matulkaa
Fanka BB :)
@Ilus91 super, że jesteś zadowolona z wizyty, nie wierzę, że przekonałaś doktorka do heparyny [emoji4] jakim cudem [emoji12] co do dawek, accofilu, lutki i dupka miałam takie same zalecenia. Mocno trzymam kciuki za pozytywny test. A co do Rajtar-Ciosek ja też u niej prowadzę ciążę, tak jak @kas90. Tylko my jeździmy do niej do Słomnik. Wizyta kosztuje 150 zł, a w Krakowie w Superior 250 [emoji26] Moja koleżanka chodziła do niej do Krakowa i niestety w ciąży za wizyty płaciła tak samo. Znałam panią doktor jeszcze z czasów gdy szukałam przyczyn moich strat, tak więc jak tylko dowiedziałam się o ciąży pojechałam do niej z marszu bez umówionej wizyty, ale zgodziła się mnie przyjąć [emoji4] a potem już nie ma problemu z umawianiem się na kolejne konsultacje. Bo termin pierwszej wizyty jest z kosmosu [emoji26] Gdybyś była zainteresowana mam do oddania termin na 6 listopada w Superiorze. Na początku myślałam o tym, żeby jednak przenieść się do Krakowa, ale jednak zostanę w Słomnikach.
@marshia, przykro mi z powodu mamy. Dużo zdrowia dla niej [emoji8]
@roxie123 kciuki za owocny cykl zaciśnięte.
@Porzeczka1234 czyżby coś się miało zacząć lada chwila [emoji7]
Ja po piątkowej wizycie mogę donieść tylko, że nie wiemy nic nowego [emoji14] uparciuch i tyle z tego naszego malucha. Mam się nie przejmować ddimerami, będą rosnąć i tak, ale w związku z przyjmowaną heparyną jesteśmy chronione. Jak to Pani doktor ujęła ddimerozy nie leczymy, bo to stan fizjologiczny. Jest to powszechne stanowisko w środowisku lekarskim. Ew. zwiększenie dawki dopiero po 30 tc. Zdziwiłam się też najnowszymi wytycznymi dot. podnoszenia dawek Euthyroxu, należy reagować dopiero gdy tsh skoczy do 4 [emoji44][emoji44][emoji44] na szczęście u mnie 1,5 więc 75 daje radę. Pozdrawiamy internetowe ciotki typowo Halloweenową fotką [emoji4]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@marshia, przykro mi z powodu mamy. Dużo zdrowia dla niej [emoji8]
@roxie123 kciuki za owocny cykl zaciśnięte.
@Porzeczka1234 czyżby coś się miało zacząć lada chwila [emoji7]
Ja po piątkowej wizycie mogę donieść tylko, że nie wiemy nic nowego [emoji14] uparciuch i tyle z tego naszego malucha. Mam się nie przejmować ddimerami, będą rosnąć i tak, ale w związku z przyjmowaną heparyną jesteśmy chronione. Jak to Pani doktor ujęła ddimerozy nie leczymy, bo to stan fizjologiczny. Jest to powszechne stanowisko w środowisku lekarskim. Ew. zwiększenie dawki dopiero po 30 tc. Zdziwiłam się też najnowszymi wytycznymi dot. podnoszenia dawek Euthyroxu, należy reagować dopiero gdy tsh skoczy do 4 [emoji44][emoji44][emoji44] na szczęście u mnie 1,5 więc 75 daje radę. Pozdrawiamy internetowe ciotki typowo Halloweenową fotką [emoji4]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom