reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha kciukam za szczesliwy transfer.pamietaj o pelnym pecherzu

@Maciejka78 na zgage najlepsze mleko.

@bobasek1990 wiedzialam ze bedziesz miec bete powyzej 300. Wroze ci ze ta komorka ten plemnik ta beta wroza szczesliwa ciaze.

@burczuś cisnij ich cisnij niech cos wymysla. Robilas ostatnio moze histero moze droznosc trzeba sprawdzic

reklama
@nafoczka, lenisz się:D

Joanna Maria 23.10.2017 g. 14.30 , 53cm i 3,235 kg :)

Lekki porod, nie wzięlam nawet paracetamolu, bo czekalam na gorsze.
Cudowna polozna, parte pol godziny. Teraz boli w krzyzu :(

CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec
Kasiu, gratulacje cudu. Malutka jest piękna!!! Też jestem Joanna Maria [emoji12]także moja podwójna imienniczka [emoji2]

Dostałam info o cudownych wieściach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasieńko gratulacje :)
Wreszcie masz przy sobie swój
wielki -maleńki cud :biggrin2:
Zdrówka dużo i całuski dla Was .
Cieszę się że tak lekko poszło .

@kas90 kochana wspaniale cieszę się bardzo masz już cud przy sobie płaczę. Ja wiedziałam, że rodzisz czułam to.

@bertha trzymam kciuki za groszki

U mnie dziś ktg 2xrazy boję się niby jedno wyszło ani źle ani dobrze po 2 godzinach drugie i ok ale już jestem w stresie

Nie odniosę się do reszty bo muszę odsapnąć ściskam Was wszystkie

@nafoczka, lenisz się:D

Joanna Maria 23.10.2017 g. 14.30 , 53cm i 3,235 kg :)

Lekki porod, nie wzięlam nawet paracetamolu, bo czekalam na gorsze.
Cudowna polozna, parte pol godziny. Teraz boli w krzyzu :(

CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec
Kochana jak bardzo się ciesze!!! Kochamy mała Asienke i jej dzielna mame ♡
Właśnie pędzilam żeby napisać dziewczynom bo internetu nie miałam a tu już wszystko jasne :D

@bertha kciukam za szczesliwy transfer.pamietaj o pelnym pecherzu

@Maciejka78 na zgage najlepsze mleko.

@bobasek1990 wiedzialam ze bedziesz miec bete powyzej 300. Wroze ci ze ta komorka ten plemnik ta beta wroza szczesliwa ciaze.

@burczuś cisnij ich cisnij niech cos wymysla. Robilas ostatnio moze histero moze droznosc trzeba sprawdzic
Kochana ja mam wszystko porobione i histero i laparo kolono i drożność i...

reklama
Dziewczyny Wasze zdrowie ! ♡
Za jajeczka , za bety , za wyniki , za wizyty , za kropeczki , brzuszki , za szczęśliwe rozwiązania, za bobaski nowo narodzone ♡ [emoji8]
No i za moja @ która chce przywołać %%% [emoji23][emoji23][emoji23]
Siup [emoji16]
1508781774-6f91113bc5d9ca76-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry