Porzeczka ja tez tak miałam, ale przed karmieniem "kreciłam antenką" ile sie dało i jakoś szło choc i tak potem byłam kobietą z jednym wielkim cycem@dżoł zawsze możesz mrl zrobić sama dla siebie i nikomu nie mówić procz nas
@agatush dziękuję Ci kochana za wszystkie rady ja mam takie mogi jak kołki.
@edloteh kochana malina będziesz @ievo szczepić pullowanymi od kilku dawców ja tak miałam i dopiero po nich miałam mrl 47 malina nie leczy immunosupresyjnym lekami tylko szczepienia i encorton doszczepianie w ciąży 2 razy.
@nafoczka problem taki że jeden sutek wklesły i mała nie łapie tylko z jednego śmiało pije nie bardzo wiem co z tym faktem robić na razie odciągam
Kampania masakra. Bydlyniowa dziękuję za komplementy i caluje wszystkie ciocie
Ilis no raczej na pewno 14 dni to nie po zastrzykluTo chyba nie po ovitrelle? Czułość testu 20. Ovitrelle 14dni temu. Zaczynałam czuć,że może jednak wyszło.. od soboty mocno czułam zapachy,od 3 nocy nie mogę spać ( w poprzedniej ciąży było to samo), a wczoraj to mi nawet bylo trochę niedobrze. Moje jelita coś odwalają od 3dni. Najpierw zaparcie,dziś biegunka. Teraz mnie boli podbrzusze i nie wiem czy od jelit czy od lokatora. Cała się trzęsę... trochę spanikowałam.. wiem,że sama tego chciałam, ale wiecie.. bardzo Was proszę o modlitwę..za nas
@anetkruczek a ty czasem widzisz,że do Ciebie często pisze?
pędzenie drożdży to może kros inny robi ale fakt, gdzie pójdzie tam mieli a niania genetralnie sie nudzi bo jak ladnie jej zje to śpi potem 3 h , A ty jak sie czujesz?@Ilis91 ja tez trace prace wraz z dniem porodu. A mloda juz nie jestem. Potem bede sie tym martwic. Teraz moja pensja troche mnie ratuje. Przynajmniej jest na leki i lekarza. My tez zaczynalismy od testu i heparyne i encorton. Ja dorzucilam pregnyl bo mialam i my na duphastonie bylismy. Niech dr pisze ci wszystko, co trzeba bys na maxa odciazala glowe. I na spokojnie wszystko cierpliwie znosic, choc to beda ostatnie emocje jakie dotra do ciebie, ale co tam, od tego masz nas. I w razie mozliwosci bierz l4 i nie szarzuj na poczatku. Jak to Milewicz mowil to czas na wysiadywanie
@Liluli cudny syneksuper ujecie. My chyba cale mieszkanie wytapetujemy zdjeciami malego
@nafoczka oba jezyki piekne. Synowie to ci sie trafili. A Wiktora to chyba na drożdżach pedzisz
@edoleth z mlr em nie pomoge, bo mialam cos 36% i sie nie szczepilam.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
AAA juz wczoraj miałam napisać ale mi umknęło, ogromnie sie ciesze, ze chłopaki wam sie podobają a to dlatego, ze są podobni do mnie hahaha