@bea25ta schizy sa najgorsze [emoji4]ale w Twojej sytuacji to nawet gdyby cos sie dzialo to Jagodka jest duza i silna[emoji5]
@Porzeczka1234 wierze,ze troszke sie boisz ,ale bedzie na pewno bezbolesnie[emoji5]a czop odszedl?
Moze ja tez kupie te pieluszki
baaaaardzo bede wdzieczna[emoji5]jak bede w domku to wysle.
@nafoczka co Wy tacy chorowici? Zdrowiejcie[emoji5]
@roxie123a byc ostatnia,zakorkuj sie nam porzadnie[emoji14]co to za wedrowki wasz piesio urzadza hehe
@kas90 tak sie ciesze ,ze masz Asiule przy sobie[emoji5]wyslij mi troszke jej zapachu hehe.
Ja absolutnie nie prosze zeby ktokolwiek napisal mi ile mam brac[emoji4]decyzje musze podjac sama a najlepiej z lekarzem.
Plan jest taki.
Jutro jade zobaczyc krew ,we wtorek mam wizyte i bede pytac.
Jutro szukam tez hematologa.
A teraz zajadam sie czosnkiem imbirem i cebula.
Powstrzymuje mnie narazie to ,ze moj tesc jest po zawale bierze 75 mg ,lekarka kazala mu zwiekszyc na 150 i dostal wyleeu krwi do oka.
Ale on pewnie bierze tez inne leki na krzepliwosc i przede wszytskim pije ALKOHOL przy nich a nie powinien na pewno.
@anetkruczek w piatek probowalam wszytskiego co sie dalo,udalo mi sie pogadac tylko z jedna babka przez tel ale malo wiarygodna jakas starsza i z lekarzem ze szpitala hematologicznego.
Niby mnie uspokoili ale tak na prawde spokojna jestem tylko jak czuje ruchy[emoji4]
@marshia martwie sie o Twoja Mame,bede trzymala kciuki[emoji29]
@bobasek1990 tak trzymac[emoji5]
@Czajak przykro mi[emoji17]pozdrawiam i wpadnij czasem ponarzekac a najlepiej z dobrymi wiesciami[emoji5]
@llis91 oj to teraz zaciskam piastki[emoji4]
W ciazy lutke tylko paluszkiem
Ja sie kulam od testu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom