reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 mam prośbę.. potrzebuję informacji..
jak oceniasz swój śluz.. znaczy ten tego.. jak wygląda w tak wczesnych etapach? :D
:D :D :D (tak mnie naszło.. :D)
Albo reszta dziewczyn? może macie jakieś spostrzeżenia w tym temacie? :p

@Maciejka78 ta tarczyca skacze jak sama chce , doradź się lekarza najlepiej :* ja już sama sobie dawkuje lek :p
@bobasek1990 bijące serduszko ;* cieszę się bardzo...sama nigdy tego nie doświadczyłam , ale wyobrażam sobie ten moment :)
@Porzeczka1234 Zosieńka jest cudna :** zdrówka Wam :)
@marshia odrzuć na bok na razie to amh , bo widzisz da się :) pamiętaj jedno mocne jajeczko + jeden plemnior , tego się 3maj będzie dobrze ;* masz dobrych lekarzy poprowadzą Cię do celu
@agatush śliczna Michasia , fotki do albumu jak znalazł :**
@ovli22 to jest wyższa szkoła jazdy u mnie :p TSH cały czas superowe a ciąża i puffff w górę :/
@bertha kochana wszystko co opisałaś to dla mnie jest niepojęte i nie do ogarnięcia , po prostu wszystkie nazwy itd. nie wiem co oznaczają nie rozumiem...wierzę jednak , że znajdzie się sposób , metoda , cokolwiek co pomoże Ci zostać mamą ... od zawsze życzę Ci jak najlepiej ;* jesteś młodą kobietą jeszcze będziesz nam tutaj pisać jak Ci tam Franio czy Kasia ściany wysmarowali flamastrami , jestem tego pewna !
@nafoczka powiem tak , rób to czego pragniesz reszta sama się ułoży ...po prostu nie dumaj :**
@iveo kurcze , przykro mi wiem , że teraz jest Ci ciężko kiedy się sypie na głowę , ale masz dobrego lekarza poprowadzi Cię , zobaczysz 2 kreseczki szybciej niż myślisz :* a jak tam mały siłacz lepiej z oczkami ?
@edloteh Ty to jestes kompendium wiedzy , tak czytam czytam nic z tego nie wiem , ale coś więcej rozumiem kiedy tak tłumaczysz :)) nie znikaj bo dziewczyny Cię uwielbiają :)
@Beciiia-87 u mnie było różnie zazwyczaj coraz więcej śluzu było dopiero po pozytywnym teście :)
A tak wgl to u mnie organizm oszalał :errr: gdybym nie wiedziała , że jestem po @ , to bym pomyślała , że mnie zalewa haha dziś 11dc , niby czytałam ze po tym całym clo wysusza się coś tam i nie ma śluzu tyle a ja jak zwykle odmieniec topie się jak nigdy do tej pory xD sama nie wiem czy to plus czy minus haha ciekawe ile gadów wyhodowałam :confused: :D

