reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bobasek1990 - to trzymamy kciuki za emocjonujące bobosexy i ... niech kolejne 2-3 tygodnie będą dla Ciebie cierpliwe i łaskawe :)

@kas90 - który to już tydzień?? ;* ale zleciało :D

@marshia - no, my kupiliśmy to moje auto 2 miesiace temu i tez juz u dwoch mechanikow byl :/ Niby mozna walczyc i probowac oddac do wlasciciela skoro sa wykryte "wady ukryte", ale... i tak wiem, ze nie wygramy. Kupilismy go od prawnika... On juz bedzie wiedzial jak sie obronic. A my? My pewnie wlozymy kupe forsy by wyprowadzic to auto z usterek. Ehh :/ Mialam juz kilka aut (tak, troche jestem automaniaczką i lubię auta;p) i pierszy raz tak felerny zakup, a uwierz mi to tez pierwsze auto ktore sprawdzalismy w serwisie i placilismy za sprawdzenie przed zakupem blisko 500 zł żeby być pewnym, ze dobrze wydajemy te pieniadze... i masz, na serwisie mowili "nowka cewka pani", "pani igla" i ch... a nie igla:/ ehhhh
Trzymam kciuki za ush w srode ;* Boże, ja przed kazdym usg mialam z nerwow rozwolnienie :( i odliczalam siedzac jak na szpilkach caly dzien ;/ a na ostatnie usg szlam za to spokojna bo mowie na bank musi byc dobrze, przeciez mam odruch wymiotny itd. i co? i dupa :( nie ma reguły... co się nastresujemy to nasze. Ale badź dzielna i staraj sie uspokoic dla swojej kropeczki ;* :))

@Maciejka78 - trzymam kciuki!!! ;*

@Marthi my kupiliśmy to auto poprzednie dla mnie od kumpla..... ;) także tez cała niezła historia.... ;)
Ale potem m sprzedał mu swoje mondeo i po miesiącu jak pojechał nad morze padł mu alternator...... karma wraca ;) Chciaz jego alternator to grosze w porównaniu do moich wydanych kilku grubych tysięcy ma naprawy...
@Maciejka78 na serduszkowe usg to za tydzień dopuero (mam nadzieje) teraz idę dopiero zobaczyć czy jest pęcherzyk zoltkowy i może zarodeczek.
Zmieniałam datę na jutro. 17:15. Kolejne 24 godziny już by mnie przerosły ;)

@marshia ja w piatek chce szarlotke piec[emoji5]
Dzis moja lodowka sie nie zamyka ,jej ilez ja juz dzis zjadlam [emoji15]

@dżoł superowe wiesci[emoji5]

@Marthi my tez mimo wszystko sie na botox wybierzemy i sami ocenimy[emoji4]
Jejku dziewczyny mam nadzieje ,ze sie nie gniewcie ,ze Wam napisalam o tej dziewczynie ale tak mnie wkurzyla ,ze nie wiem...
Nawet mnie nie strasz z autem bo ja ciagle szukam[emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi my kupiliśmy to auto poprzednie dla mnie od kumpla..... ;) także tez cała niezła historia.... ;)
Ale potem m sprzedał mu swoje mondeo i po miesiącu jak pojechał nad morze padł mu alternator...... karma wraca ;) Chciaz jego alternator to grosze w porównaniu do moich wydanych kilku grubych tysięcy ma naprawy...
@Maciejka78 na serduszkowe usg to za tydzień dopuero (mam nadzieje) teraz idę dopiero zobaczyć czy jest pęcherzyk zoltkowy i może zarodeczek.
Zmieniałam datę na jutro. 17:15. Kolejne 24 godziny już by mnie przerosły ;)
Bedzie dobrze co do Ciebie to nie mam watpliwosci zrobilas moim zdaniem wszystko co moglas inaczej byc nue moze. To czekamy na dobra wiadomosc! &&& :)

@marshia - oohohohoho, to chyba jeszcze lepiej jak my <ahahaha> tak śmieszne, że aż można się popłakać :D matkojedyna!
no, ale tak jak mówisz, karma wraca...
To jutro &&&&& trzymamy i na wieści czekamy! <3

@Funia90 - no coś Ty, nie gniewamy się ;* ale takie historie bolą, zwłaszcza takie pary jak nasze, po prostu... to jest niesprawiedliwość losu, ale jak widzisz, do tej dziewczyny też karma wróciła... niestety...
Kurde, ja zawsze kupowałam auta używane i jakoś wybierałam dobrze, zero awarii oprócz eksploatacji, a tutaj albo mamy pecha, albo prawnik, który nam je sprzedawał dobrze wiedział co robił :/ pokasował błędy w komputerze, u dealera ich nie wykryli i masz... auto z zaufanego źródła :D
dość, że jeszcze nikt nam nie powiedział, że jest zlepione z dwóch :D bo na szczescie wiemy jak bylo uderzone (delikatnie) i mechanicy mowia to samo, wiec sie zgadza... o tyle chociaz, uff!

@bobasek1990 - tak bedzie :*

@Maciejka78 pięknie &&& za rozwój sytuacji :) :*
@marshia czekam na dobre wieści nie może być inaczej :) :*

Dziewczyny cieszę się ,że jesteście zadowolone z wizyt i krok do przodu :) życzę Wam samych dobrych wyników i 2 kreseczek
Brzuchatki nasze kochane , wszystko będzie dobrze niebawem będziecie się chwalić Waszymi skarbami :*

A co do mnie...wypaliłam się , zrobiłam się pusta...nie mam w sobie szczególnych emocji .
Podchodzę do wszystkiego z dystansem i jakby przyzwyczajeniem ... nie umiem się wypłakać , nie mam na to siły nawet . Po @ jadę na te wymazy , ale staramy się dalej ... staramy się hm , nie nazwałabym już tego tak ... po prostu będziemy się kochać ... nie patrząc na dni , zastanawiając się jaki śluz , czy wg owulacja jest .
Nie chce mi się już... wiem ,że na tle niektórych z Was rok to całe nic ...ale dla mnie na tyle długo żeby odpuścić zająć się czymś innym , nie wałkować w kółko tematu . Mam leki , może organizm nie jest jeszcze gotowy .
Życie nauczyło mnie ,że i tak nie będzie tak jak chcę ... to co mi pozostało ? czekać i mieć nadzieję , że przyjdzie dzień , który odmieni na lepsze wszystko co mnie do tej pory spotkało .
Nie poddaje się , ale nie chcę się dac zwariować

reklama
@Marthi bidulo z prawnikiem wpadlas jak sliwka a moze z niego taki prawnik jak z nowego auta auto bez uszkodzen?? Warto pojsc podpytac .

@bobasek1990 ja zachodzilam w ciaze bez problemow a po droznosci tak sie na ciaze najaralam ze 5 czy 6cykli czekalam wiec jak nie wyjdzie w pierwszych 3 cyklach to wspomnij o !mnie i sie doczekasz jak dasz sobie np na zajscie pol roku. Kciuki.

@roxie123 eeeej nie smutaj bo dotocze sie do ciebie i nie bedzie to mile spotkanie bo toba wstrzasne!!! Uwierz ze sie uda !!

Do góry