@magda1208 ooo jak cudownie [emoji7]wiedzialam,wiedzialam[emoji5]
Pieknie[emoji8][emoji8][emoji8]
Kochana ja tez dalam znac po becie bo nie chcialam „zapeszac”[emoji8]bedzie dobrze ,Twoj cud rosnie [emoji7]dobra kobieto My tez sie za Ciebie/Was modlimy[emoji8][emoji8][emoji8]
@llis91 no u Ciebie tez piekna krecha[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]coz za wiadomosci dzis[emoji5]
Ja na poczatku jak gardlo boli to probuje domowych sposobow lub tego p r e n.... ale jak nie pomaga to t a n t u m v e r d e w sprayu[emoji4]
Zgadza sie ,ze wycofali ta info ,ze mozna w ciazy ale jak bardzo boli i nic nie pomaga to co zrobic,przeciez lepiej to leczyc niz zeby sie dalej rozwinelo
@agatush Michasia rosnie jak na drozdzach[emoji5]
@kas90 tak jest jak mowisz z tym karmieniem,a ja wlasnie troszke o alergie sie boje bo i ja i M alrgicy wiec chce stopniowo wprowadzac ale tez slyszlam ,ze nawet jak cos wyskoczy to trzy razy sie powinno probowac z tym produktem w odstpach tygodniowych[emoji4]zobaczymy ,wyjdzie tez w praniu
@roxie123 kochana wiedzialam ,ze dlugo nie wytrzymasz[emoji8]
Ja mam przesunieta lordoze szyjna:/
Z racji zawodu ,teraz jak nie pracuje w zawodzie jest duzo lepiej,ale wczesniej???w nocy budzilam sie bo nie czulam naprzemiennie rak,a nie byly przycisniete,nie moglam siedziec i bol byl ogromny.
Nie mozna dzwigac i siedziec np w pozycji z glowa w dol i nie powinno sie byc jak widac fryzjerka[emoji23]mi lekarz powiedzial ,ze tego sie naprawic nie da,moge jedynie unikac czynnosci ,ktore mi to pogarszaja.
@Porzeczka1234 u nas jakos leci[emoji5]
Twoja ksiezniczka jest przecudowna[emoji7]i Ewan obok[emoji5]
@kwaituszekk23 wlansie o tym cukrze slyszlam kiedys z tym wybudzaniem[emoji4]no i jak tam na wizycie?z krzywa masz jeszcze czas[emoji4]
@dżoł cudowne wiesci,mam nadzieje,ze bedzie prezencik pod choinke[emoji5]
@Beciiia-87 trzymam kciuki za wtorek[emoji5]
@anetkruczek ciesze sie ,ze w srodku wszysko w porzasiu[emoji5]haha mowisz ,ze na wizyte z wlasnym sprzetem jezdzisz haha
No i jestem odnalazlam sie [emoji16]jakos mieszkanie i praca mnie pochlonely dzis
@Maciejka78 daj spokoj wierzymy w dzidzi[emoji5]mi tez objawy „uciekaly” czasem[emoji4]krzepliwosc super[emoji4]
@matulkaa wasze dzidzi wyjatkowo uparte [emoji87]moja od 12 tyg na kazdej wizycie rozkalada nogi i serio sie zastanawiam co zniej wyrosnie hehe[emoji16]
Ja robilam jakos w 24 tyg krzywa
@Destino odpoczywajcie[emoji5]bedzie dobrze na pewno[emoji8][emoji8][emoji8]
@bobasek1990 cudownie[emoji8]jasne ,ze moga byc roznice w pomiarach[emoji4]
@mickey* ju jestem haha doczytac 200 postow od wczoraj to wyzwanie[emoji14]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom