reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 to idz do internisty i niech na cokolwiek ci wystawi. Powiedz mu o co chodzi. Jak masz fajnego lekarza to cie poratuje. A od poczatku duzo sie siusia i nie da sie trzymac. Dbaj o siebie. Jak uwazasz ze wlew dobry to bierz. Wiem, ze ciężko. Dasz rade kochana dla twojego promyczka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@edloteh tak pullowane od razu bo maz nie moze byc dawca, trzymam kciuki za wysoki mlr [emoji8]
@pixi.nova mam 3 szcz. co 3 tyg. , 2 i 3 szcz. mam na poczatku i na koncu grudnia, moze na swieta bede sikac... musze zobaczyc jak mi cykl wypadnie. Napewno pojde po clo albo lamette i zastrzyk na pekniecie. Najdluzej czekalam na mlr, 2 tygodnie i zla bylam bo babka powiedziala ze za 3 tyg bedzie wynik a wizyte mialam po 4. Takze 2 tygodnie w plecy. Wiec umawiaj sie Kochana szybciej bo szkoda czasu [emoji8]
@Ilis91 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Aaaaa i doktorek jeszcze mowil ze w dniu szczepienia nie mozna encortonu brac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
To chyba nie po ovitrelle? Czułość testu 20. Ovitrelle 14dni temu. Zaczynałam czuć,że może jednak wyszło.. od soboty mocno czułam zapachy,od 3 nocy nie mogę spać ( w poprzedniej ciąży było to samo), a wczoraj to mi nawet bylo trochę niedobrze. Moje jelita coś odwalają od 3dni. Najpierw zaparcie,dziś biegunka. Teraz mnie boli podbrzusze i nie wiem czy od jelit czy od lokatora. Cała się trzęsę... trochę spanikowałam.. wiem,że sama tego chciałam, ale wiecie.. :D bardzo Was proszę o modlitwę..za nas :)
Gratulacje!!! Trzymam kciuki za Twoją Fasolke [emoji8] [emoji16] [emoji3]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 ciesze sie strasznie. Idz do rodzinnej wybierz z pakietu kobiete powiedz jej ze masz poronienia za soba i potrzebujesz zwolnienia na 2 tyg az bedzie wszystko ok i ze Ty i dzidziol bedziecie jej mega wdzieczni .Kobiete to na pewno ruszy

@Ilis91 po cichutku zaciskam kciuki za pozytywny rozwój:) Pogadaj z Przybycieniem o tych wlewach, bo warto podać wszystko, co pomoże utrzymać ciążę:*
@dżoł Paśnik jest szkoły św.p.prof. Tchórzewskiego, a on skupiał się na czym innym niż MLR. Np na interleukinach. Ale jeśli masz ochotę,to śmiało rób MLR:)
Dziewczynki wrzucajcie śmiało zdjęcia swoich pociech, ku pokrzepieniu naszych serc:*

reklama
@pixi.nova transfer w Gyn. Przeszłam najlepszą klinikę ale tam kazali tylko robić kolejne IVF a nie się badać... także zobaczę tu. Nie po drodze, daleko od domu... ale z nadzieję [emoji7]
@llis91 piękne wiadomości z rana [emoji7] za wysoki wynik [emoji110]️[emoji110]️
@Porzeczka1234 myślałam że @ievo miała teraz pulllowane i że to po nich ma 0. Czyli były mieszane w takim razie mąż+dawca.... jeżeli tak, to faktycznie pullowane teraz.

Miłego dnia dziewczęta [emoji5]

Do góry