@Maciejka78 ta tarczyca skacze jak sama chce , doradź się lekarza najlepiej :* ja już sama sobie dawkuje lek
@bobasek1990 bijące serduszko ;* cieszę się bardzo...sama nigdy tego nie doświadczyłam , ale wyobrażam sobie ten moment
@Porzeczka1234 Zosieńka jest cudna :** zdrówka Wam
@marshia odrzuć na bok na razie to amh , bo widzisz da się
pamiętaj jedno mocne jajeczko + jeden plemnior , tego się 3maj będzie dobrze ;* masz dobrych lekarzy poprowadzą Cię do celu
@agatush śliczna Michasia , fotki do albumu jak znalazł :**
@ovli22 to jest wyższa szkoła jazdy u mnie
TSH cały czas superowe a ciąża i puffff w górę :/
@bertha kochana wszystko co opisałaś to dla mnie jest niepojęte i nie do ogarnięcia , po prostu wszystkie nazwy itd. nie wiem co oznaczają nie rozumiem...wierzę jednak , że znajdzie się sposób , metoda , cokolwiek co pomoże Ci zostać mamą ... od zawsze życzę Ci jak najlepiej ;* jesteś młodą kobietą jeszcze będziesz nam tutaj pisać jak Ci tam Franio czy Kasia ściany wysmarowali flamastrami , jestem tego pewna !
@nafoczka powiem tak , rób to czego pragniesz reszta sama się ułoży ...po prostu nie dumaj :**
@iveo kurcze , przykro mi wiem , że teraz jest Ci ciężko kiedy się sypie na głowę , ale masz dobrego lekarza poprowadzi Cię , zobaczysz 2 kreseczki szybciej niż myślisz :* a jak tam mały siłacz lepiej z oczkami ?
@edloteh Ty to jestem kompendium wiedzy , tak czytam czytam nic z tego nie wiem , ale coś więcej rozumiem kiedy tak tłumaczysz
) nie znikaj
@Beciiia-87 u mnie było różnie zazwyczaj coraz więcej śluzu było dopiero po pozytywnym teście
A tak wgl to u mnie organizm oszalał
gdybym nie wiedziała , że jestem po @ , to bym pomyślała , że mnie zalewa haha dziś 11dc , niby czytałam ze po tym całym clo wysusza się coś tam i nie ma śluzu tyle a ja jak zwykle odmieniec topie się jak nigdy do tej pory xD sama nie wiem czy to plus czy minus haha ciekawe ile gadów wyhodowałam