reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Avita tak nasze spotkanie pod dzwonem bylo najlepsze . Termin mam na poczatek grudnia moze pojde 1 zobacze teraz wizyty decydujace juz interesuje mnie na nich waga malej i plan przyjecia do cc.

@magda1208 jej jak ładnie piszesz o Bogu swojej wierze ,szkoda ze moja gdzies zmalala,mam nadzieje ze po porodzie wroci.Do kosciola nie chodze tak jak @Avita napisala bo to bylo za goraco lub cos mnie boli i nie dam rady moze toa jakiegos typu wymowki...nie zawsze

reklama
@anetkruczek bardzo duża poprawa :) jestem zadowolona :) teraz walczę z wypadaniem włosów , garściami wyciągam ;/ kupiłam w aptece szampon taki na wzmocnienie i wzrost włosów i odzywkę taką w spray na suche włosy i zobaczymy ...jesień , rozjaśnianie i hormony robią swoje

@anetkruczek a tak odmieniłam żeby " patrzeć " na Was wesołym okiem :)
U mnie zabiegi działają na zasadzie ja robię im zdjęcia jak potrzebują i jesteśmy kwita :) na razie miałam robione kwasy , nie wytłumaczę Ci ale schodziła skóra mi po nich i teraz mam taką bardziej gładką i przebarwień zniknęło , teraz będę mieć drugi raz , później już coś delikatnego .
Powiem Ci ,że też bym nie była w stanie wyciągnąć tyle na zabieg ...nawet nie wiem ile takie kwasy
Ja też mam żel z kolagenem do mycia twarzy i kolagen do wklepywania firmy perfect cool :)

@roxie123 @anetkruczek w tamtym tygodniu byłam na oczyszczaniu buzi plus nakuwanie takich podskórnych krostek co się wygnieść nie dają plus ampułka i zapłaciłam 140 zł. Po retinolu tez delikatnie schodzi skóra. Nie wiem czy dużo czy nie ale teraz jest "mój czas" :D choć chodze :"podziobana" :p a co do włosów to mam to samo, garściami wypadają z tym, że ja zamowilam sobie szampon plus maska u mojej fryzjerki wychodząc z załozenia, że do zakładów fryzjerskich tak jak i do zakladów kosmetycznych trafiają produkty lepszej jakości, prawda @susana @Funia90? :)

@roxie123 do avatara sama sie usmiecham :D

:( :( :( jprd! U mnie kolejny zonk..... AMH 0,68 :( Niecałe 2 lata temu 1,7.
Załamka na całej linii.... w następnym cyklu zrobię jeszcze inhibinę B, bo trzeba znac dc, a teraz nie da się tego stwierdzić.
Jestem totalnie załamana

@nafoczka [emoji16]
Dobrze dbaj o siebie kochana ;* na psychikę dobrze działa kiedy robimy coś tylko dla siebie [emoji4]
Ja kupiłam z polecenia Pani z apteki szampon który jej pomógł a odżywkę to w drogerii .
1508750286-62c6a1e12a5875c9-aaaaaa.jpeg

@marshia zobacz jesteś bez zabiegu udało się po Twojej myśli, bez wiekszych ingerencji . Niedługo znowu zaczniecie starania , lekarz doradzi co dalej . Zrozumiałe ze teraz dużo zdarzeń obciazylo Twoja głowę :(
Nie załamuj się wynikiem to nadal nie jest 0 ... wiesz ze wystarczy jedno zdrowe jajeczko ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)
@marshia tak jak na Twoim avatarze...ciągle pod wiatr i deszcz w oczy,ale jednak cały czas do przodu. Życzę dużo siły, by starczyło jeszcze na walkę. Dopóki nie ma menopauzy, nie poddajemy się;*
Ja też jestem na ostatniej prostej do zakończenia walki o dziecko. Jutro jedziemy do Katowic do kliniki InviMed i też zobaczymy co mi tam powiedzą. Tzn nam. Nie mam zamiaru już robić więcej badań. nawet tej rezerwy. Albo coś mi zalecą na podstawie mojej pokaźnej teczki z wynikami,albo niech mi powiedzą,że jesteśmy bez szans. Ale moje podejście wynika z tego,że mamy córkę. Będę to powtarzać jak mantrę:)
@melania86 gratuluję syncia:)
@roxie123 dobrze,że Twoje nastawienie się zmieniło. Życzę byś z takim nastawieniem trwała jak najdłużej. Co do wiary, to owszem jestem wierząca,ale chyba dalekie są mi takie głębokie przeżycia jak Wasze. Byłam zaraz po śmierci mojej mamy w Częstochowie.Owszem pomodliłam się,ale Nie miałam nawet 1% takich emocji co Wy.

Ostatnia edycja:
Do góry