Dzień dobry kobiety moje ale tu rychła nocna rozmowa.
Ja powiem tak niestety ja znam z góra drugą stronę tzn Paśnika moja koleżanka do niego chodziła i niestety mimo wydanego bagatela 30 tyś a podobno taki tani nie zaszła w ciążę nie ma dzieci do dziś. Zaczynała od badań, potem intralipid , encorton, immunopersja trwało to i trwalo na końcu taki tak szczepienia chyba 6 i dupa zbierają teraz kasę ale ... ostatnio pisałam z nią i co ciekawe powiedziała , że nigdy nie miałam tak żeby łączyć szczepienia z taką dawką encortonu 15 mg, ,10 mg i nigdy w ciazy sie nie doszczepiałsa a ciąże traci na samy początku może to by jej pomoglo nie ma dzieci wspomniałam.jej również o waszym dr P. A odnośnie tego , że to jest zwykły gin Malina
@burczuś nie jeżdżą do niego babki z całej Polski nie tylko po nadzieję na dziecko ale on poprostu podejmuje się operacji spraw kobiecych które inni uważają za beznadziejny ( tzn czytaj wyciecie macicy wiek 30 lat bądź operacje z dzidziusiem w łonie mamy) i nie raz nie dwa się slyszy i rozmawia , że uratował komuś życie macicę macierzyństwa kiedyś itd a ma jeszcze jakaś profesje z cytologia czy onkologia nie pamiętam bo jego pieczatka jest dluga. Ty masz dziecko i myślę , że to zmienia twój punkt widzenia ja wydałabym dużo bardzo dużo żeby je mieć chodź też na pieniądzach nie śpię i musiałam z mężem ostro charować aby to wszystko finansowo udźwignąć. Mam tu gina też prywatnie itd co Ci bede pisać sama wiesz i nie piszę tego po to żeby kogoś przekonywać , że jest tak a nie inaczej tylko po to żeby jakieś nowe dziewczynie tuna forum dać ewentualnie szansę świadomego wyboru lekarza. Ja wydałam do tej pory może 25 -30 tyś łącznie z dojazdami. Wiem , że kazdy musi liczyć kasę i nie jestem tak oderwana od rzeczywistości, zeze nie każdego na niego stać tylko żadne leczenie immunologiczne tak.naprawdę nie jest tanie. Mam nadzieję , że sie na mnie nie gniewasz kochana
@Ilis91 skąd ta wiedza o nowotworach po szczepieniach pytałam już drugi raz ja tez mam nowotwory w rodzinie i.się szcsepiłam trochę mnie to martwi. Czy pytałaś o to lekarza?? Czy tylko net? Bo on nie zawsze prawdę powie.