reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta 70 tysi i brak zarodka jeszxze miałaś??? Jesteś dowodem na prawdziwe cuda. Ten mój mówi, ze jak będzie 50 tys i nic to już raczej nic die nie pojawi. Bo widział takie cuda, ze w takim pęcherzyku, widział, ze w tym tygodniu nic, a nagle coś. Ale powyżej 50 tys to nie widział.
Idę rano, wiec dam Wam znac. I w piątek powtórka czy rośnie.
No i co... jeśli rośnie to będę czekać. Jeśli za mało lub spada to szpital w następnym tygodniu. A pitem Paśnik

@bea25ta 70 tysi i brak zarodka jeszxze miałaś??? Jesteś dowodem na prawdziwe cuda. Ten mój mówi, ze jak będzie 50 tys i nic to już raczej nic die nie pojawi. Bo widział takie cuda, ze w takim pęcherzyku, widział, ze w tym tygodniu nic, a nagle coś. Ale powyżej 50 tys to nie widział.
Idę rano, wiec dam Wam znac. I w piątek powtórka czy rośnie.
No i co... jeśli rośnie to będę czekać. Jeśli za mało lub spada to szpital w następnym tygodniu. A pitem Paśnik
@marshia no siedzisz mi cały czas w głowie... chciałabym dodać Ci jakoś otuchy,tylko jak? Mądre rady nie są Ci wcale potrzebne,bo sama mądraś babka. A więc czekamy co z tą betą. Wiem, że ciężko wierzyć ale wierzymy tu wszystkie z całych sił! Buziak kochana:*:*:*

Dziewczyny przepraszam, ze ja z takim glupim pytaniem i w nieodpowiednim momencie bo najwazniejsza nasza marshia teraz i jej brzunio ale moj M tak sie przejał, ze na pogotowie chce jechac o_O Czy taki siniak po fraxi z wczoraj moze stanowic jakies zagrozenie dla zdrowia? Pamietam zdjecie porzeczki chyba z siniorem ale nie byl chyba tak duzy i juz nie wiem co o tym sadzic.
Ja mialam takie co jakis czas przez caly okres ciazy. Wygladakam jak fioletowa milka w ciapki[emoji6] nic mi nie bylo poza bolem a siniec schodzil ze 2 tyg

Marshia - ja wciaz wierze w Twojego kropka

@marshia tak zrobisz te cholerne cytoliny moją zmorę,nk aktywność nk i zobaczysz, że będziesz spokojna Paśnik da Ci na pewno recepty @mickey* leczy się u Janosz i ona też tym leczy jest immunologiem przyjmuje w Katowicach i Zabrzu kochana odezwij siebie bo ja do końca nie pamiętam a nie chcę @marshi wprowadzać w błąd. Ale @marshia aby Ci te moje rady nie były potrzebne ja wierzę w tego malucha wierzę, że dzidziol się pojawi i serduszko będzie mocno biło.

A Nk, aktywność i cytokiny mogę zrobic już teraz? Jeszxze będąc w "ciąży"? Czy dopuero po ewentualnym zabiegu, tzn farmakologii - będę o to walczyć.
A jeśli mogę teraz, to jak mam chroniczny katar od samego poczatku ciąży to tez chyba zmienia wynik? I lepiej nie mieć żadnej infekcji?
Brrrrrr. Dużo do ogarnięcia tak na szybko. Muszę przemyśleć czy jechać fo Pasnika tylko z tym co mam, czy zapisać się później na wizytę i robić te Nk itp

reklama
@marshia moja siostra miała brak zarodka przy becie 100000 i lekarze podejrzewali zasniad bo to niby niemożliwe przy takiej becie
Gdyby się jednak u Ciebie nie pojawił to warto się przebadać immunologicznie może ten intralipid to brała @susana
Malina bada kompleksowo nie wiem czy Pasnik bada te przwciwlozyskowe itp oraz u męża przeciwplemnikowe? I czy na zakrzepowosc ktoś u Ciebie patrzy. Może za mała dawka Clexanu?
Zamieszczalam taką listę co bada Malina jak chcesz to zobacz ile z tego nie sprawdzałaś.
Ciekawe co by Malina poradził na pacjentke z SM jak on każdego szczepi??
U mnie zawsze był piękny kulisty pęcherzyk i ciałko żółte i dupa z tego także nie ma reguł.....
@marshia immunologii nie sprawdzaj sama bo to za trudne lepiej niech lekarz pokieruje

Do góry