Maciejka78
Fanka BB :)
Dziekuje za dobre slowo! :*Staraj się nie martwic, ja w udanym cyklu tez po 14dc zmniejszylam dawke do 5mg, bo niby owu mie bylo, a jak wyszedl test to od razu podnioslam na 10 mg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje za dobre slowo! :*Staraj się nie martwic, ja w udanym cyklu tez po 14dc zmniejszylam dawke do 5mg, bo niby owu mie bylo, a jak wyszedl test to od razu podnioslam na 10 mg.
Bedzie dobrze co do Ciebie to nie mam watpliwosci zrobilas moim zdaniem wszystko co moglas inaczej byc nue moze. To czekamy na dobra wiadomosc! &&&@Marthi my kupiliśmy to auto poprzednie dla mnie od kumpla..... także tez cała niezła historia....
Ale potem m sprzedał mu swoje mondeo i po miesiącu jak pojechał nad morze padł mu alternator...... karma wraca Chciaz jego alternator to grosze w porównaniu do moich wydanych kilku grubych tysięcy ma naprawy...
@Maciejka78 na serduszkowe usg to za tydzień dopuero (mam nadzieje) teraz idę dopiero zobaczyć czy jest pęcherzyk zoltkowy i może zarodeczek.
Zmieniałam datę na jutro. 17:15. Kolejne 24 godziny już by mnie przerosły