reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia a w ktorym dc to sie bada? juz sie "oczyscilas" czy bedziesz szla dopiero na kontrole ? cos mi sie kojarzy sroda ale roxie123 pisze juz sie udalo bez zabiegu, to chyba czegos nie doczytalam :(

reklama
Witam kochane

Nie odniosę się do kwesti wiary bo już wiele jak nie wszystko zostało napisane. Wiem jedno miałam załamanie wiary i jest to możliwe ale wróciłam na pewno modlitwa mi pomaga w bardzo ciężkich chwilach, ale czasem trudno o spokój.

@bea25ta ja też nie chodzę do kościoła w niedzielę od jakich 4-5 tygodni mamy mały zabytkowy drewniany kościół niestety nie daję rady stać godz.to zapachy, perfumy itd nikt nie ustąpi miejsca a na dworze mało słychać w lato i wczesną jesień były ławeczki na dworze to było mi lepiej i chodziłam. Teraz modlę się w domu myślę, że Bóg jest wszędzie moje próśby na pewno do niego docierają.

@magda1208 jesteś człowiek wielkiej wiary lubię Cię czytać wiem, że twoje emocje związane z wiara są szczere daleko mi do tego.

@anetkruczek moja koleżanka robi kwasy regularnie na prawdę pięknie twarz wyglada i jest dużo dużo młodsza wyglądowo. Nie wiem po ile one są ale patrząc na nią widzę , że warto.

@marshia cholera widzę , że teraz los Tobie pokazuje jaki potrafi być wredny. Kochana trzeba pogadać z lekarzem bo ja szczerze nie wiem czy to dużo czy średnio i czy w jakiś sposób ogranicza termin zajścia w ciążę jeśli tak to ile czasu zostało? Kochana strasznie mi przykro wiem, że jesteś zdenerwowana czemu się nie dziwię we środę idziesz do lekarza prawda to pogadaj znim może warto porozgladać się za kliniką moze Paśnik coś podpowie przytulam

@burczuś trzymam kciuki mocno za wizytę

@burczuś Hm nie wiem z czego się to bierze...ja ogólnie zawsze byłam blisko z Bogiem , aczkolwiek też nie rozumiałam pewnych rzeczy...chyba wraz z doświadczeniami , wiekiem i tym co nas spotyka dostajemy jakiegoś "objawienia" nie wiem jak to nazwać , ale nie chcę się bać...nawet kiedy będzie źle .
Oczywiście jeśli będzie źle to musi być czas na łzy i cierpienie , bo to ludzkie...ale wiem u kogo szukać pocieszenia . Każda z nas ma swój ciężar , i jakiś cel w nim ... trzeba tylko spojrzeć głębiej .
W Sanktuarium Jana Pawła kiedy świeciłam światełko dla naszych Aniołków , to może dziwne ,ale cieszyłam się ,że takie mam , że moje dzieciątka są radosne tam na górze i wspierają mnie tutaj na dole , kiedyś je spotkam i przytulę .
Co do wizyty na Jasnej Górze ... pisałam Wam wcześniej jak bardzo bym chciałam jechać , bo to rok po pierwszym poronieniu , bo czułam ,że powinnam pojechać ...jednak nie było mozliwości , bo kawał drogi i ani czym , ani z kim...odpuściłam , a tu nagle kilka godzin przed wyjazdem taki telefon .
Mówię w moim życiu doświadczam małych cudów , ale jednak wielkich dla mnie spotkanie z Matką było czymś nie do opisania i nadal mam odczucie , że tak szybko minął ten czas , a ja bym chciała jeszcze :)
Nawet jeśli lekarze powiedzą ,ze nie macie szans...to nie jest prawda ... oni nie są dawcą życia i nie decydują o tym kto będzie miał dziecko a kto nie , mogą tylko pomóc na tyle na ile rozumu dostali tam z góry . Spotkałam pary po takich przykrych przejściach , bez szans na dzieci , najlepsze kliniki mówiły , że tutaj ratunku nie ma ...i co ? przyjechali z bobaskami i ich radość była taka wzruszająca , że naprawdę nie ma rzeczy niemożliwych . Oczywiście nic nie dostaniemy od tak ...i od razu :)
Macie córcię i ona jest Waszym najpiękniejszym darem :*

@Porzeczka1234 ...to prawda ,ale ważne , że wracamy ;* o spokój ciężko , ale jeśli przynajmniej się staramy i chcemy , to też jest plus i krok bliżej Boga :)

reklama
@bobasek1990 przepieknie. Chyba wreszcie odczarowalyscie z @Maciejka78 forum. Czas najwyższy. Bo tyle brzuszków czeka.
@Porzeczka1234 ja już się zapisałam na 3.11. Do Invimedu, do lekarza, do którego chodziłam wczesniej na IUI. Zobaczę co on na to teraz i co proponuje. @dżoł u mnue bez zabiegu, ale nie do końca się oczyściło - warunkowo wyszłam z tabletkami na obkurczanie macicy jeszcze. Biorę je cały czas i ciagle lekko krwawię.
Jutro Paśnik.
W środę kontrola czy jest czysto. I mój gin pewnie powie in vitro, żeby czasu nie tracić.
3.11. invimed i zobaczymy jaki pomysł bedzue miał lekarz stamtąd
:( :( :(

Ostatnia edycja:
Do góry