reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nooo, to nadrabiam cały weekend i wczoraj, 3,2,1... :D

Witam, Was, kochane! ;*

U mnie generalnie w ten weekend już ostatnie wesele w tym roku było u znajomych i teraz chyba już spokój ;) Nikt więcej się na razie na ślub i wesele nie szykuje ze znajomych ;p

Byłam wczoraj na badankach krwi, zrobiłam panel tarczycowy znów, wit. D, homocysteine i hormony... 250 zł w plecy, czekam na wyniki.... będę je odbierać w czw. najpewniej i wówczas Was poproszę o interpretację! ;*

@marzycielka81 - idę w czw. do Kruszyńskiego z MedArt na wizytę. Do Kubiaczyk turbo kolejki, a niby polecają tego gina... Znasz tego lekarza może?? Ma dobre opinie niby w necie...

@ovli22 - ale tam gadasz! masz pięknę bimbałki :D w ogóle laska jesteś! :))

@bobasek1990 - dlaczego w pt. beda Cię zestresowała? :( Jak na 26 dc to chyba ładna! No i zobacz jaka piękna beta w poniedziałek!!!! <3 <3 <3 oby tak dalej!!!! Zazdroszczę i życzę powodzenia ;*

@zosiak - witaj na naszej grupie! ;) dziewczyny już CI na pewno udzieliły wszystkich ważnych informacji ;*

@Funia90 - dzięki za info kochana ;*

@Destino- niech rośnie ten mały przystojniaczek! <3

@nevergiveup - świetnie, gratuluję! nie wiedziałam, że zaszłaś, a kojarzę Cię z forum z wcześniej... :* <3

@bea25ta - popieram, ja mojego też usamodzielniam na każdym kroku :D

@roxie123 - niezłe miałaś przeżycia, aż mi się łezka w oku zakręciła teraz jak to czytałam... ahh, a ja się tak odsunęłam od Tych spraw.

@Doris:-) - cieszę się, że napisałaś! ;* Wszystkiego dobrego.

@Avita - witaj Avita! ;* zdrówka dla Twojej małej <3

@matulkaa - super, że maluszek kopie <3

@Ilis91 - ehhh, przykro mi z powodu straty Babci i złych wyników Cioci. Moje kondolencje :(

@kas90 - nie wierzę!!!! to już?!?!?!?! <3 <3 <3 ale numer!!!! !GRATULUJE!!! :* <3 az mi lezki polecialy!!!

reklama
@Porzeczka1234 nie martw się dobrze będzie, ja miałam mały brzuch w ciązy z mała i tez ktg cięzko było łapać bo mi się te pasy wogle nie trzymały, tez się bałam...
dzis 25dc mam zamiar zatestować pierwszy raz jutro, ale brzuch mnie cały czas ćmi na miesiączkę:( kurcze i miałam jedno opakowanie clexane i własnie je kończe, chyba się usmiechnę do ciebie o tą heparynę
@burczuś czekam na wieści z wizyty;)
@dżoł szczepienia sa w poniedziałki i w czwartki
@bertha kciuki za udany transfer .. czuję że będzie dla Ciebie szczęsliwy
@bobasek1990 przyrost super, napewno będzie to udana ciąża
@Maciejka78 ty idziesz w czwartek na wizytę, czy mi się coś pomerdało???
@magda1208 a jak tam u ciebie?
@marshia jestes bardzo silną kobieta AMH to jeszce nie przesądzone zobacz na @matulkaa

@marshia kochana położyła mnie na lewym boku podpieła pod krg i poszła do porodu a, że zrobiła to źle bo za luźno to tetno uciekało co mnie paraliżowało ale lekarz już chciał drugie ktg a ja się przstraszyłam bardzo. Drugie już było na siedząco i wyszło chyba dobrze ale ziarenko strachu zostało zasiane. Dziękuję za zainteresowanie. Trzymam bardzo mocno kciuki za wizytę daj znać,co i jak. Co do in vitro popieram nie mówię tak nie mówię nie to życie decyduje za nas niestety poza tym uważam, że Kościół nakręca tą na nagonkę na in vitro. A o rządzie się nie wypowiem bo uważam ich za szkodników. Poza tym Bóg myślę kocha wszystkie swoj dzieci niezaleznie od karnacji, miejsca zamieszkania czy poczęcia bo dlaczegoś dał nam rozum abyśmy my ludzie wykorzystali tą wiedzę. Ściskam

@iveo Tobi również dziękuję. Trzymam kciuki za maluszka i za mrl kiedy wyniki?

@bertha jestem z Tobą daj znać już będziecie w wiekszym gronie z groszkiem

@bobasek1990 ja bym się szczepiła może tamta ciąża była obarczona wadą przecież z dnia na dzień byś nie poroniła. Encorton zbija mrl ale działa na przeciwciała i dlatego to doszczepianie później organizm sam sobie poradzi.

@burczuś trzymam kciuki . Do kogo jedziesz jak nazywa się ta Pani dr?

