reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł 15:20 dopiero.
Dzięki dziewczyny za poniesienie na duchu. Trochę mną tym razem to wszystko tąpnęło, do tego to AMH doszło. Gdyby to było w normie pewnie już dziś bym się ogarniała. Bo potrafię się naprawdę szybko ogarniać :) A tak na razie idzie w drugą stronę. Typu: do tego wszystkiego jestem stara, brzydka i gruba. I oczywiście z zapuchniętymi od płaczu oczami ;)
Im się bardziej zdoluję i będę mieć tego dość, tym się szybciej odbiję od dna ;)
@kas90 odpocxywajcie razem z Asieńką i cieszcie się sobą ♥️

reklama
@marshia w kółko tłukłyście mi , że wazne jest pozytywne nastawienie ...musiało mnie olśnić żeby się ogarnąć :) zobacz jakie przykłady tutaj padają ... wszystko przed Tobą :** wybecz się , wykrzycz , i do boju :)

@roxie123 ale masz piękny kieliszek <3 !
...i wiazd do nieba bram :D :D :D

@Porzeczka1234 ty wiesz, że wysuwasz się na prowadzenie a potem Beatka :D

@dżoł 15:20 dopiero.
Dzięki dziewczyny za poniesienie na duchu. Trochę mną tym razem to wszystko tąpnęło, do tego to AMH doszło. Gdyby to było w normie pewnie już dziś bym się ogarniała. Bo potrafię się naprawdę szybko ogarniać :) A tak na razie idzie w drugą stronę. Typu: do tego wszystkiego jestem stara, brzydka i gruba. I oczywiście z zapuchniętymi od płaczu oczami ;)
Im się bardziej zdoluję i będę mieć tego dość, tym się szybciej odbiję od dna ;)
@kas90 odpocxywajcie razem z Asieńką i cieszcie się sobą ♥️
Marshia to teraz weź jeszcze poćwicz , zrób fryz i pazury i idźcie na porządna imprezę ♡ dziewczyny mi tu non stop tlukly ze mam niska samoocenę i teraz widze ze miały rację ♡

@marzycielka81 zdrówka dla bidulka :*

@Ilis91 współczuję :(

@bertha &&& za kropeczki ♡

@burczuś a ty teraz co?

@mickey* tesknimy :*

@kas90 jeszcze nie mogę uwierzyć jak tu nas wzielas z zaskoczenia, szok. Prawie każda z nas conajmniej tydzień wcześniej rodzić zaczyna :D

@kas90 cudownie gratulacje! Kochany dzieciaczek!
@roxie123 ja na etapie oczekiwania na wynik allo mlr
A maluszek we Wrocławiu robią mu zabiegi na oczka. U wcześniaków może pojawić się retinopatia i to bardzo duże zagrożenie dla wzroku. Nie ustajemy w modlitwach żeb było dobrze.
@marzycielka81 czy ta ferrytryna to coś złego?
@bertha owocnego zagnieżdżania jajeczek!
@Porzeczka1234 na pewno wszstko będzie oki zobaczysz
@dżoł kiedy u Ciebie ostateczny wynik i decyzja co dalej?

...i wiazd do nieba bram :D :D :D

@Porzeczka1234 ty wiesz, że wysuwasz się na prowadzenie a potem Beatka :D

Marshia to teraz weź jeszcze poćwicz , zrób fryz i pazury i idźcie na porządna imprezę ♡ dziewczyny mi tu non stop tlukly ze mam niska samoocenę i teraz widze ze miały rację ♡

@marzycielka81 zdrówka dla bidulka :*

@Ilis91 współczuję :(

@bertha &&& za kropeczki ♡

@burczuś a ty teraz co?

@mickey* tesknimy :*

@kas90 jeszcze nie mogę uwierzyć jak tu nas wzielas z zaskoczenia, szok. Prawie każda z nas conajmniej tydzień wcześniej rodzić zaczyna :D
@nafoczka Jadę jutro do Katowic do Invimedu. Jest tam jedna pani dr która ogarnia immunologię. Jestem ciekawa jej opinii na moje wyniki. Dam znać co teraz ja;)

Ostatnia edycja:
reklama
@Ilis91 bardzo współczuję :( Straszne są takie informacje :( Trzymaj się dzielnie.
@burczuś Kciukasy za Waszą wizytę jutro :) Trochę szkoda, ze nie zdecydowałaś się na wro, byłyby większe szanse zaliczyć kawkę. @Porzeczka1234 ostatnia prosta należy do Ciebie :) :) :) Co z tym ktg było?
@iveo ale maluszek będzie dobrze widział mam nadzieję????
Co do in vitro. Jeśli taka będzie decyzja lekarzy - ja popieram in vitro w 100%. Wk... mnie ze jedyna słuszna partia zamknęła programy i mówi, ze tylko naprotechnologia jest ok. Nóż mi się w kieszeni otwiera jak o tym myślę. Ja nawet w ostateczności nie mam nic przeciwko dawstwu komórek jajowych czy plemników. Jestem bardzo otwarta i tolerancyjna. Chociaż wiadomo, ze najlepsza opcja to własny materiał :) najważniejsze to być w ciąży i urodzić zdrowego maluszka :)

Do góry