reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 a weź...poszedl sobie na zwiedzanie w taka piękna pogodę był tak mokry i się trzasl ze wycieralam go z 20 min . A żebyś widziała jego spuszczony łepek jak ochrzan dostawał [emoji23]
@mickey* hej [emoji4]
Co tam u Ciebie mam nadzieje ze ciężki czas minął...
Wiesz co 1 tab. 5-9 dc 9 napisac smsa żeby umówić się na podglad no tak zrozumiałam . Poczytałam na innym forum i wiele dziewczyn tak brało więc chyba ok

Jak myślicie??? [emoji87]
1509283329-6f1603d7cf7eb760-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 a weź...poszedl sobie na zwiedzanie w taka piękna pogodę był tak mokry i się trzasl ze wycieralam go z 20 min . A żebyś widziała jego spuszczony łepek jak ochrzan dostawał [emoji23]
@mickey* hej [emoji4]
Co tam u Ciebie mam nadzieje ze ciężki czas minął...
Wiesz co 1 tab. 5-9 dc 9 napisac smsa żeby umówić się na podglad no tak zrozumiałam . Poczytałam na innym forum i wiele dziewczyn tak brało więc chyba ok

Jak myślicie??? [emoji87]
1509283329-6f1603d7cf7eb760-aaaaaa.jpeg

Ja też kiedyś brałam 5-9, a potem 2-6 :)

Miałam udostępnić zniknięcie Twojego psiaka na FB, ale stwierdziłam że może aż tak daleko się nie zapuścił [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@roxie123 moze dlatego 5 do 9 ze cykl u Ciebie dłuższy. Ja tez czesto widzialam na receptach 5 do 9.
@dżoł u mnie tez taki koszmarny okres obfity i w ogole nie wiem czemu
Dawniej moze tez takie byly tylko nie zwracalam uwagi.
Dziewczyny ponawiam pytanie czy badanie poziomu kwasu foliowego ma sens.czy komus wyszedl kiedys niedobor bo nie slyszalam.

ja byłam w piątek u dr P narazie zawieszam tą nierówną walkę;)myślę że tak będzie narazie lepiej
choć boję się żeby nie uschnąc z tęsknoty za dr P:D
na piatkowym usg miałam po owu macice w skurczu dr mówi ze 300 % normy adrenaliny i oto efekt
@roxie123 czyli z kartki tak wynika od dr to spoko bo czasem oni piszą jak kura pazurem
@marshia a czy ty miałaś kiedykolwiek lamette na stymulacje?
@czarna_mala jak jesteś na forum jest jakoś weselej;):biggrin2:;)3 mam kciuki za uparciucha abyś endo piękne uhodowała na przyjęcie kropki
@edloteh hop, hop?

@czarna_mala dzięki ;* najlepsze było jak moi znajomi z Londynu udostępnili [emoji23]
Chciałam sobie kupić małego białego pieska do nowego domu takiego z włosami bo dziewczyny pisały ze to czyste pieski ale zostałam przy swoim ze za wrażliwa jestem i po prostu każde wydarzenie by mnie dobilo jakby zachorował czy coś...czy nie miałabym bo z kim zostawić a dom by mi zbombardowal do gory nogami [emoji23] tego mamy chyba z 12 lat i mi wystarczy wrażeń... ryczałam całe do południa bo nawet nie dałam rady iść go szukać xD

@marshia a to współczuję stresu. Mam nadzieję że z mamą będzie wszystko dobrze <3 ja teraz miałam po zabiegu owulacje znacznie wcześniej niż normalnie. Także możliwe wszystko :D a tak po za tym będę we Wrocławiu 10 11 listopada :D może chciałabyś się poznać :D

@roxie123 no by może zbyt późno :D Ale najważniejsze że już przyszła :D

Halo halo, a ja??? [emoji13] prosze mnie tu ładnie doprosić na kawkę we Wro.

Marshia, zdrówka dla mamy, mocno trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego!

@mickey* miałam 4 razy stumulację z lamette. Za każdym razem przy IUI. Do tego fostimon. A czemu pytasz?
Z clo tez miakam - zawsze 3-5 dzień u mnie.
My jyz na priwie z @anetkruczek dogadałyśmy, ze Ty @bertha tez :)
pytam dlatego ze czytałam różne fora i odnoszę wrażenie( co potwierdza również dr P) że przy stymulacji lamettą jest więcej ciąż zdrowych w sensie że rzadziej dochodzi do poronień
tyle że ja widzę że jeśli ktoś ma jeszcze inny problem to przy lameccie nie zachodzi się ale to moje przemyślenia, tu na forum też kilka dziewczyn co miało lamette urodziły, myślałam że może byś mogła z tym spróbować
@Ilis91 moje nk wzrosły po intralipidzie i encortonie ja taka agresywna niestety dr P. najlepiej u mnie by widział ivf z pgs i accofil, a torbiel miałam 2 cykle wstecz bo jedno jajo miało 29mm jak był podany ovitrelle i nie pękło bo za pózno było ale się wchłonęła, po lameccie ja miałam po kilka pięknych jaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry