reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia 2 szaszetki do szklanki ja wieczorem ale powiem Ci w tajemnicy, że jak nie chciało mi się bo przychodziłam zmeczona z pracy to wsypywałam te saszetki do gęby do tego piłam trochę wody mieszałam policzkami i też było. Pierwszy raz było trudniej bo to musuje nie spodziewałam się tego haha :p:D później już się przyzwyczaiłam :p

@matulkaa bobo super chodź sama myślałam jak to poskładać haha. Cholera nie wiem czy coś już się dzieje nie wiem jak to jest czekam spokojnie

@anetkruczek ach te listopadowe dziewczyny :p

reklama
@marshia mówiłam, że te listopadówki sa super :p moja sis też listopadowe dziecie

@Ilis91 tak ten miovarin, inofem i inofolic to prawie to samo mi po tsh ładnie się trzyma na 1,5 i w ogóle owu naruralna ok 16-17 dnia a bez niego cóż jak natura chce a to bezowulacyjny a to owu itd

@marshia ja pije 2 saszetki w 1szk.
@matulkaa nawet po Twoim wytlumaczeniu co znajduje sie na zdjeciu i tak go nie ogarniam [emoji23]
Ja dzis mam 3dc, 1dzien ok. ale wczoraj i dzis to myslalam ze na ip pojade, w zyciu takich skrzepow nie mialam , nawet po poronieniu [emoji17] co chwile musze isc sie oczyscic do wc bo podpaska nie daje rady [emoji30] moze mam jakies polipy/miesniaki ☹️ one by wyszly na usg?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@marshia ja pije 2 saszetki w 1szk.
@matulkaa nawet po Twoim wytlumaczeniu co znajduje sie na zdjeciu i tak go nie ogarniam [emoji23]
Ja dzis mam 3dc, 1dzien ok. ale wczoraj i dzis to myslalam ze na ip pojade, w zyciu takich skrzepow nie mialam , nawet po poronieniu [emoji17] co chwile musze isc sie oczyscic do wc bo podpaska nie daje rady [emoji30] moze mam jakies polipy/miesniaki ☹️ one by wyszly na usg?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Łącze się z Tobą w bólu...
Ja się nie mogę ruszyć :/ skrzepow niby nie mam ale od pasa do kostek jestem nieczynna co 4 h ibum forte tylko to na mnie działa w miare

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł każda zmiana, każdy miesniaczek, nawet najmniejszy, jest widoczny na usg. Jeśli nic nie miałaś w obrazie to żaden duży mięśniak z dnia na dzien się nie pojawi. Ja myśle, ze z tym okresem schodzi reszta. Jeśli nie ma się zabiegu lub farmakologii to organizm naturalnie mize oczyszczać się nawet do 6 miesięcy (!) Tak tłumaczył mi gin z Invimedu. I dlatego po naturalnym poronieniu wg niektórych należy nawet tyle odczekać z kolejnymi staraniami.

@zosiak dziękuję. Przerabialam niestety wszystko modlitwy spowiedzi. Nawet z Gosia zaczęłam jogę w domu:) czasami wątpię i też się obrażam ale ja wierzę bo bez tego już bym pewnie zwariowała Pomyślałam o psychologu bo widzę że już się zamykam na wszystko co mnie otacza nie pamiętam sytuacji nie słucham w głowie mam tylko jedno. Ale dziękuję ci bardzo za pomoc. Pozdrawiam i życzę powodzenia

@bea25ta schizy sa najgorsze [emoji4]ale w Twojej sytuacji to nawet gdyby cos sie dzialo to Jagodka jest duza i silna[emoji5]

@Porzeczka1234 wierze,ze troszke sie boisz ,ale bedzie na pewno bezbolesnie[emoji5]a czop odszedl?
Moze ja tez kupie te pieluszki

baaaaardzo bede wdzieczna[emoji5]jak bede w domku to wysle.

