reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia intralipidu nie bralam bo Pasnik dal mi wybor albo intralipid albo szczepienia (u mnie NK wysokie poziom 25). No ale nie zdazylam ani szczepien zaczac ani wlewow. Boje sie jak cholera, ze encorton to moze byc za mało ale co mam zrobic ufam doktorkowi w tej kwestii ze nie mozna juz na tym etapie laczyc bo nie mam wiedzy.
W sobote umowilam sie do ginki Basiowej kazala w piatek bete powtorzyc. Zobacze czy dorzuci cos do zestawu encorton + fraxi+acard i witaminki oczywiscie. Łykam tez lyzke oleju lnianego zamiast omega3.
Obawe mam ze bedzie chciala usg zrobic zawsze robi na wizycie i jak cos bedzie nie tak to nawet nie chce myslec.
Kochane powiem Wam, ze jak widze mojego M z taka nadzieja w oczach to az mnie sciska serce myslac, ze moglby poczuc rozczarowanie. Oczywiscie wspomnialam mu, ze moje ekspertki wroza dziewczynke i jak chcial chlopca to sam sobie winien, ze tak strzelał :)
Eh powiem Wam, ze dziwne to uczucie bo ciesze sie z takich malych sukcesow i chcialoby sie krzyczec z radosci a z drugiej strony jest ta swiadomosc, ze moze byc inaczej, ktora hamuje i siedzi sie cichutko jak myszka by nie przestraszyc szczescia ...
@marshia dla Ciebie moc wiary przesylam moze tego nam brakuje. Moze trzeba wierzyc i rzeczywiscie przyciagnac w ten sposob to szczescie ;)

reklama
Ja się boję że nie ogarnę i zwrócę [emoji39] mnie na czczo lubi zemdlić też , najwyzej beda mnie cucić xD ale chce to zbadać... boję się tylko tego co ta pani mówiła o zapaści

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciejka78 ja wierzę. Wiary Ci u wręcz aż nadto.... ktoś z boku powie, ze jestem nienormalna. Jestem spokojna, nie czytam, nue szukam rozwiązań na zapas. Aż sama się sobie dziwie. Gdzies tam głęboko mam świadomość, ze moze być jak w grudniu (właśnie puste jajo), ale z drugiej strony w to niecwierzę. W ogole nie zakładam juz teraz, ze może być źle. Moje pragnienie ♥️ Jest tak ogromne, ze jak napisała @Ilis91 ha chyba "wyparlam".
Wiem, ze się uda i już.... takue podejście od kilku godzin mam.
Trzymam kciuki, żeby encorton wctakich dawce dał u Ciebie radę :)

Ostatnia edycja:
@marshia i bardzo dobrze ! Ja myślę że serduszko już tam bije ♡

Dziewczynki moje na rozluźnienie wieczoru trochę żartów [emoji23][emoji23][emoji23]
1507147907-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dobrze czyli rano sie napije ze szklanke wody a podczas pobrania juz nic nie bede pila[emoji5]
Dobrze chyba zrozumialam mam nadzieje[emoji4]
A przezyc jasne ,ze przezyje,ja sie mega ciesze, z pol roku temu to bylo moje marzenie isc na to badanie bo wiecie to juz taka zaawansowana ciaza[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bobasek1990 A ty kochana u kogo sie leczysz? Jaka dawke gluckophage bierzesz? Ja ciagle analizuje czy dawka 1x 500 jest ok.
Jak moge podpytac ile masz za soba poronien i na jakim etapie?
Ja lecze się u Malinowskiego ale byłam też u jerzak i bram 2x500 glukophage teraz biorę 1x500 bo już mam coraz mniej leku a insulina jest ok pierwsza ciąża 2 razy puste jajo były ciałka żółte bez zarodków a ostatnia biochemiczna od kwietnia nie mogę zajść jestem po szczepieniach

@bobasek1990 a co masz zdiagnozowane, bo w stopce nie masz?
I nie zrozumiałam - pierwsza ciąża ok?, a potem 2 puste jaja i kolejna biochemiczna?
Co ubCiebie jest powodem, ze na poziomie podziału komórki już następuje blokada?

reklama
Do góry