reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czesc Wam ;*
Poczytałam co tam naklikalyscie[emoji5]Ale nie odniosę się dziś ;*
@nafoczka co tu dużo mówić trzeba przeżyć ;*
@marshia będzie dobrze ... ;*
@Funia90 kawał drogi ale warto jeśli chce się utwierdzic w tym w co się wierzy ;* ja wierze ze ludzie sa tylko ludźmi , a wszystko dane nam jest z góry... nawet cierpienie ma swój cel

My wróciliśmy o 5 rano 7h drogi ... emocje zmęczenie zakończyło się spaniem do 13 [emoji23]
Jestem cudownie odmieniona... hm w sumie moze nie odmieniona a utwierdzona w swoich przekonaniach .
Sposób w jaki się tam znaleźliśmy był kropka nad i...
Kiedy przyszłam przed obraz Matki z łzami powiedziałam chciałaś bym przyjechała i jestem...czulam ze to moje miejsce i czas .
Nie bede Wam tutaj wypisywać, bo nie byłoby końca co przeżyłam to moje...ale polecam. Byłam 3 raz pierwszy raz z mężem i z inna świadomością innym nastawieniem . Wyplakalam wszystko a na końcu już nawet nie dałam rady płakać bo ogarnęło mnie takie szczęście . Podeszłam po Apelu się pożegnać i powiedzieć że za rok wrócimy w komplecie podziękować .
1 listopada będzie odprawiona msza w naszej intencji o dar potomstwa .
Spotkałam wiele par ... z maluszkani , którzy dziękowali za miłosierdzie i cud narodzin jedna z par która była bezplodna i lekarze proponowali tylko in vitro zawierzyla swoją przyszłość po 3 latach wrócili z 3 dzieci ...
Tyle cudów dookoła coś niesamowitego.
Ja nie należę do osób które na okrągło chodzą do kościoła żeby się pokazać nie jestem nawiedzona zeby codziennie byc bo tak trzeba dla mnie wiara zaczyna się w sercu chodzę w niedzielę i święta. Także nie myślcie ze ja tutaj jestem jakaś kościołowa . Jestem mocno wierząca i wszystko co mnie spotyka utwierdza mnie w tym co czuje i myślę .
Jedna z kobiet w trakcie Drogi Krzyżowej została opetana karetka ochrona itd i zaczęli odprawiać egzorcyzmy ...po prostu kiedy takie rzeczy się dzieją nagle cisza i nagle buch takie coś nie wiadomo co się dzieje człowiek sobie uświadamia , że jest niczym bez wiary ... coś przerazajacego , jak diabeł wychodzi z człowieka...no nie ma słów na to .
Eh ja bym mogła bez końca Wam tutaj pisać i pisać . Przywiezlismy sobie obraz sw rodziny i wodę św. W zakrystii rozmawialiśmy z księdzem takim poświęcił nam wszystko łącznie z nami , powiedział to samo ze wrócimy tutaj w komplecie i tego się trzymam w to wierzę.
Co do kateczek torebkę sprzątam na bieżąco bo mam tylko chusteczki portfel długopis jakieś tam podręczne babskie rzeczy chciałam ja wytrzepac z okruszkow . Ciastek takich nie miałam M mnie wysmial mama tez bo skąd by mieli takie cos no nie ma winowajcy xD ale cóż mogę zrobić hehe mile to było ktokolwiek mi to tam dał [emoji5]
Pielgrzymka niezapomniana .
Siedziałam sobie na stopniu tam w kaplicy i tak Was loginami wymienialam już tu chwilę z Wami jestem i pamiętałam[emoji4]
Poza tym to czekam na @... dziś 27dc dupka odstawiłam w 25 dc jajniki i plecy bolą także liczę ze mnie zaleje na dniach . Nazbieralam sił , wzmocnilam psychicznie także można działać [emoji5] wiem jedno, nic nie dzieje się bez powodu...
Zawierzylam wszystko tam na górze...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bobasek1990, czekamy na wieści. Nie czytaj kochana! Ja listopadówkach 75% miało bolesci brzucha. Ja nie mialam i się martwiłam.
Boli brzucha nie ma ale plecy nisko bolą i prawa noga mi dretwieje martwię się bo jestem teraz po doszczepianie i na wszystkich możliwych lekach jak teraz się nie uda to jestem beznadziejnym przypadkiem a mój mąż tak się cieszy ze nawet nie mówię że coś mnie nie pokoi wiem kochana że Ty miałaś poronienia na wczesnym etapie i udało się tylko na lekach więc mam nadzieję że i u mnie tak będzie

Czesc Dziewczęta.
Stęskniłam się za Wami. Czasami podczytuję co u Was Ale czasu brak. Mały bardzo rozrabia, a ja już od września pracuję.
Bardzo Wam kibicuję cały czas, gratuluję rozpakowanym Mamusiom pięknych rozowiutkich dzidziolkow, ciężarówkom życzę spokojnej ciąży i tym na końcówce i tym dopiero po testach. To forum daje wiele nadziei!
Wszystkim po kolei się udało lub udaje i bedzie udawało nadal. czasem tylko trzeba poczekać
Buziaki dla Was Dziewczęta!!!!

