@marshia ... przykre to bardzo , bo wszystkie wierzyłyśmy razem z Tobą :< ;*
Ja mimo żelaznego mam świadomość ,że nie musi udać się od razu...czytam i widze ,że to tak nie działa ,zależy od organizmu .
Mocna babka jesteś i będziesz walczyć ja to wiem... ale nie wypieraj emocji, tez tak mam ,że olewam wszystko staram się być ponad to , ale nie o to chodzi bo wtedy jeszcze bardziej kłębi się to w nas samych, a to nie jest wyjście ... przyjdzie taki moment ,że będziesz chciała to wykrzyczeć i wypłakać , bo trudne chwile przed Tobą , a jesteśmy ludźmi i mamy serce nie od parady więc ,też nie wierzę ,że nie puści w końcu to wszystko i po prostu będzie Ci źle przecież to normalne .
Wiesz ,że tutaj masz wsparcie i zawsze możesz się wygadać , bez względu na wszystko...sama wiesz jakie emocje potrafią nami targać . Nie musisz udawać nawet przed sobą , że nic się nie stało i plan wszystko załatwia ...weź oddech , daj sobie chwilę ;*
Wiesz gdzie masz iść , co robić dalej ... nie jesteś z niczym sama ... to ,że masz tyle lat ile masz, nie znaczy ,że nie będziesz mamą , bo nią będziesz ;* Ty o to zawalczysz a my będziemy wspierać i kibicować . Przytulam Cię mocno ... wiem ,że jestem osobą , która ewidentnie ma sto humorów na sekundę, i czasami potrzebuje wsparcia uwagi ...ale tez należę do tych , którzy zrobią wszystko aby pomóc drugiemu człowiekowi w potrzebie , wiem że dobro wraca ;*
Tobie nie pomogę chociażbym bardzo chciała ,bo nie mam takiej mocy ... ale wsparcie masz zawsze ! :*
@Beciiia-87 kurka wodna to czekamy na testowanie
&&&
@Gabiś ale ładnie rośnie fiu fiu , kruszynka słodziutka :*