burczuś
Fanka BB :)
Wierzę w to,że będziesz nawet 3 razy w 100% Tego Ci z serca życzęWitam się kochane widzę , że dyskusja na temat doktorów i ich profesji co chwilę powraca.
Osobiście uważam, że każda z nas będzie patrzyła poniekąd przez pryzmat własnej historii .
Ja jeżdżę do Malinowskiego trafiłam do niego za namową dziewczyn z forum zadałam proste pytanie i poprosiłam o pomoc kogo wybrać Dubrawskiego czy Maline. Ostatecznie wybrałam drugiego i nie chodziło o pieniądze tylko o to który może mi pomóc na tym etapie . W rodzinie mam także przypadki choroby raka. Jak wiecie z moich relacji samo podejście doktora do pacjentki pozostawia wiele do życzenia . Pomimo tego , że nie zawsze rozumiem doktora to jednak czuje się bezpieczna i pod dobrą opieką. Doktor od samego początku postawił sprawę jasno daje 85 % na pierwszą ciąże na drugą 100% . Życie to zweryfikuje można być tym szczęśliwcem i znaleźć się w 85% , ale równie dobrze możemy stanąć po tej drugiej stronie. Nikt nam tego kochane nie zagwarantuje , że tym razem się uda tak jak pisze Destino musi zgrać się wiele czynników aby wszystko zadziałało tak jak należy. Pozostaje nam wierzyć i nie tracić nadziei na cud a to już o wiele trudniejsze jak podkreślam w swoich postach.
@bertha Cieszę się ogromnie kolejny krok do przodu.
@Maciejka78 Udanej wizyty.
I tak właśnie ma być Każda ma mieć wiarę w tego lekarza, do którego chodzi. W końcu powierzamy im swoje troski, zmartwienia i pragnienia
@Destino jak zwykle niezawodnie głos rozsądku
@bertha super wieści z Twojej wizyty! Oby z tych jajeczek coś wykluło