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja też dzisiaj do Was napiszę!
Czytam Was prawie na bieżąco, przeważnie w nocy jak karmię Małą.
@marshia Tobie chciałam powiedzieć, że w tym roku kończę 41 lat a moja córeczka dokładnie dzisiaj ma 5 miesięcy. Czekałam na Nią 6 lat i też już traciłam nadzieję!! Ale udało się, mnie u Malinowskiego a Tobie uda się u Paśnika!!życzę Ci tego z całego serca!
@roxie123 byłaś 15 km ode mnie! Tylko niestety na Jasnej Górze bywam rzadko kiedy! Ale masz rację to szczególne miejsce!! Wymodlisz sobie dzidziolka! Wybieramy się tam z Małą tzn wybieramy się jak tylko się urodziła ale albo jest za gorąco albo za zimno albo za dużo pielgrzymek i to tak.
@bea25ta a Tobie ile jeszcze zostało. Termn masz na kiedy!? Wracając do Jasnej Góry to zawsze będę wspominać nasze niedoszłe spotkanie, ale może w przyszłym roku z naszymi dzeciakami?!
@Porzeczka1234 @kas90 @Funia90 ale z Was kucharki, ja to w kompleksy wpadnę! Mogę sprzątać, zmywać tylko nie gotować!!
Cieszę się bardzo, że zbliżacie się już do finału:-)
@bertha myślami często jestem z Tobą!! Musi Ci się udać!!
@Destino moją Alę tak ważyli że miała mieć 4500 a miała 3550!! A co do cc czy sn to jeśli chcesz starać się szybko o drugie dziecko to spróbuj sn. Ja syna rodziłam sn i powiedziałam sobie wtedy, jeśli będzie drugie to na bank cc i tak było ale też nie było łatwo. Trudna decyzja!!
@Maciejka78 @bobasek1990 będzie dobrze, życzę tego!
@nafoczka @Doris:-) :-)
@burczuś @ovli22 @magda1208
Wam i wszystkim innym, które wciąż czekają i walczą życzę spełnienia tego jednego marzenia!
I jeszcze [USER=158650]@fondie
masz priva!!
Pozdrawiam Was wszystkie!!![/USER]

Ostatnia edycja:
@bobasek1990 rozumiem co przezywasz ja mialam tak z brakiem mdlosci wszedzie czytalam ze dziewczyny mialy a ja nic wiec tez juz sobie wkrecilam. Kiedys @kas90 jesli dobrze pamietam napisala ze jej w trudnych chwilach pomaga wysluchanie aktu zawierzenia Jezusowi. Sprobowalam i stalam sie spokojniejsza. Moze Tobie tez da ukojenie. Pamietaj Bobasku strach nie pomoze tylko Cie paralizuje.

@Maciejka78 @bobasek1990 Moje kochane będę powtarzać do znudzenia zawierzyć i pozostawić wszystko w rękach Boga .. Zrobiłyście wszystko co w waszej ziemskiej mocy. Jeżeli odmawiacie Akt Zawierzenia do wiecie , że niepokój i lęk nie pochodzą od Boga . Zamykają drzwi Jezusowi i nie pozwalają mu działać. Zdaję sobie sprawę, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Jednak wiem , że bezgraniczna wiara i nadzieja potrafią zdziałać cuda.
@Porzeczka1234 @kas90 Podpisuję się pod postami dziewczyn wasze kulinarne poczynania potrafią wywołać zakłopotanie .
@marshia Kochana wierzę głęboko , że doczekasz swojego cudu. Może teraz wydaje się to zbyt odległe i trudne do zrealizowania i nie chodzi tu o wiek bo jak widzisz mamy na forum dziewczyny po 40 ,które doczekały tego wielkiego cudu. Tylko oto , że wobec każdej z nas Pan Bóg ma inny plan . inną drogę do pokonania i często jest to droga niezwykle trudna do pokonania w pojedynkę . Wymagająca od nas nieugiętej wiary i samozaparcia. Mamy jednak kogoś kto nie pozwoli nam zostać samym i będzie światełkiem w tunelu to nasz anioł stróż . Warto czasami poprosić go o wsparcie. Zrozumiałe , że miewamy chwilę zwątpienia bo jesteśmy tylko ludźmi .Posiadamy jednak coś pięknego Miłosierdzie Boże , które nigdy nie pozostaje obojętne wobec głębokiej wiary człowieka.

