reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova prosze mi tu wierzyc ,ze bedzie dzidzi[emoji5]kazda z nas lub wiekszosc miala taka sytuacje,ze bedac w szpitalu widziala swiezo upieczonych rodzicow.
Ja mysle i mam nadzieje,ze dla kazdej z nas nadejdzie ten dzien[emoji5]
Kochana ja wczesniej nie moglam dojsc dalej niz 10 tc ,tez sie balam ,ale w tej ciazy jak poszlam na usg i w 11 tyg dzidzi zyla to dostalam jakby skrzydel,troszke mi ulzylo,miniesz ten pechowy tydzien,zobaczysz.
Ciesze sie ,ze idziesz do domu,widzisz jak szybko poszlo[emoji4]

@Porzeczka1234 [emoji29]to musialo byc straszne doswiadczenie[emoji29]

@burczuś masz racje poronienie farmakologiczne to bol psychiczny ,trzeba miec mocne nerwy na to:/ oby nigdy wiecej nie musialo nas to spotykac.

@magda1208 super ,ze pekly[emoji5]endo wydaej mi sie ladne[emoji4]

@kas90 super ,ze cytologia dobra[emoji4]biedni Ci nasi M z ta abstynencja[emoji23]

Dziewczyny mi za pierwszym razem zrobili odrazu zabieg bez tabletek.

@Porzeczka1234 piekna jest[emoji7]

Dziewczyny jedziemy dzis po pracy do Zakopanego i mamy basen i jacuzzi w hotelu ale po konslutacji z ginem bede moczyc tylko nogi,co by jakis kolegow lub kolezanek nie przylapac[emoji23]ale za to pojem porzadnie mam nadzieje[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@marshia a ja teraz ryczę czytając twój post. Kochana poczekasz trochę i twój groszek zmieni sie w dynię zobaczysz ściskam Cię bardzo mocno

@Funia90 było nie do zapomnienia ale trzeba iść do przodu teraz czekamy z modlitwą na ustach aby pani bydluniowa urodziła się cała i zdrowa

@pixi.nova prosze mi tu wierzyc ,ze bedzie dzidzi[emoji5]kazda z nas lub wiekszosc miala taka sytuacje,ze bedac w szpitalu widziala swiezo upieczonych rodzicow.
Ja mysle i mam nadzieje,ze dla kazdej z nas nadejdzie ten dzien[emoji5]
Kochana ja wczesniej nie moglam dojsc dalej niz 10 tc ,tez sie balam ,ale w tej ciazy jak poszlam na usg i w 11 tyg dzidzi zyla to dostalam jakby skrzydel,troszke mi ulzylo,miniesz ten pechowy tydzien,zobaczysz.
Ciesze sie ,ze idziesz do domu,widzisz jak szybko poszlo[emoji4]

@Porzeczka1234 [emoji29]to musialo byc straszne doswiadczenie[emoji29]

@burczuś masz racje poronienie farmakologiczne to bol psychiczny ,trzeba miec mocne nerwy na to:/ oby nigdy wiecej nie musialo nas to spotykac.

@magda1208 super ,ze pekly[emoji5]endo wydaej mi sie ladne[emoji4]

@kas90 super ,ze cytologia dobra[emoji4]biedni Ci nasi M z ta abstynencja[emoji23]

Dziewczyny mi za pierwszym razem zrobili odrazu zabieg bez tabletek.

@Porzeczka1234 piekna jest[emoji7]

Dziewczyny jedziemy dzis po pracy do Zakopanego i mamy basen i jacuzzi w hotelu ale po konslutacji z ginem bede moczyc tylko nogi,co by jakis kolegow lub kolezanek nie przylapac[emoji23]ale za to pojem porzadnie mam nadzieje[emoji16]

Ja w zasadzie nie wiedziałam,że można inaczej ronić niż przez zabieg. Wy mnie tu uświadamiacie,że nie musiało to wyglądać tak,że przychodzę do szpitala i jeszcze w ten sam dzień lub następny biorą mnie na zabieg. Ale wcześniej miałam podawane na pewno tabletki. Bo mi ginka mówiła,ze szyjka ładnie sie otworzyła.
@Funia90 ja o Zakopca jadę za tydzień:) Ale raczej mocno wysiłkowo, nie jaccuzowo:)
Jadę w grupie 6 dziewczyn. od rana do nocy łazimy po górach. Dla ciekawostki Wam powiem,że dwie z nich są też po poronieniach. Ale jedna "dopiero" raz poroniła pierwszą ciążę, a druga ma dwoje dzieci i 2 poronienia za sobą.
Pięknie jest tak pochodzić po górach. Zmęczyć się maxymalnie. Myśleć o zmęczeniu fizycznym,a nie psychicznym:)

@burczuś ooo fajnie to sobie pobiegasz troszke hehe...
Niestety poronienia to jakas plaga:/
Kiedys o tym nie wiedzialam,dopoki mnie to nie spotkalo.