@nafoczka co Wy tacy chorowici? Zdrowiejcie[emoji5]

@roxie123a byc ostatnia,zakorkuj sie nam porzadnie[emoji14]co to za wedrowki wasz piesio urzadza hehe

@kas90 tak sie ciesze ,ze masz Asiule przy sobie[emoji5]wyslij mi troszke jej zapachu hehe.
Ja absolutnie nie prosze zeby ktokolwiek napisal mi ile mam brac[emoji4]decyzje musze podjac sama a najlepiej z lekarzem.
Plan jest taki.
Jutro jade zobaczyc krew ,we wtorek mam wizyte i bede pytac.
Jutro szukam tez hematologa.
A teraz zajadam sie czosnkiem imbirem i cebula.
Powstrzymuje mnie narazie to ,ze moj tesc jest po zawale bierze 75 mg ,lekarka kazala mu zwiekszyc na 150 i dostal wyleeu krwi do oka.
Ale on pewnie bierze tez inne leki na krzepliwosc i przede wszytskim pije ALKOHOL przy nich a nie powinien na pewno.

@anetkruczek w piatek probowalam wszytskiego co sie dalo,udalo mi sie pogadac tylko z jedna babka przez tel ale malo wiarygodna jakas starsza i z lekarzem ze szpitala hematologicznego.
Niby mnie uspokoili ale tak na prawde spokojna jestem tylko jak czuje ruchy[emoji4]

@marshia martwie sie o Twoja Mame,bede trzymala kciuki[emoji29]

@bobasek1990 tak trzymac[emoji5]

@Czajak przykro mi[emoji17]pozdrawiam i wpadnij czasem ponarzekac a najlepiej z dobrymi wiesciami[emoji5]

@llis91 oj to teraz zaciskam piastki[emoji4]
W ciazy lutke tylko paluszkiem
Ja sie kulam od testu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Heloł,
czy pamięta ktoś jeszcze tu na forum o mnie:D
dziękuje za wywołanie porzeczuś, magda1208, foczuś i inne... kochane nie było mnie trochę na forum bo mieliśmy ciężki czas... ale tęskniłam za Wami, niestety dopiero od niedawna Was podczytuję na nowo więc przepraszam jeśli coś napiszę i nie będzie to do konca aktualne...
po pierwsze ogromne gratulacje dla naszej Kasi, śliczna Asia cudownie ze spełniło się Twoje marzenie o dziecku, rodzinie, rewelacyjnie dajesz sobie radę a okularki małej czadowe :pjeszcze raz gratuluje

po drugie @anetkruczek, @nafoczka , @edloteh bardzo Wam dziękuje za rozmowy i nie tylko;););)

@marshia przykro mi bardzo:(ale wiem ze dasz radę walczyć dla swojego bąbelka który wkońcu się pojawi i spowoduje największą radość w Waszym życiu

@roxie123 nie chce Cię wprowadzać w błąd ale jesteś pewna ze Clo masz brać od 5 dc?napewno? bo CLO bierze się przez 5 dni ale zazwyczaj lekarze zalecają od 2 lub 3 dnia cyklu a nie tak pózno:baffled::baffled::baffled:
foczuś zdrowia dla Was, jeszcze raz zdrowia i jeszcze więcej siły dla Ciebie, tej która jest główną siłą napędową w rodzinie:)
@magda1208 tak bardzo bym chciała aby się wkońcu udało, myślę że ovitrelle to dobry kierunek
aaa i jeszcze
@bertha niesamowita historia tyle co przetrwałaś i tyle ile miałaś cierpliwości myślę, że maluszek odwdzięczy się i zadomowi się na dobre 9 miesięcy,
resztę brzuchetk całuje w brzuszki, staraczki również
porzeczuś teraz twoja kolej, ale ten czas leci całusy dla Was już niedługo będziesz miała swój skarb koło siebie

reklama
Do góry