reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78 pixi.nova dzięki dziewczyny [emoji8] w pracy młyn od kilku tygodni, w międzyczasie krótki urlop był... nadrobić was teraz to nie lada sztuka [emoji23] ale może mi się uda [emoji41]

reklama
Leczę się Wami :) i muzyką, a pamięć o moim zmarłym dziecku zawsze będzie przywoływać ta piosenka
Znacie?

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna.

Ja po poronieniu z uporem maniaka słuchałam tej, a w szczególności wzruszał mnie wstęp. Wyrwany z kontekstu fragment filmu Miasto aniołów. Słowa, że mama kiedyś zrozumie, tyle w tym prawdy.

youtu.be/j42ApkIIdNc

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@matulkaa nie wiem czemu, ale nie chce mi się otworzyć ten fragment, wieczorem spróbuję na kompie bo bardzo go ciekawa.

@Locja, kurcze u mnie też nie chciało ruszyć w aplikacji [emoji26] zmieniłam. Skopiuj link do przeglądarki [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Locja Musisz uwierzyc, że Ci sie uda. Ty juz masz dzieci :)dlatego masz bardzo duze szanse na kolejne. Jednak dla nich właśnie musisz być silna i nie poddać się depresji. Przytul sie do nich i ciesz, że masz takie cuda!! Kolejny przyjdzie już niebawem :)
Ja nie mam w ogóle dzieci ale będę walczyć do upadłego o dziecko. Wiem, że się nie poddam bo bycie mamą to moje największe marzenie.
@dżoł Jak po wizycie u Paśnika? Masz już plan działania?

Ostatnia edycja:
@agatush czyli te polozne maja takie zdanie jak Twoja ,ale tak jak mowisz kazda polozna i lekarz maja inne metody[emoji6]
A jak jadlas przy kp na poczatku? Bo ja planuje jesc w miare wszystko ale tak co dwa dni wprowadzac nowy produkt i zapisywac w zeszycie.
Ale czy to dobra taktyka to sie okaze[emoji4]

@Destino jeszcze bedziecie po terminie rodzic,Natanielkowi tak dobrze w brzusiu bedzie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@matulkaa początek powala... Dziękuję [emoji173]️

@pixi.nova masz dużo racji. Dziękuję Tobie za nie, czasem człowiek potrzebuje opamiętania się. Moja sytuacja nie jest tragiczna, wiem. Cieszę się, że w Tobie tyle nadziei i głęboko ufam, że zostanie spełniona [emoji173]️

@Destino uff, widzę, że brzuszek robi psikusy, ale najważniejsze że u Nataniela ok:)odpoczywaj jak najwięcej
@edloteh bardzo się cieszę że jesteś, trzymam mocno kciuki za Twoj mlr, oby teraz dobry wynik napędził do kolejnych kroków i aby się udało wszystko i zgrało tak jak tego pragniesz i stał się kolejny cud
@anetkruczek where are you? już w drodze?
@dżoł ? jak wizyta u Pasnika?

reklama
@Marthi @marshia @anetkruczek dzięki dziewczyny, no własnie z facetami tak to jest jak napisła Anetka,niby gotowi tu i teraz ale zawsze coś:mad: czosenk i miód poszedł już w ruch ... może się rozejdzie, albo temperatura będzie go trzymać ze dwa dni...no
@Destino jak dobrze że wszytsko wporzadku, ale strachu się najadłaś, masz przezycia w tej ciązy, podziwiam za spokój.......ściskam WAs:)
@dżoł @anetkruczek dajcie znac co po wizytach
jutro chyba wizytuje @bobasek1990 a w czwartek @Maciejka78 napewno zobaczycie sowje kochane serduszka pięknie bijące:)
@edloteh zapodziałaś się fajnie ze wróciłaś:)
@roxie123 a jak tam twoje stymulowanie>>????

Do góry