@Maciejka78 ta tarczyca skacze jak sama chce , doradź się lekarza najlepiej :* ja już sama sobie dawkuje lek :p
@bobasek1990 bijące serduszko ;* cieszę się bardzo...sama nigdy tego nie doświadczyłam , ale wyobrażam sobie ten moment :)
@Porzeczka1234 Zosieńka jest cudna :** zdrówka Wam :)
@marshia odrzuć na bok na razie to amh , bo widzisz da się :) pamiętaj jedno mocne jajeczko + jeden plemnior , tego się 3maj będzie dobrze ;* masz dobrych lekarzy poprowadzą Cię do celu
@agatush śliczna Michasia , fotki do albumu jak znalazł :**
@ovli22 to jest wyższa szkoła jazdy u mnie :p TSH cały czas superowe a ciąża i puffff w górę :/
@bertha kochana wszystko co opisałaś to dla mnie jest niepojęte i nie do ogarnięcia , po prostu wszystkie nazwy itd. nie wiem co oznaczają nie rozumiem...wierzę jednak , że znajdzie się sposób , metoda , cokolwiek co pomoże Ci zostać mamą ... od zawsze życzę Ci jak najlepiej ;* jesteś młodą kobietą jeszcze będziesz nam tutaj pisać jak Ci tam Franio czy Kasia ściany wysmarowali flamastrami , jestem tego pewna !
@nafoczka powiem tak , rób to czego pragniesz reszta sama się ułoży ...po prostu nie dumaj :**
@iveo kurcze , przykro mi wiem , że teraz jest Ci ciężko kiedy się sypie na głowę , ale masz dobrego lekarza poprowadzi Cię , zobaczysz 2 kreseczki szybciej niż myślisz :* a jak tam mały siłacz lepiej z oczkami ?
@edloteh Ty to jestem kompendium wiedzy , tak czytam czytam nic z tego nie wiem , ale coś więcej rozumiem kiedy tak tłumaczysz :)) nie znikaj :)
@Beciiia-87 u mnie było różnie zazwyczaj coraz więcej śluzu było dopiero po pozytywnym teście :)
A tak wgl to u mnie organizm oszalał :errr: gdybym nie wiedziała , że jestem po @ , to bym pomyślała , że mnie zalewa haha dziś 11dc , niby czytałam ze po tym całym clo wysusza się coś tam i nie ma śluzu tyle a ja jak zwykle odmieniec topie się jak nigdy do tej pory xD sama nie wiem czy to plus czy minus haha ciekawe ile gadów wyhodowałam :confused: :D

a gęsty/?rzadki? biały, bezbarwny?
Nawet gdzieś czytałam, że może być mieniący się? szok!
ciekawa jestem ile w tym prawdy..
@bea25ta bo zazwyczaj rzadko się na śluz też zwraca uwagę :D

Ogólnie dziewczyny po tym accofilu mam straszne biegunki.. :/

@bertha Kochana będę cię wspierać w modlitwie bo wiedzy nie posiadam aby doradzić .
@edloteh Kochana zaglądaj częściej jesteś skarbnicą wiedzy .
@Funia90 Cieszę się ,że u ciebie wszystko dobrze.
@bobasek1990 Super wieści teraz będzie tylko lepiej.
@Maciejka78 Udanej wizyty.
@iveo Wierzę głęboko , że wspólnie z doktorem znajdziecie wyjście z sytuacji. To bardzo mądry człowiek pomógł już niejednej parze.
@dżoł Cieszę się z udanej wizyty.
@Beciiia-87 Kciuki za cykl.
@marzycielka81 Pozdrawiam kochana.

Ostatnia edycja:
@iveo , przykro mi,że wyniki się pogorszyły :( ważne,żeby doktor wiedział co robić i dalej Cię poprowadził ku lepszym wynikom!
@bobasek1990 , cudowna wiadomość! Chciałabym tego doświadczyć za jakieś dwa tygodnie,może troszkę dłużej :) masz fotkę?
@Maciejka78 , kciuki za jutrzejszą wizytę!
Ja dziś jestem totalnym nieogarem, do pracy pomalowałam jedno oko :D i odkryłam to pod koniec dnia. Patrzę przy 10wizycie w kibelku co ja tak dziwnie wyglądam,a tu jedne rzęsy bez tuszu,czyli jakby ich prawie nie było :D
@nafoczka , też spotykam ludzi,którzy osiągają wszystko co sobie założą itd.nie rozumiem jak to możliwe, ale może dlatego ,że zawsze byłam dzieckiem spod ciemnej gwiazdy :p
@Funia90 , pokazuj kokon, baldachim..:)
@Destino , mam nadzieję,że plamienia się uspokoją...
Czy któraś z Was dostała zalecenia,żeby w ciąży kontynuować preparaty z mio inozytolem? Nie wiem co robić. Przyjaciółka po 3 poronieniach brała do 16tc jakoś dwie saszetki miovarianu dziennie,teraz jedną. Jerzakowa odstawia w ciąży. Przybycień mówił ostatnio ,że mogę brać.
Mam ale pokierujcie mnie jak wstawić

reklama
Do góry