reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia 2 szaszetki do szklanki ja wieczorem ale powiem Ci w tajemnicy, że jak nie chciało mi się bo przychodziłam zmeczona z pracy to wsypywałam te saszetki do gęby do tego piłam trochę wody mieszałam policzkami i też było. Pierwszy raz było trudniej bo to musuje nie spodziewałam się tego haha :p:D później już się przyzwyczaiłam :p

@matulkaa bobo super chodź sama myślałam jak to poskładać haha. Cholera nie wiem czy coś już się dzieje nie wiem jak to jest czekam spokojnie

@anetkruczek ach te listopadowe dziewczyny :p

reklama
@marshia mówiłam, że te listopadówki sa super :p moja sis też listopadowe dziecie

@Ilis91 tak ten miovarin, inofem i inofolic to prawie to samo mi po tsh ładnie się trzyma na 1,5 i w ogóle owu naruralna ok 16-17 dnia a bez niego cóż jak natura chce a to bezowulacyjny a to owu itd

@marshia ja pije 2 saszetki w 1szk.
@matulkaa nawet po Twoim wytlumaczeniu co znajduje sie na zdjeciu i tak go nie ogarniam [emoji23]
Ja dzis mam 3dc, 1dzien ok. ale wczoraj i dzis to myslalam ze na ip pojade, w zyciu takich skrzepow nie mialam , nawet po poronieniu [emoji17] co chwile musze isc sie oczyscic do wc bo podpaska nie daje rady [emoji30] moze mam jakies polipy/miesniaki ☹️ one by wyszly na usg?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@marshia ja pije 2 saszetki w 1szk.
@matulkaa nawet po Twoim wytlumaczeniu co znajduje sie na zdjeciu i tak go nie ogarniam [emoji23]
Ja dzis mam 3dc, 1dzien ok. ale wczoraj i dzis to myslalam ze na ip pojade, w zyciu takich skrzepow nie mialam , nawet po poronieniu [emoji17] co chwile musze isc sie oczyscic do wc bo podpaska nie daje rady [emoji30] moze mam jakies polipy/miesniaki ☹️ one by wyszly na usg?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Łącze się z Tobą w bólu...
Ja się nie mogę ruszyć :/ skrzepow niby nie mam ale od pasa do kostek jestem nieczynna co 4 h ibum forte tylko to na mnie działa w miare

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł każda zmiana, każdy miesniaczek, nawet najmniejszy, jest widoczny na usg. Jeśli nic nie miałaś w obrazie to żaden duży mięśniak z dnia na dzien się nie pojawi. Ja myśle, ze z tym okresem schodzi reszta. Jeśli nie ma się zabiegu lub farmakologii to organizm naturalnie mize oczyszczać się nawet do 6 miesięcy (!) Tak tłumaczył mi gin z Invimedu. I dlatego po naturalnym poronieniu wg niektórych należy nawet tyle odczekać z kolejnymi staraniami.

@zosiak dziękuję. Przerabialam niestety wszystko modlitwy spowiedzi. Nawet z Gosia zaczęłam jogę w domu:) czasami wątpię i też się obrażam ale ja wierzę bo bez tego już bym pewnie zwariowała Pomyślałam o psychologu bo widzę że już się zamykam na wszystko co mnie otacza nie pamiętam sytuacji nie słucham w głowie mam tylko jedno. Ale dziękuję ci bardzo za pomoc. Pozdrawiam i życzę powodzenia

@bea25ta schizy sa najgorsze [emoji4]ale w Twojej sytuacji to nawet gdyby cos sie dzialo to Jagodka jest duza i silna[emoji5]

@Porzeczka1234 wierze,ze troszke sie boisz ,ale bedzie na pewno bezbolesnie[emoji5]a czop odszedl?
Moze ja tez kupie te pieluszki

baaaaardzo bede wdzieczna[emoji5]jak bede w domku to wysle.

