reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

I to wszystko w tej reklamie mówi nam TEN rząd [emoji33]
Monogamia? No przecież nie u królików [emoji195][emoji195][emoji195][emoji195][emoji195][emoji195][emoji195]
Trudno w to wszystko uwierzyć.
Lepsza wersja tek reklamy jest na stronach aszdziennika[emoji6]

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka tak cała ja [emoji23][emoji23][emoji23]

O matko to wymyślili znowu ... lepiej nie wiedzieć i nie oglądać [emoji16] myśleli że zabłysną czymś innym i co z d* wyjeli te króliki wyjechali z kampanią ...ups nie wyszło im to zdecydowanie xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł zawsze możesz mrl zrobić sama dla siebie i nikomu nie mówić procz nas :p

@agatush dziękuję Ci kochana za wszystkie rady ja mam takie mogi jak kołki.

@edloteh kochana malina będziesz @ievo szczepić pullowanymi od kilku dawców ja tak miałam i dopiero po nich miałam mrl 47 malina nie leczy immunosupresyjnym lekami tylko szczepienia i encorton doszczepianie w ciąży 2 razy.

@nafoczka problem taki że jeden sutek wklesły i mała nie łapie tylko z jednego śmiało pije nie bardzo wiem co z tym faktem robić na razie odciągam

Kampania masakra. Bydlyniowa dziękuję za komplementy i caluje wszystkie ciocie

@dżoł zawsze możesz mrl zrobić sama dla siebie i nikomu nie mówić procz nas [emoji14]

@agatush dziękuję Ci kochana za wszystkie rady ja mam takie mogi jak kołki.

@edloteh kochana malina będziesz @ievo szczepić pullowanymi od kilku dawców ja tak miałam i dopiero po nich miałam mrl 47 malina nie leczy immunosupresyjnym lekami tylko szczepienia i encorton doszczepianie w ciąży 2 razy.

@nafoczka problem taki że jeden sutek wklesły i mała nie łapie tylko z jednego śmiało pije nie bardzo wiem co z tym faktem robić na razie odciągam

Kampania masakra. Bydlyniowa dziękuję za komplementy i caluje wszystkie ciocie
Kochana a nakładka na brodawke ? Podobno przy wkleslym skutku to pomaga (oczywiście plus laktator, tak jak Ty to robisz) :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 to lokator [emoji7] po 14 dniach juz nie powinno byc zastrzyku. Krecha piekna. Lec na bete. Ta panika na poczatku po prostu jest. Wdrazaj wszystkie leki i czekamy razem z toba na ciag dalszy

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 ja tez trace prace wraz z dniem porodu. A mloda juz nie jestem. Potem bede sie tym martwic. Teraz moja pensja troche mnie ratuje. Przynajmniej jest na leki i lekarza. My tez zaczynalismy od testu i heparyne i encorton. Ja dorzucilam pregnyl bo mialam i my na duphastonie bylismy. Niech dr pisze ci wszystko, co trzeba bys na maxa odciazala glowe. I na spokojnie wszystko cierpliwie znosic, choc to beda ostatnie emocje jakie dotra do ciebie, ale co tam, od tego masz nas [emoji4]. I w razie mozliwosci bierz l4 i nie szarzuj na poczatku. Jak to Milewicz mowil to czas na wysiadywanie [emoji1]

@Liluli cudny synek [emoji7] super ujecie. My chyba cale mieszkanie wytapetujemy zdjeciami malego

@nafoczka oba jezyki piekne. Synowie to ci sie trafili. A Wiktora to chyba na drożdżach pedzisz [emoji8]

@edoleth z mlr em nie pomoge, bo mialam cos 36% i sie nie szczepilam.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91 kochana no wspaniale cieszę się strasznie to na pewno ❤ mi po 12 Dnia tescik wyszedł pozytywny a po 14 lokator jak nic trzyma kciuki mocno. Modlitwa zapewniona. A nie mogłabyś iść do rodzinnego po te l4 powiedz najwyżej, że wymiotujesz źle sie czuujesz itd a na sali musisz siedzieć da ci na pewno z tydzień możemy nawet 2 tygodnie.

@kas90 zamówiłam na allegro o 3 w nocy w wolnym czasie. Mała budzki się jak w zegarku co 2,5-3 godziny co jak co ale jedzienia nie odpuści.

Ide podrzemać jeszcze buziolki dla Was!

Do góry