reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova tak, czekam na wyniki. Chciałabym się starać naturalnie ale u nas nasionek mało, wiec medycyna musi pomóc ;) I mam dylemat czy czekać na wyniki czy już umówić się na wizytę przed crio... ot, takie rozterki mam [emoji6]
@roxie123 dajesz kochana, dajesz. Z nami raźniej ci będzie [emoji51]
@Porzeczka1234 dzięki. Ja po małzowych miałam 0, a potem dostałam pullowane, ale wyniku jeszcze nie znam... pytam dlatego, że zastanawiam się czy czekać na wynik czy zacząć już przygotowania do transferu...
@iveo im wyższa interleukina 10 tym lepiej, bo ona odpowiada za ochronę zarodka. Po szczepieniu powinna ci się podnieść. Im wyższa aktywność NK tym gorzej, wiec jak jest na granicy to prawdopodobnie jest za wysoko. Te widełki nie przewidują wartości dla staraczek, niestety. Skoro szczepienie nie dało efektu, to albo dostaniesz kuracje lekami immunosupresyjnym albo terapie samym encortonem... ale pewnie dr zechce powtórzyć wynik lct nim zdecyduje... to tak na moje oko. Daj znać po wizycie. Powodzenia kochana &&
@dżoł ty pullowane mieć będziesz od razu? Mogę ci powiedzieć, że nie można mieć pewności że MLR wzrośnie. Tylko badanie może to potwierdzić. Także zawsze dziwię się naszemu dr że on taki optymista [emoji5] no ale ktoś musi być [emoji51]
Co do pytania o działania z dr to się działo trochę [emoji23] był helicobakter, szczepienia, immunosupresja, szczepienia... i nie znam wyniku tych ostatnich... szybko ten czas zleciał.

reklama
@iveo Mam nadzieje, że będzie nowy plan i szybko weźmiecie się do działania. Pamiętam historie @enya81 założycielki naszego wątku, która przy mlr 0 na encortonie urodziła śliczną córeczkę. Także głowa do góry!! Niestety nie pamiętam jaką miała dawkę może kochana @nafoczka pamięta?
@dżoł Dobrze, że jestes zadowolona z wizyty! Tak się cieszę! A jaki jest odstęp pomiędzy szzepieniani? To kiedy wypada termin staranek? Tak się cieszę, że u Ciebie tyle dobrych wieści!! Ja jadę na badania 20 listopada. Ile czekałaś na wyniki? Faktycznie 3 tyg czy jest szansa szybciej? @Porzeczka1234 Twoja Zosieńka jest przeeecudowna!!!!! Ciesze się całym sercem z Waszej pięknej rodzinki w komplecie!
@edloteh Błagam zostań z nami!!! :D:p Jesteś kopalnią wiedzy!! Trzymam kciuki za transfer! Gdzie go robicie?

@Funia90 mi je brat kupil w UK.
Tu kupuje w rossmanie rozowe babydream (teraz chyba zielone sa).

Nam polozna mowila zeby karmic na zadanie o tak tez robilam. Szymek od poczatku dobrze przybieral na wadze i wstawal raz w nocy. Teraz sie czesciej budzi.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Czasem jest skok rozwojowy czasem zabki a czasem jeden Najwyższy wie czemu raz spi do 5 a raz budzi się co 2h :)
@Funia90 na sxkw rodzenia dowiesz się wszystkiego bo dla mnie osobiście to była wspaniała sprawa ! Ja generalnie nie wybudzalam ale jak sobie przysnal to same cyce mnie bydzily :D
@burczuś @Locja dziękuję za rozsądne wyjaśnienie sprawy z Gamoniem. Heh bylo mi trochę przykro bo każda mama by chciała geniusza :)

A tak z innej beczki, słyszałyście o nowej debilnej kampanii NFZ ?
Nawet komentować mi się nie chce
Link do: Kampania o mnożeniu się jak króliki oczami osób niepłodnych. 'To po prostu obraźliwe'
a tak swoją drogą, ja tam się ciesze ze mój M nie królik bo by miał co chwile inna krolikowa ;) a tak ma jedną królowa :)

Ps czytam dalej :p

@nafoczka widziałam tę reklamę, jestem oburzona i czytałam list Stowarzyszenia Nasz Bocian do Ministerstwa. Ale z uwagi na to, że może to być znów drażliwy temat nie chciałam go poruszać [emoji85]. Szokujące jednym słowem.

Ależ, Twój synek właśnie jest geniuszem. Sama się przekonasz. On nie jest owieczką, która bezmyślnie w tłum leci. Każda mama nie lubi jak się źle o dziecku mówi, ale ważna jest też (przede wszystkim) przebojowość w życiu.

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush w czwartek 4 miesiace bedzie mial [emoji5]
Zdrowiutki i grzeczny ale jak jest glodny i nie dostanie od razu to jest krzyk na cala wies [emoji85]
Dziekuje i my rowniez calujemy Michalinke [emoji8]

.

@nafoczka i u nas chyba teraz wlasnie jest skok.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@nafoczka widziałam tę reklamę, jestem oburzona i czytałam list Stowarzyszenia Nasz Bocian do Ministerstwa. Ale z uwagi na to, że może to być znów drażliwy temat nie chciałam go poruszać [emoji85]. Szokujące jednym słowem.

Ależ, Twój synek właśnie jest geniuszem. Sama się przekonasz. On nie jest owieczką, która bezmyślnie w tłum leci. Każda mama nie lubi jak się źle o dziecku mówi, ale ważna jest też (przede wszystkim) przebojowość w życiu.

Oj tam drażliwy nie drażliwy ;) królik to królik a sex to sex bo królika w gumie sobie nie wyobrażam ;)
@Liluli jaki cudowny "asiek" ♡
@Porzeczka1234 tak odciągaj a najpiej przystwiaj :)
@Funia90 tez jadłam wszystko oprócz wzdymajacych bo np po soczewicy była masakra :/

@nafoczka baaaardzo rozwiązły seks, który kończy się zakróliczeniem razy 63 (a czemu nie 69)[emoji23][emoji41]
Śmieszne i straszne...

reklama
Do góry