reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 Kas chodzilo o to,ze nie mogli jej dac bo za pozno brala clexane dzien wczesniej(jak dobrze zrozumialam).
A ogolnie czesto mowia ,ze na zzo jest za pozno,bo jak juz akcja sie zacznie to nie daja.
Ale ja to zobacze moze zaryzykuje i pojde na zywca,chce zobaczyc jak to jest,albo jestem nienormlana[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 ale nas zaskoczylas !!! :D wspaniale :)
@Ilis91 doskonale Cie rozumiem od grudnia do kwietnia moj Tatko walczyl z rakiem tez nic innego wtedy sie nie liczylo ... przykro mi Kochanie ...
@roxie123 super ten Twoj nowy avatar :)
Dobrze ze zadajesz te pytania bo ja tez zylam w niewiedzy co do zoo ;)
@bobasek1990 no to nie zazdroszcze tych trudnych decyzji. Tak jak Dziewczyny radza porozmawiaj z lekarzem o watpliwosciach bedzie moze latwiej podjac decyzje. Kurcze a ja myslalam, ze jak sie szczepi to sie nie bierze po szczepieniach encortonu?
Co do fraxi szukaj innego lekarza w koncu znajdziesz jakiegos na ryczalt ja znalazlam hematologa choc immunolog i gin na ryczalt tez nie chcieli przepisywac. Serio nie wiem o co w tym chodzi.
@marshia dobrej wizyty jutro niech da Ci na nowo nadzieje i wiare!

@nafoczka, lenisz się:D

Joanna Maria 23.10.2017 g. 14.30 , 53cm i 3,235 kg :)

Lekki porod, nie wzięlam nawet paracetamolu, bo czekalam na gorsze.
Cudowna polozna, parte pol godziny. Teraz boli w krzyzu :(

CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec

Kas!!! Ogromne gratulacje!!!!! :) ale cudownie ze cud jest już z Tobą :):) :*

Ja jadę jutro na transfer. Mam nadzieje ze moje kropeczki do jutra będą się ładnie dzielić. Trzymajcie kciuki!!

CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec

Kas kochana 3razy doczytywalam o co kaman. Jakie cudowne wiesci. Ucaluj cudowna Asie. Gratuluje i zazdroszcze. Gdybym byla z Toba na sali porodowej pewnie slyszac Twoje krzyki radosci i gloszenia wszystkim ze cud jest z Toba tez ryczalabym razem z reszta personelu

Kasiu!!! Cudownie!!! Tak bardzo się cieszę i ci gratuluję!!! A pamiętam jak jeszcze o testach owulacyjnych pisalysmy!!! Ucaluj Asienke w nosek od Ciotki. Odpoczywajcie Dzielne Dziewczyny i cieszcie się sobą!!!

reklama
Do góry