@dżoł kciuki za mrl

@mała79 jak staranka?

@kas90 mówiłam , że plan porodu wydawał mi się smieszny bo to nigdy nie wiadomo jak będzie

@mickey* odezwij się co u Ciebie? @Kwiatuszekk23 jak się czujesz? @Destino a Ty a w zasadzie Wy :)? @matulkaa a jak u Was?

Pozdrawiam wszystkie
Ta Pani dr nazywa się dr Anna Cygal. Czy faktycznie ma pojęcie o immunologii to powiem Wam po wizycie:) Koleżanka jest z niej bardzo zadowolona:)Tylko narazie efektów brak, bo wypracowują porządny cykl:/

@Porzeczka1234 ciesze sie ze ktg w normie. Tego ziarna nie podlewaj, choc rozumiem, ze bedzie siedzialo w tobie.

Wybaczcie ze sie nie udzielam, ale ostatni tydzien byl koszmarny. Powoli ucze sie na nowo jesc. Dzis wreszcie sie wyspalam. Normalnie to taki bol brzucha dolu do gory i od gory do dolu. A ostatnie dwa dni jeszcze ze skurczami, ktore nie odpuszczaly. Malz mnie pociesza, ze jeszcze tylko 3 mce. Czas co prawda szybko ucieka, to mnie cieszy i stresuje. Boje sie porodu, choc bardziej bulu. U nas konca wyprawki nie widac. Chyba tylko chemie kupie i wrazie w spakuje jakas torbe, a reszte zostawie. Maly od 2 dni mocno wariuje, wiec oczywiscie tez stresior, bo do tej pory byl spokojniutki. I ciagle cisnie sie do wyjscia. Cos 3 trymestr jest u nas chyba nieco trudniejszy niz sam poczatek. Byle dotrwac do konca.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@mała79 tak tak ja w czwartek wizytuje i już jak pomyślę to serduszko przyspiesza z niepokoju
@nafoczka dzięki za linki

Dziewczyny to ja z takim pytaniem czy badacie poziom kwasu foliowego? Zastanawiam się nie za dużo go biore. Mówiłam mojej gince, że sikam na żółto ale powiedziała że to normalne. Przeczytałam, ze badania wskazują, że nadmierna suplementacja kwasem foliowym zwiększa odsetek urodzeń dzieci z autyzmem. W skrócie ciąża ktora naturalnie by obumarła z uwagi na wady rozwojowe przez wysoki poziom kwasu foliowego jest podtrzymywana no powiem, że mnie zmroziła ta informacja ja nigdy nie badałam poziomu kwasu a nie mam mutacji tylko miałam wysoki poziom homocysteiny.
Chyba pójdę do labo...

Witam się z kawusią :D
U mnie @ nadal brak ... nad czym ubolewam bo spac nie mogę ;/ strasznie cycki mnie bolą dziś to chyba stanika nie założę nawet :< mam nadzieje ,że to hormony , a nic złego się tam nie dzieje

@Porzeczka1234 nie martw się , pierwszy był zły pomiar i poprawili , dobrze będzie :)
@Marthi ...to prawda :)
@bertha &&&& kciuki zaciśnięte przyjdź z dobrymi wiadomościami :)
@Destino nie boj się porodu ...tyle strachu juz za Tobą , meta będzie pięknym przeżyciem na pewno będzie wszystko dobrze i dasz radę :) mam nadzieję ,że samopoczucie się poprawi
@Maciejka78 wierzymy ,że serduszko bije ;* ja już kwasu nie badam odkąd dowiedziałam się o mutacji :)
@marshia dawaj relacje po wizycie ! bardzo 3mam kciuki aby lekarz Cię pocieszył ;*

Dziękuję kochane za gratulacje!
Ogolnie z tego co mowily polozne, to tutaj duuzo rodzi na zoo i to standard.
Polozna byla cudowna, prosilam ją zeby instruowala mnie przy kazdym parciu, wiec się dobrze koncentrowalam, ciągle mnie chwalila (to mega pomaga)rozciagala krocze, bo chciala chronic. Ale koniec koncow powiedziala ze natnie, bo glowka sie ciagle cofa, bo bardzo zylaste mam blony. I tylko naciela, to na kolejnym skurczu urodzilam. Calkiem jej zaufalam, bardzo odpowiadalo mi to, ze bierze wszystko na siebie.
Szyl mnie lekarz, pytam sie go czy duzo szycia, czy kiepsko to wyglada itd. A on "widzialem krocza w lepszym i w gorszym stanie. Nie wazne jak wygląda, ważne jak bedzie wygladało" :p
Lewatywy mi nie robili,bo mnie samą mega oczyscilo. Stad ten spadek wagi.

Takze dziewczyny, nie ma co z tym planem porodu, hehe. I bajlepiej z zaskoczkki.

Dzis tylko rzucilam okiem na wasze posty. Trzymam i za was kciuki.

Dalej to do mnie nie dociera...

Gratulacje kochana [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️duzo zdrówka i szczęścia wam życzę

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Do góry