@magda1208 Malina szacuje, ze masz 85% powodzenia w 1 ciąży, w która zajdziesz i 100% w drugiej? Dobrze zrozumiałam?? To cudowne rokowania.
A Ty czym się konkretnie leczysz?
Wsadziłam kij w mrowisko z tym pytaniem o Pasnika widzę. Ja ma pewno do niego pojadę. W moim wieku, przy SM, muszę zwracać uwagę na ograniczenia. Dla mnie jest już za późno na szczepienia, które trwają ileś muesiecy (czekanie na wizytę, badania, szczepienia, zielone światła itp). Nuedtety w wieku lat 40 każdy miesiąc jest ważny
. Boję się tez wszystkich firm obciążających organizm - szczepień, accofilu, nawet wlewow z immunoglobuliny.... ja nawrt na katar muszę uważać, żeby mnie nie dopadł, bo Mize wyzwolić rzut choroby (nikt nie przewidzi jak mocny), a co dopiero taka integracja w organizm. Ja nawet peelingu kawitacyjnego i mezoterapii igłowej nue mogę robić, wiec u mnie już w przedbiegach odpadają inwazyjne metody.
Tak naprawdę pozostaje mi wiara w żelazny zestaw, ze może w końcu zaskoczy i ewentualnie Paśnik - zobaczę czy jest w stanie coś mi zaproponować :/
@Maciejka78 wiesz...... kciukasy!!!!!!
@pixi.nova tez za wizytę
@malutkikaczorek u kogo byłaś w Invimedzie?