@nafoczka co Wy tacy chorowici? Zdrowiejcie[emoji5]

@roxie123a byc ostatnia,zakorkuj sie nam porzadnie[emoji14]co to za wedrowki wasz piesio urzadza hehe

@kas90 tak sie ciesze ,ze masz Asiule przy sobie[emoji5]wyslij mi troszke jej zapachu hehe.
Ja absolutnie nie prosze zeby ktokolwiek napisal mi ile mam brac[emoji4]decyzje musze podjac sama a najlepiej z lekarzem.
Plan jest taki.
Jutro jade zobaczyc krew ,we wtorek mam wizyte i bede pytac.
Jutro szukam tez hematologa.
A teraz zajadam sie czosnkiem imbirem i cebula.
Powstrzymuje mnie narazie to ,ze moj tesc jest po zawale bierze 75 mg ,lekarka kazala mu zwiekszyc na 150 i dostal wyleeu krwi do oka.
Ale on pewnie bierze tez inne leki na krzepliwosc i przede wszytskim pije ALKOHOL przy nich a nie powinien na pewno.

@anetkruczek w piatek probowalam wszytskiego co sie dalo,udalo mi sie pogadac tylko z jedna babka przez tel ale malo wiarygodna jakas starsza i z lekarzem ze szpitala hematologicznego.
Niby mnie uspokoili ale tak na prawde spokojna jestem tylko jak czuje ruchy[emoji4]

@marshia martwie sie o Twoja Mame,bede trzymala kciuki[emoji29]

@bobasek1990 tak trzymac[emoji5]

@Czajak przykro mi[emoji17]pozdrawiam i wpadnij czasem ponarzekac a najlepiej z dobrymi wiesciami[emoji5]

@llis91 oj to teraz zaciskam piastki[emoji4]
W ciazy lutke tylko paluszkiem
Ja sie kulam od testu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Heloł,
czy pamięta ktoś jeszcze tu na forum o mnie:D
dziękuje za wywołanie porzeczuś, magda1208, foczuś i inne... kochane nie było mnie trochę na forum bo mieliśmy ciężki czas... ale tęskniłam za Wami, niestety dopiero od niedawna Was podczytuję na nowo więc przepraszam jeśli coś napiszę i nie będzie to do konca aktualne...
po pierwsze ogromne gratulacje dla naszej Kasi, śliczna Asia cudownie ze spełniło się Twoje marzenie o dziecku, rodzinie, rewelacyjnie dajesz sobie radę a okularki małej czadowe :pjeszcze raz gratuluje

po drugie @anetkruczek, @nafoczka , @edloteh bardzo Wam dziękuje za rozmowy i nie tylko;););)

@marshia przykro mi bardzo:(ale wiem ze dasz radę walczyć dla swojego bąbelka który wkońcu się pojawi i spowoduje największą radość w Waszym życiu

@roxie123 nie chce Cię wprowadzać w błąd ale jesteś pewna ze Clo masz brać od 5 dc?napewno? bo CLO bierze się przez 5 dni ale zazwyczaj lekarze zalecają od 2 lub 3 dnia cyklu a nie tak pózno:baffled::baffled::baffled:
foczuś zdrowia dla Was, jeszcze raz zdrowia i jeszcze więcej siły dla Ciebie, tej która jest główną siłą napędową w rodzinie:)
@magda1208 tak bardzo bym chciała aby się wkońcu udało, myślę że ovitrelle to dobry kierunek
aaa i jeszcze
@bertha niesamowita historia tyle co przetrwałaś i tyle ile miałaś cierpliwości myślę, że maluszek odwdzięczy się i zadomowi się na dobre 9 miesięcy,
resztę brzuchetk całuje w brzuszki, staraczki również
porzeczuś teraz twoja kolej, ale ten czas leci całusy dla Was już niedługo będziesz miała swój skarb koło siebie

reklama
Do góry