie dziwię się, ze pozostajecie w zachwycie
@Funia90 hop hop!!!
Teraz czekamy na Twoją jutrzejszą wizytę trzymam kciuki
burczuś
@bobasek1990 suuuper
@Porzeczka1234 śliczna "nasza" Niunia:*
Dzięki za foto rano prosiłam o foty dzieciaczków...i się doczekałam
@nafoczka❤
@Porzeczka1234 śliczna "nasza" Niunia:*
Dzięki za foto rano prosiłam o foty dzieciaczków...i się doczekałam
@nafoczka❤
@ovli22 mi też mówią , że tego się zbić nie da ...ale jak z nimi ciaże utrzymac w takim razie
Eh wykończy mnie ta babka w tym domu :/ jestem już tak zmęczona tym
Z tego co mi lekarz mówił to nie powinno się patrzeć na przeciwciała tylko na tsh .
Przeciwciała nie zagraża dziecku i żebym się tym nie sugerowała . Najważniejsze aby Tsh było s normie .
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Porzeczka1234
Dziękujemy dziewczyny wiecie patrzę na nią co jakiś czas i jie wierzę , że jest lubię ją fotografować
@burczuś tak ona jest nasza jakbym bez was przetrwała te 9 miesięcy
@marshia @Maciejka78 @Funia90 buzi buzi od Zosi u nas ewan się spisuje super jest przyjacielem małej
Pozdrawiamy czekamy na babcię
@burczuś tak ona jest nasza jakbym bez was przetrwała te 9 miesięcy
@marshia @Maciejka78 @Funia90 buzi buzi od Zosi u nas ewan się spisuje super jest przyjacielem małej
Pozdrawiamy czekamy na babcię
edloteh
@bertha przykro mi kochana. To było twoje pierwsze ifv? Zabij ale nie pamietam [emoji55] co w twoich wynikach jest nie tak? Pewnie nie raz pisałaś, ale w tym gąszczu postów których miliony produkujecie [emoji15][emoji23] to trudno spamiętać wszystko. Pytasz o sugestie: nie poddawać się!!! Nie tracić czasu, bo nie młodniejemy. może podać zarodki w 2-3 dobie. Można spróbować z dodatkowymi procedurami czyli specjalne pożywki, wybieranie plemników w większym powiększeniu etc... Ale...Badaliście małża twojego dokładniej? Suplementowałaś się do tego ivf? Jaki to bym rodzaj ivf/icsi/imsi?
@pixi.nova GynCentrum w Katowicach miałam na myśli, już skrótowo o nich mówię gyn [emoji23] sorki
@bobasek1990 niech rośnie pięknie. Gratuluję widoków [emoji7]
@Porzeczka1234 kocham takie cuda [emoji7][emoji7][emoji7] ja u Mercika jestem, ale słyszałam dobre opinie też o Grettka.
@pixi.nova GynCentrum w Katowicach miałam na myśli, już skrótowo o nich mówię gyn [emoji23] sorki
@bobasek1990 niech rośnie pięknie. Gratuluję widoków [emoji7]
@Porzeczka1234 kocham takie cuda [emoji7][emoji7][emoji7] ja u Mercika jestem, ale słyszałam dobre opinie też o Grettka.
reklama
Porzeczka1234
Podziel się: