reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Avita tak nasze spotkanie pod dzwonem bylo najlepsze . Termin mam na poczatek grudnia moze pojde 1 zobacze teraz wizyty decydujace juz interesuje mnie na nich waga malej i plan przyjecia do cc.

@magda1208 jej jak ładnie piszesz o Bogu swojej wierze ,szkoda ze moja gdzies zmalala,mam nadzieje ze po porodzie wroci.Do kosciola nie chodze tak jak @Avita napisala bo to bylo za goraco lub cos mnie boli i nie dam rady moze toa jakiegos typu wymowki...nie zawsze

reklama
@anetkruczek bardzo duża poprawa :) jestem zadowolona :) teraz walczę z wypadaniem włosów , garściami wyciągam ;/ kupiłam w aptece szampon taki na wzmocnienie i wzrost włosów i odzywkę taką w spray na suche włosy i zobaczymy ...jesień , rozjaśnianie i hormony robią swoje

@anetkruczek a tak odmieniłam żeby " patrzeć " na Was wesołym okiem :)
U mnie zabiegi działają na zasadzie ja robię im zdjęcia jak potrzebują i jesteśmy kwita :) na razie miałam robione kwasy , nie wytłumaczę Ci ale schodziła skóra mi po nich i teraz mam taką bardziej gładką i przebarwień zniknęło , teraz będę mieć drugi raz , później już coś delikatnego .
Powiem Ci ,że też bym nie była w stanie wyciągnąć tyle na zabieg ...nawet nie wiem ile takie kwasy
Ja też mam żel z kolagenem do mycia twarzy i kolagen do wklepywania firmy perfect cool :)

@roxie123 @anetkruczek w tamtym tygodniu byłam na oczyszczaniu buzi plus nakuwanie takich podskórnych krostek co się wygnieść nie dają plus ampułka i zapłaciłam 140 zł. Po retinolu tez delikatnie schodzi skóra. Nie wiem czy dużo czy nie ale teraz jest "mój czas" :D choć chodze :"podziobana" :p a co do włosów to mam to samo, garściami wypadają z tym, że ja zamowilam sobie szampon plus maska u mojej fryzjerki wychodząc z załozenia, że do zakładów fryzjerskich tak jak i do zakladów kosmetycznych trafiają produkty lepszej jakości, prawda @susana @Funia90? :)

@roxie123 do avatara sama sie usmiecham :D

:( :( :( jprd! U mnie kolejny zonk..... AMH 0,68 :( Niecałe 2 lata temu 1,7.
Załamka na całej linii.... w następnym cyklu zrobię jeszcze inhibinę B, bo trzeba znac dc, a teraz nie da się tego stwierdzić.
Jestem totalnie załamana

@nafoczka [emoji16]
Dobrze dbaj o siebie kochana ;* na psychikę dobrze działa kiedy robimy coś tylko dla siebie [emoji4]
Ja kupiłam z polecenia Pani z apteki szampon który jej pomógł a odżywkę to w drogerii .
1508750286-62c6a1e12a5875c9-aaaaaa.jpeg

@marshia zobacz jesteś bez zabiegu udało się po Twojej myśli, bez wiekszych ingerencji . Niedługo znowu zaczniecie starania , lekarz doradzi co dalej . Zrozumiałe ze teraz dużo zdarzeń obciazylo Twoja głowę :(
Nie załamuj się wynikiem to nadal nie jest 0 ... wiesz ze wystarczy jedno zdrowe jajeczko ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)
@marshia tak jak na Twoim avatarze...ciągle pod wiatr i deszcz w oczy,ale jednak cały czas do przodu. Życzę dużo siły, by starczyło jeszcze na walkę. Dopóki nie ma menopauzy, nie poddajemy się;*
Ja też jestem na ostatniej prostej do zakończenia walki o dziecko. Jutro jedziemy do Katowic do kliniki InviMed i też zobaczymy co mi tam powiedzą. Tzn nam. Nie mam zamiaru już robić więcej badań. nawet tej rezerwy. Albo coś mi zalecą na podstawie mojej pokaźnej teczki z wynikami,albo niech mi powiedzą,że jesteśmy bez szans. Ale moje podejście wynika z tego,że mamy córkę. Będę to powtarzać jak mantrę:)
@melania86 gratuluję syncia:)
@roxie123 dobrze,że Twoje nastawienie się zmieniło. Życzę byś z takim nastawieniem trwała jak najdłużej. Co do wiary, to owszem jestem wierząca,ale chyba dalekie są mi takie głębokie przeżycia jak Wasze. Byłam zaraz po śmierci mojej mamy w Częstochowie.Owszem pomodliłam się,ale Nie miałam nawet 1% takich emocji co Wy.

Ostatnia edycja:
Do góry