Jezu jakie tu sa wredne piguly. Ja pie... wczoraj jak przyszlam to byl kibel zapchany juz na sali. A one teraz to mnie, ze to pewnie ja zapchalam:crazy: Mowie im, ze juz byl zapchany, ona to czemu nie zglosilam. Mowie jej ze wczoraj nie mialam do tego nerwow a ona sobie ze mnie kpi!!!! Co za wstretne baby!!!! Mowie Wam. Do ego okazuje sie, ze nfz wymyslil nowa kwalifikacje do immunoglobuliny i niewiadomo czy ja dostane. Bo teraz daja tylko po zabiegach... Zart jakis!!!
Mowie Wam dziewczyny trzeba miec nerwy ze stali. Najwyzej bede po aptekach dzwonic.

@bertha Ciesze sie, ze dzialacie. Jestem pewna, ze w Novum sie uda!!!
@burczuś Zazdroszcze wyjazdu! Uwielbiam takie babskie wyjazdy :p

Jak zawsze jestem wam wdzięczna za dobre słowo do postów odniosę się jak wrócę od kosmetyczki.
Mam do was szybkie pytanko badałam estradiol w 12 i 14 dc czy to możliwe aby wynik tak bardzo się różnił 12dc-1581, 14dc-217 już się martwię.?

Ostatnia edycja:
Jezu jakie tu sa wredne piguly. Ja pie... wczoraj jak przyszlam to byl kibel zapchany juz na sali. A one teraz to mnie, ze to pewnie ja zapchalam:crazy: Mowie im, ze juz byl zapchany, ona to czemu nie zglosilam. Mowie jej ze wczoraj nie mialam do tego nerwow a ona sobie ze mnie kpi!!!! Co za wstretne baby!!!! Mowie Wam. Do ego okazuje sie, ze nfz wymyslil nowa kwalifikacje do immunoglobuliny i niewiadomo czy ja dostane. Bo teraz daja tylko po zabiegach... Zart jakis!!!
Mowie Wam dziewczyny trzeba miec nerwy ze stali. Najwyzej bede po aptekach dzwonic.

@bertha Ciesze sie, ze dzialacie. Jestem pewna, ze w Novum sie uda!!!
@burczuś Zazdroszcze wyjazdu! Uwielbiam takie babskie wyjazdy :p
Rozumiem,ze ten lek trzeba podać przez odczynnik "-" ? Bo ja też i na tym się nie znam. mam grupę krwi BRh+.
Daj spokój i się nie przejmuj tymi babami. Jakieś głupie france widzę. A nawet jakbyś to Ty zapchała ten kibel to co??? Sama masz go przepchać? rączkami?? Pomyśl tak-i dobrze im tak, skoro są takie mendowate;)

@pixi.nova z powodu właśnie takich osób chyba tak bardzo chcemy uniknąć szpitala. To jest i się nie zmieni ja już na to nie zwracam uwagi ale za 1 razem to był szok. Podali mi te tabletki i nie wiedziałam po co lek pow o 15 że wieczorem ktoś zrobi zabieg nikt nie przylazl do rana a ja się bałam iść do kibla bo nie wiedziałam jak to może wyglądać co się bedzie dzialo. Za 3 razem to się stało w domu i lek też mi mówił żeby jechać do szpitala a jak zapytałam czy faktycznie jest potrzeba bo to był 7 tydzień wyglądający na 5 to stwierdził że faktycznie nie.
@burczuś ja też nie wiedziałam że można bez zabiegu...
@burczuś I @Funia90 zazdraszczam wyjazdów.☺ ja do Zakopanego rzut beretem a nie mam czasu jechać bo jak nie praca to remont albo pogoda nie taka.....
@magda1208 a nie jest tak że po owu estardiol spada ?

reklama
Do góry