reklama
Funia90
Fanka BB :)
@roxie123 Kas chodzilo o to,ze nie mogli jej dac bo za pozno brala clexane dzien wczesniej(jak dobrze zrozumialam).
A ogolnie czesto mowia ,ze na zzo jest za pozno,bo jak juz akcja sie zacznie to nie daja.
Ale ja to zobacze moze zaryzykuje i pojde na zywca,chce zobaczyc jak to jest,albo jestem nienormlana[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ogolnie czesto mowia ,ze na zzo jest za pozno,bo jak juz akcja sie zacznie to nie daja.
Ale ja to zobacze moze zaryzykuje i pojde na zywca,chce zobaczyc jak to jest,albo jestem nienormlana[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Maciejka78
@kas90 ale nas zaskoczylas !!! wspaniale
@Ilis91 doskonale Cie rozumiem od grudnia do kwietnia moj Tatko walczyl z rakiem tez nic innego wtedy sie nie liczylo ... przykro mi Kochanie ...
@roxie123 super ten Twoj nowy avatar
Dobrze ze zadajesz te pytania bo ja tez zylam w niewiedzy co do zoo
@bobasek1990 no to nie zazdroszcze tych trudnych decyzji. Tak jak Dziewczyny radza porozmawiaj z lekarzem o watpliwosciach bedzie moze latwiej podjac decyzje. Kurcze a ja myslalam, ze jak sie szczepi to sie nie bierze po szczepieniach encortonu?
Co do fraxi szukaj innego lekarza w koncu znajdziesz jakiegos na ryczalt ja znalazlam hematologa choc immunolog i gin na ryczalt tez nie chcieli przepisywac. Serio nie wiem o co w tym chodzi.
@marshia dobrej wizyty jutro niech da Ci na nowo nadzieje i wiare!
@Ilis91 doskonale Cie rozumiem od grudnia do kwietnia moj Tatko walczyl z rakiem tez nic innego wtedy sie nie liczylo ... przykro mi Kochanie ...
@roxie123 super ten Twoj nowy avatar
Dobrze ze zadajesz te pytania bo ja tez zylam w niewiedzy co do zoo
@bobasek1990 no to nie zazdroszcze tych trudnych decyzji. Tak jak Dziewczyny radza porozmawiaj z lekarzem o watpliwosciach bedzie moze latwiej podjac decyzje. Kurcze a ja myslalam, ze jak sie szczepi to sie nie bierze po szczepieniach encortonu?
Co do fraxi szukaj innego lekarza w koncu znajdziesz jakiegos na ryczalt ja znalazlam hematologa choc immunolog i gin na ryczalt tez nie chcieli przepisywac. Serio nie wiem o co w tym chodzi.
@marshia dobrej wizyty jutro niech da Ci na nowo nadzieje i wiare!
bertha
@nafoczka, lenisz się
Joanna Maria 23.10.2017 g. 14.30 , 53cm i 3,235 kg
Lekki porod, nie wzięlam nawet paracetamolu, bo czekalam na gorsze.
Cudowna polozna, parte pol godziny. Teraz boli w krzyzu
CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec
Kas!!! Ogromne gratulacje!!!!! ale cudownie ze cud jest już z Tobą :*
Ja jadę jutro na transfer. Mam nadzieje ze moje kropeczki do jutra będą się ładnie dzielić. Trzymajcie kciuki!!
@nafoczka, lenisz się
CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec
Kas kochana 3razy doczytywalam o co kaman. Jakie cudowne wiesci. Ucaluj cudowna Asie. Gratuluje i zazdroszcze. Gdybym byla z Toba na sali porodowej pewnie slyszac Twoje krzyki radosci i gloszenia wszystkim ze cud jest z Toba tez ryczalabym razem z reszta personelu
agatush
Moderatorka
Kasiu!!! Cudownie!!! Tak bardzo się cieszę i ci gratuluję!!! A pamiętam jak jeszcze o testach owulacyjnych pisalysmy!!! Ucaluj Asienke w nosek od Ciotki. Odpoczywajcie Dzielne Dziewczyny i cieszcie się sobą!!!@nafoczka, lenisz się
reklama
Podziel się: