reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek no wiesz :p8-) pytałam.czy w zanadrzu tam testa nie chowasz :D

@Destino jak foczka pisze lekko nie jest ale moja koleżanka co rodziła w lipcu tyle miała planów a darła się na tego swojego chlopa , że to ma zrobić przy porodzie tak a to tak ( były to przed porodem) i o kant rozczaść te plany było prawie wszystko odwrotnie. Oksy dostała 3 bo juz była w 41 tygodniu i nic, znieczulenia nie chciała wzieła 4 godziny przed porodem miał nie zagladać w krocze a kazał mu ciagle zaglądać :p czy coś widać masaż szyjki nie bardzo a jak położna masowała i mówiła, że lepiej to myślała żeby ona z godzinę jeszcze masowała haha. Ale koniec jest taki że zapominasz i to Ci obiecuje a podobno położenie maleństwa na brzuchu jest niezapomniane i bardzo wzruszające pewnie wszystkie będziemy wyć.

@Funia90 prześlę zaraz listę od kas90

@kas90 narobiłaś smaka i będzie pizza na kolację niezbyt to zdrowe ale.... siła wyższa :D:D

reklama
@Porzeczka1234 ja kocham budyn[emoji7]
Ale jeszcze nie jadlam,pokaze w poniedzialek jakie smaki wzielam[emoji4]dziekuje ,zerkne w wolnej chwili ,zaraz zasieg mi sie skonczy bo na wies jedziemy

@anetkruczek[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Staram się od 1,5 roku bezskutecznie o dziecko.
W lipcu robiłam badanie komórek Nk wyszly mi 20%
dostałam na to Intralipid 2 razy na 1 cykl + encorton 10mg

Zrobiłam powtórkowe badanie i zamiast spadku komórek NK jest wzrost 34%

wie ktos czym spowodowany jest wzrost? Czy encorton nie powoduje czasem aktywności NK?

Gin nie wie jak leczyć, te zalecenia miałam u pasnika.

Ufffffffff przeczytałam wasze wpisy .Tyle tego ,że już nie pamiętam co kto napisał
Badałam dzisiaj progresteron bo takie zalecenie dał Malina aby zbadać w 7 i 9 dpo. Niestety dzisiejsza wartość niższa bo 27,3 więc chyba źle to wygląda. To tyle, modlitwa za was zapewniona.
Cieszę się z udanych wizyt i pięknej bety Maciejki. Nieustannie wspieram marshia wiara i nadzieja niech tobie kochana towarzyszą w tych dniach. Kibicuje staraczką , brzuchatki całuje w brzuszki mamusie pozdrawiam.
@Porzeczka1234 Kochana cieszę się z dobrych wieści .

reklama
Ufff doczytałam!!! :) melduję posłusznie, ze nadrobiłam zaległości :D

Zaniedbałam Was moje Drogie ale to przez pracę.. Jutro mam szkolenie.
Shit..

Wiecie co.. Miałam w środę owulację:) przynajmniej tak pokazały paski ;)
Był też seksik :D no i gitara ale.. No boli mnie podbrzusze.. Jak na okres.
Albo to bol poowulacyjny hmm no albo uboczny efekt punkcji (bol jajników odczuwa się do poł roku).
Ogólnie czekam na jutrzejszy wieczór bo przesyleczka czeka :D poziom determinacji 10/10.
Trzymajcie kciukasy please.
A co jeszcze.. Wymyśliłam sobie, że nie tylko starankiem człowiek żyje -zakładam aparat stały (od dzisiaj mówcie mi tytanoszczęka ;) )

No moje piękne :) "kiedy czegoś mocno pragniesz to cały wszechświat ..." Znacie to? ;)
@anetkruczek przesyleczka czeka w dogodnym miejscu :D :*
(zaraz dołączę pliki)
Piekny tescik owulacyjny.

@magda1208 to i tak ladny wynik moze akurat a nie kusilo cie zrobic bety razem z progesteronem??

Do góry