reklama
bobasek1990
Fanka BB :)
@Ilis91 bardzo ciężko jest co kolwiem doradzić. Bo po 1 Przybycien Ci wlewów nie zrobi bo on po prostu nie ma zaplecza, musialabys już z pozytywną beta szukać kogoś w Krakowie kto Ci to zrobi i jeszcze z takim zestawem już podawanych leków. Ja powiem Ci to co Ci powiedziałam w Krakowie. Wybralas metodę leczenia i wierz w nią głęboko nie szukaj więcej. Jest masa dziewczyn które na accofil prowadzą ciążę i te ciążę się dobrze maja nawet bardzo. Chociażby naszą @matulkaa czy @nevergiveup . Włącz ten clexan dla pewności uspokoi Ci to główkę i ciesz mordke z bliźniaków ❤❤
Maciejka78
@Ilis91 no co za wspaniala informacja!!!
U mnie dzis kiepsko chyba panikuje przed jutrzejsza wizyta. Mdlosci minely cyce nie bola choc nadal wieksze brzuch jelita total spokoj a do tego to przeziebienie. To juz sobie od wczoraj mysle, ze pewnie cos nie tak bo ja sie naczytalam w 9 tyg. To nasilone powinny byc objawy bo hormony w zenicie. Dziewczeta prosze goraco o modlitwe za moja fasolke bo chyba tylko to pozostalo ...ach zla jestem na siebie bo mam wrazenie, ze od tego przeziebienia wszystko sie zatrzymalo a ja stara a glupia do pracy na cmentarze bo przeciez swietnie sie czulam
U mnie dzis kiepsko chyba panikuje przed jutrzejsza wizyta. Mdlosci minely cyce nie bola choc nadal wieksze brzuch jelita total spokoj a do tego to przeziebienie. To juz sobie od wczoraj mysle, ze pewnie cos nie tak bo ja sie naczytalam w 9 tyg. To nasilone powinny byc objawy bo hormony w zenicie. Dziewczeta prosze goraco o modlitwe za moja fasolke bo chyba tylko to pozostalo ...ach zla jestem na siebie bo mam wrazenie, ze od tego przeziebienia wszystko sie zatrzymalo a ja stara a glupia do pracy na cmentarze bo przeciez swietnie sie czulam
U
użytkownik m
Gość
Ilis gratuluję,wow krucha cud,miód i orzeszki i to na bank 2orzeszki się zadomowily,bo po 14 dniach od podania ovitrelle to naprawdę gruba ta kreska.teraz trzymamy kciuki leki zrobią swoje.
Matulkaa a u ciebie wkoncu się potwierdziła lokatorka,czy chce cie wziąć z zaskoczenia w dniu porodu i dalej sie skrywa
Ilis a przypomnij mi miałaś teraz stymulacji lamette?
Matulkaa a u ciebie wkoncu się potwierdziła lokatorka,czy chce cie wziąć z zaskoczenia w dniu porodu i dalej sie skrywa
Ilis a przypomnij mi miałaś teraz stymulacji lamette?
burczuś
Bo mama się nie zna My się znamy Same dr QueenWy mi o pięknej kresce i bliźniakach,a moja mama "bidna ta druga kreska"
@mickey* ,tak, lamette 2x2, 3 jajka pękły...
Wczoraj kolega z pracy mi się zwierzył,że oczekuje bliźniaków.Tylko dopiero to 8tc. Ale mają jedną ciążę straconą, druga ma już z 4 lata,no i teraz chuchają i dmuchają Wiadomo.
A któraś z Was pisała ostatnio o panice ,strachu o męża lub o dzieci. Ja cholerka tego nie mam Owszem boję się tak normalnie,jak mama,ale puszczam swe dziecię śmiało na różne wojaże I jeszcze coś spostrzegłam,ale to już nawet parę lat temu pisałam to. Po poronieniu nie mam czegoś takiego,że płaczę na widok cudzych malutkich dzieci. Dla przykładu, moja koleżanka ostatnio urodziła więc ją odwidziałam Jej maleńka była wynoszona przeze mnie Uspana i tak mi spała na rączkach z godzinę Jakoś nie targają mną takie uczucia "bólu". Gorzej jest jak ktoś mi mówi o ciąży,o pierwszych ruchach.Wtedy lekki ból jest:/
reklama
Kwiatuszekk23
Ilis piękne kreski trzymay kciuki! Spokojnych 8 miesiecy :*
Ja dzis wizytuje. Mialam.zrobic krzywa cukrową wczoraj. Nawet na nia pojechalam. Ale w kolejce mi sie zrobilo tak slabo że prawie zemdlalam. To nic, ze na krzywa przyjmuja bez kolejki, próbowałam jeszcze grac brzuchem, ale co Ci ludzie wymyslaja to szok. Stare purchawy same siedziały i noe bylo mowy zeby mnie wpuscili bo jedna juz od 5.30 stala w kolejce wiwc zrezygnowalam z badania bo balam.sie ze jak noe dalam rady stac w tej kolejce to padne na tym badaniu. Pójdę jak bede miala M, zeby w razie W mnie trzymal
Porzeczka, Kas sliczne te Wasze Księżniczki az.mi się przypomina Oliwka jak byla mala. A teraz to juz pannica. Chlopaka ma w przedszkolu a jak sie tłucze z Adamem to szok Adas wszystkiego ciekawy, wszedzie go pełno. Jak tylko doraczkuje do zabawki Oliwki to spieprza az sie za nim kurzy zeby mu jej nie wziela. Dzis rano musiałam ich juz rozdzielic, bo bylo takie darcie, ze pół wsi ich słyszało
Aneta super, ze u Ciebie w srodku jak koleiek to brzmi, wszystko jest w porzadku
Ja dzis wizytuje. Mialam.zrobic krzywa cukrową wczoraj. Nawet na nia pojechalam. Ale w kolejce mi sie zrobilo tak slabo że prawie zemdlalam. To nic, ze na krzywa przyjmuja bez kolejki, próbowałam jeszcze grac brzuchem, ale co Ci ludzie wymyslaja to szok. Stare purchawy same siedziały i noe bylo mowy zeby mnie wpuscili bo jedna juz od 5.30 stala w kolejce wiwc zrezygnowalam z badania bo balam.sie ze jak noe dalam rady stac w tej kolejce to padne na tym badaniu. Pójdę jak bede miala M, zeby w razie W mnie trzymal
Porzeczka, Kas sliczne te Wasze Księżniczki az.mi się przypomina Oliwka jak byla mala. A teraz to juz pannica. Chlopaka ma w przedszkolu a jak sie tłucze z Adamem to szok Adas wszystkiego ciekawy, wszedzie go pełno. Jak tylko doraczkuje do zabawki Oliwki to spieprza az sie za nim kurzy zeby mu jej nie wziela. Dzis rano musiałam ich juz rozdzielic, bo bylo takie darcie, ze pół wsi ich słyszało
Aneta super, ze u Ciebie w srodku jak koleiek to brzmi, wszystko jest w porzadku
Podziel się: