reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek Powiem kochana, że naprawde gratuluje Ci postawy. Wiesz u nas to życie bez dziecka jest smutne.. Wszystko inne jakoś się układa odpukać. Także nie potrafie odpuścić na np. pół roku. Ale ciesze się, że u Ciebie tak fantastiko podejscie :)
@mickey* Badałam te przeciwciała po pierwszym poronieniu i bylam wtedy u endo i dostałam zalecenia co do minimalnych dawek euthyroxu bo miałam tsh 2,2 wiec biore 25 mg. Robiono mi usg i endo mowil, ze wszystko ok. Ale te badania to juz w sumie rok temu robilam.. Moze warto powtorzyc?

reklama
@mickey* moja mama zmarla na nowotwor. Dr mowil ze jedynym skutkiem ubocznym szczepien jest rumien w okolocy wbicia igly i na drugi dzien dretwienie rąk. Mowil ze to nie wplywa w dalszym zyciu na uklad immunologiczny, ryzyko chorob nowortorowch itp poniewaz one dzialaja tylko 6 miesiecy.
Mowic jutro ginowi ze Pasnik powiedzial ze nie mam wskazan do heparyny bo z zadnych badan nie wynika mi zakrzepica? Mozna sobie zaszkodzic zastrzykami nie majac mutacji? O encortonie tez nie wspominal.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Maciejka78 wyniki super z tarczyca trzeba iść do lekarza nie martw się

@dżoł super że masz już plan ustalony trzymam kciuki aby szybko wszystko minęło o zaczniecie starania

@edloteh ja jeżdżę do gyn do Gajewskiej Kuczarek ona mi z Malina ciążę prowadziła

@anetkruczek trzymam kciuki na pewno teraz się uda

@bobasek1990 super kochana cieszę się bardzo ❤ jeszcze troszkę i będziesz tulic dzidzię

@edloteh ku pokrzepieniu serc

Załączniki

• IMG_20171108_163434.jpg
    IMG_20171108_163434.jpg
    477,8 KB · Wyświetleń: 108
@bobasek1990 pieeeeknie! ♥️
@Maciejka78 czytałam, łezka mi się zakręciła. Mam nadzieję, ze to niskie AMH nie znaczy, ze jaja kompletnie do doopy i szanse na kolejną naturalną ciążę są, a z pomysłem Pasnika doczekam się zarodka z serduszkiem i w końcu bobofrutka.
Jutro czekam na info od Ciebie, ze wszystko ok :)
@Porzeczka1234 sweet, sweet, sweet!

reklama
@magda1208 ooo jak cudownie [emoji7]wiedzialam,wiedzialam[emoji5]
Pieknie[emoji8][emoji8][emoji8]
Kochana ja tez dalam znac po becie bo nie chcialam „zapeszac”[emoji8]bedzie dobrze ,Twoj cud rosnie [emoji7]dobra kobieto My tez sie za Ciebie/Was modlimy[emoji8][emoji8][emoji8]

@llis91 no u Ciebie tez piekna krecha[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]coz za wiadomosci dzis[emoji5]
Ja na poczatku jak gardlo boli to probuje domowych sposobow lub tego p r e n.... ale jak nie pomaga to t a n t u m v e r d e w sprayu[emoji4]
Zgadza sie ,ze wycofali ta info ,ze mozna w ciazy ale jak bardzo boli i nic nie pomaga to co zrobic,przeciez lepiej to leczyc niz zeby sie dalej rozwinelo

@agatush Michasia rosnie jak na drozdzach[emoji5]

@kas90 tak jest jak mowisz z tym karmieniem,a ja wlasnie troszke o alergie sie boje bo i ja i M alrgicy wiec chce stopniowo wprowadzac ale tez slyszlam ,ze nawet jak cos wyskoczy to trzy razy sie powinno probowac z tym produktem w odstpach tygodniowych[emoji4]zobaczymy ,wyjdzie tez w praniu

@roxie123 kochana wiedzialam ,ze dlugo nie wytrzymasz[emoji8]
Ja mam przesunieta lordoze szyjna:/
Z racji zawodu ,teraz jak nie pracuje w zawodzie jest duzo lepiej,ale wczesniej???w nocy budzilam sie bo nie czulam naprzemiennie rak,a nie byly przycisniete,nie moglam siedziec i bol byl ogromny.
Nie mozna dzwigac i siedziec np w pozycji z glowa w dol i nie powinno sie byc jak widac fryzjerka[emoji23]mi lekarz powiedzial ,ze tego sie naprawic nie da,moge jedynie unikac czynnosci ,ktore mi to pogarszaja.

@Porzeczka1234 u nas jakos leci[emoji5]
Twoja ksiezniczka jest przecudowna[emoji7]i Ewan obok[emoji5]

@kwaituszekk23 wlansie o tym cukrze slyszlam kiedys z tym wybudzaniem[emoji4]no i jak tam na wizycie?z krzywa masz jeszcze czas[emoji4]

@dżoł cudowne wiesci,mam nadzieje,ze bedzie prezencik pod choinke[emoji5]

@Beciiia-87 trzymam kciuki za wtorek[emoji5]

@anetkruczek ciesze sie ,ze w srodku wszysko w porzasiu[emoji5]haha mowisz ,ze na wizyte z wlasnym sprzetem jezdzisz haha
No i jestem odnalazlam sie [emoji16]jakos mieszkanie i praca mnie pochlonely dzis

@Maciejka78 daj spokoj wierzymy w dzidzi[emoji5]mi tez objawy „uciekaly” czasem[emoji4]krzepliwosc super[emoji4]

@matulkaa wasze dzidzi wyjatkowo uparte [emoji87]moja od 12 tyg na kazdej wizycie rozkalada nogi i serio sie zastanawiam co zniej wyrosnie hehe[emoji16]
Ja robilam jakos w 24 tyg krzywa

@Destino odpoczywajcie[emoji5]bedzie dobrze na pewno[emoji8][emoji8][emoji8]

@bobasek1990 cudownie[emoji8]jasne ,ze moga byc roznice w pomiarach[emoji4]

@mickey* ju jestem haha doczytac 200 postow od wczoraj to wyzwanie[emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry