@ovli22 - super pomysł
@Funia90 - masz piękne usteczka więc nie gadaj głupotków!
@marshia - jak u Ciebie? :*
@marzycielka81 - dziękuję! jednak wiesz, po tym jak w pt wyjechałam z pracy i padło mi auto wyzdrowiałam w kilka minut! jak ręką odjął... jednak co to stres związany z naprawą automatycznej skrzyni biegów robi z człowiekiem...
@Funia90 - my też chcemy iść na Botox, choć sporo negatywych opinii wyczytałam;p ale.. ja się nigdy nimi nie sugeruję ;d
@pixi.nova - to, co napisałaś o swoim dole... to tak jakbym czytała to, co sama napisałabym w styczniu, po ostatniej stracie, czy w czerwcu po pierwszej... Miałam takie same "napady", takie same "humory" i podejście do sprawy. "Wyszłam z tego" z czasem, choć często myślę, nad moją ułomnością. Tak to nazywam, że nie dane mi było urodzić dwójki dzieci. Boję się kolejnych prób i tego, co będzie. Moja psychika nie jest z żelaza, ale ... kto nie da rady jak nie my? To, co się działo w weeekend w Twojej głowie, to niestety normalne, naturalne.
Emocje przychodzą i dają swe znaki prędzej lub później. Tego nie da się przeskoczyć od tak i nie można też kumulować, bo odbije się na zdrowiu. Musisz to przepracować, przewalczyć i będzie dobrze. Odzyskasz siły, którymi na co dzień tak bardzo epatowałaś.
@Destino - jak zwykle piękne słowa, te do Pixi. <3 Popieram w 100%
Co do adopcji, ehh ciężki temat. Lepiej by dzieci bytowały w ośrodkach/domu dziecka, aniżeli miały (nawet nieco starszych) rodziców... Przykre.
@czarna_mala - bilbord o depresji, naj!
i zazdroszczę tego masażu czekoladą <3 :O
@Funia90 - okropna ta historia o skrobance
nie mogę słuchać i czytać o takich akcjach... kraja mi się serce
@Maciejka78 - gratulację
)))) idź na bete, pewnie! i daj znać co ciekawego o Hashi się dowiesz ;*