Ja jestem po kolejnej wizycie dzisiaj byłam na monicie u mojej Pani doktor na dyżurze . Słysząc płacz maluchów i widząc zdjęcia noworodków oraz dziewczyn z brzuszkiem serce ścisnęło po raz kolejny a łzy same napłynęły do oczu . W głowie tysiąc pytań czy się uda a jak się uda to na jak długo.Czy dzieciątko będzie zdrowe czy podołam nowym wyzwaniom. Czy Pan Bóg nie próbuje mi czegoś przekazać aby nie drążyć tylko obrać inny kierunek działania. Taka już nasza natura licho nie śpi. Dzisiaj 12dc. endometrium 9,5 w prawym jajniku pęcherzyk 21mm jak wiemy jest to ten , którego nie udało się udrożnić . W lewym dwa pęcherzyki małych rozmiarów 12mm i 14mm. Więc nie zaciekawie .

Jutro będę się do Was odnosić bo jeszcze chce z M pobyć bo jutro do pracy [emoji4]
Jestem wierząca ...ale tez mam nie raz chwilę załamania tylko wtedy nie obwiniam o to Boga tylko siebie... wiem że jestem tylko prostym człowiekiem popelniajacym błędy . Same wiecie co się ze mną działo...tyle emocji na raz które szczęścia nie dawały a jeszcze gorszy lęk .
Jednak to przez co przeszłam nauczyło mnie szukać dobra w cierpieniu ... małych rzeczy , które są moimi małymi cudami .
Jesteśmy powołane do czegoś więcej mamy misję... to , że jesteśmy mamami Aniołków też ma swój cel i jest wyjątkowe.
'' życie nie tylko po to jest by brać...
siebie samego trzeba dać "
W końcu ...naprawę w końcu, udało mi sie dotrzeć do etapu gdzie przyjmę wszystko co będzie mi dane , nie ja tu decyduje . Nigdy nie będę ideałem, ale zawsze będę mówić wszystkim jaką siła jest wiara i modlitwa... ♡
Ciągle doświadczam malych cudów trzeba się tylko zastanowić i wyciągnąć po nie reke...tak samo jestem pewna , ze to Matka chciała , abym przyjechala w tych trudnych chwilach , gdzie stwierdziłam, że oprócz miłosierdzia nic nie jest w stanie nam pomóc. To dało mi takiej siły po prostu opatrzność Boża sprawiła że tak się stało.
Pięknie nas przywitała pielgrzymka kiedy wsiedliśmy do autokaru już wszyscy wiedzieli, ze to my jakimś cudownym sposobem mogliśmy uczestniczyć w tej podróży . Zbyt dużo okoliczności aby mówić tu o przypadku .
Podsumowując nigdy nie będzie tak jak się myśli np pomodle się a jutro wszystko się zmieni...
Bóg sam wie kiedy i w jakich okolicznościach udzielić swojej łaski...nam pozostaje wierzyć i szukać dobra nawet tam gdzie wydaje się, ze go nie ma .
I też nie wystarczy chcieć... trzeba prosić i czekać ;*

@magda1208 piękne co napisałaś... i to prawda ze niepokój i lek nie pochodzą od Boga...wczoraj zawierzylam wszystko tam na górze i nie chce już się bać... to nie jest łatwe ale tyle za nami więc jedynie wiara jest ratunkiem ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka Ty nasza Asienko[emoji5]

@Destino wspolczuje takich rewelacji trawiennych:/ to dbajcie o siebie[emoji8]

@kas90 ja ogolnie slyszlam ,ze nie ma diety matki karmiacej i tak zmierzam robic,ale mam zamiar notowac sobie co zjadlam ,zeby w razie czego wiedziec[emoji4]

@Porzeczka1234 ja na poczatek planuje zakupy przez internet ,u mnie np tesco dowozi[emoji4]

@bea25ta hehe jakbym miala umrzec z glodu to sobie wole ugotowac[emoji23]M duzo pracuje i jeszcze buduje dom wiec zanim by wrocil to zoladek mialabym na kregoslupie [emoji28]ale ogolnie przyznaje moj w domu nie robi nic,co z reszta nie raz mowilam i walcze z tym,walcze ale ciezko mi idze ,nie dzialaja prosby,grozny ani rozmowy,trudny charaktek:/

@bobasek1990 kciuki za bete[emoji4]

@Avita pozdrawiamy[emoji4]zawsze zapominam ale nie wiem czy nie po Tobie mam brzuszek[emoji5]chociaz moze sie myle[emoji3]

@magda1208 trzymam kciuki za pecherzyki ktore maja szanse urosnac ,lub zeby jajowodzik okazal siw jednak na tyle drozny ,ze sie uda[emoji5]

@roxie123 wiara czyni cuda[emoji4]

Niw moge zasnac a rano pewnie znow sie przebudze wczesnie i bede latac [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry