@kas90 robiliśmy obiad w domu u nas wczoraj mąż mi pomagał od soboty robiliśmy po troszkę siostra przyjechała wcześniej zrobiła kopytka i niby ok ale jak pojechali to taki skurcz mnie złapał, że mąż kazał się kłaść i leżeć a on wszystko posprzatał i załadował do zmywarki. Ale nie na żarty się przestraszyłam we środę mam na 9 to sprawdzi to i tamto zapytam o ten crp zbadam jeszcze raz ten gbs muszę wytrzymać jeszcze 3,5 tygodnia i będzie 37 skończony i mogę rodzić. Także nawet jakbym miała leżeć jakoś bym to przeżyła.
@Ilis91 kochana to dość wysokie te nk trzeba to zbić przed ciążą nasza
@magda1208 ma chyba aktywność ponad 30 jeśli dobrze pamiętam, jeszcze chyba
@mickey i
@dżoł zbijały nk. Pewnie się odezwą. Jak pixi.nova napisała zbijała się encortonem od testu pozytywnego i malina jeszcze każe w dni owu , intralipid jest dożylni a accofil domaciczny malina leczy tylko szczepieniami.
@marshia no ja rano więc nie muszę tyle czekać. Ale będę trzymać za Ciebie kciuki a Ty trzymaj za mnie
@pixi.nova ja te cytokiny badałam przed szczepieniami i po każdej dawce zawsze się poprawilały w 8 tygodniu ciąży i w 20 tygodniu gdzieś i koło 29-30 tygodnia i od 20 tygodnia rosną wynik to 1424 norma do 1400 w 30 tygodniu już były coraz wyższe 2200 i dlatego zostałam przy dawce 0,8 bo w takiej wysokiej ciąży nie ma możliwości innego ich zbijania. I czynnik odrzutu wrócił do wyników z przed szczepień z 2,7 na 3,2 a norma do 2,5 Oczywiście może przy dawce 0,6 może by się nic nie stało ale może być inaczej to wybrał tą opcję zapobiegawczą
@Funia90 @kas90 mam nadzieję, że to "treningi macicy" jak to napisałyście.
@kas90 mała też Cię tak kopie , że boli? Mi jak zasadzi kopa czasem to oczy mi wychodzą
@pixi.nova kiry w Łodzi nie zbadasz i czy to Paśnik czy Malina oni tego niczym nie leczą i nie badają to raczej ten dr P haha Sacha nie wiem ale to Kraków