reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova prosze mi tu wierzyc ,ze bedzie dzidzi[emoji5]kazda z nas lub wiekszosc miala taka sytuacje,ze bedac w szpitalu widziala swiezo upieczonych rodzicow.
Ja mysle i mam nadzieje,ze dla kazdej z nas nadejdzie ten dzien[emoji5]
Kochana ja wczesniej nie moglam dojsc dalej niz 10 tc ,tez sie balam ,ale w tej ciazy jak poszlam na usg i w 11 tyg dzidzi zyla to dostalam jakby skrzydel,troszke mi ulzylo,miniesz ten pechowy tydzien,zobaczysz.
Ciesze sie ,ze idziesz do domu,widzisz jak szybko poszlo[emoji4]

@Porzeczka1234 [emoji29]to musialo byc straszne doswiadczenie[emoji29]

@burczuś masz racje poronienie farmakologiczne to bol psychiczny ,trzeba miec mocne nerwy na to:/ oby nigdy wiecej nie musialo nas to spotykac.

@magda1208 super ,ze pekly[emoji5]endo wydaej mi sie ladne[emoji4]

@kas90 super ,ze cytologia dobra[emoji4]biedni Ci nasi M z ta abstynencja[emoji23]

Dziewczyny mi za pierwszym razem zrobili odrazu zabieg bez tabletek.

@Porzeczka1234 piekna jest[emoji7]

Dziewczyny jedziemy dzis po pracy do Zakopanego i mamy basen i jacuzzi w hotelu ale po konslutacji z ginem bede moczyc tylko nogi,co by jakis kolegow lub kolezanek nie przylapac[emoji23]ale za to pojem porzadnie mam nadzieje[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@marshia a ja teraz ryczę czytając twój post. Kochana poczekasz trochę i twój groszek zmieni sie w dynię zobaczysz ściskam Cię bardzo mocno

@Funia90 było nie do zapomnienia ale trzeba iść do przodu teraz czekamy z modlitwą na ustach aby pani bydluniowa urodziła się cała i zdrowa

@pixi.nova prosze mi tu wierzyc ,ze bedzie dzidzi[emoji5]kazda z nas lub wiekszosc miala taka sytuacje,ze bedac w szpitalu widziala swiezo upieczonych rodzicow.
Ja mysle i mam nadzieje,ze dla kazdej z nas nadejdzie ten dzien[emoji5]
Kochana ja wczesniej nie moglam dojsc dalej niz 10 tc ,tez sie balam ,ale w tej ciazy jak poszlam na usg i w 11 tyg dzidzi zyla to dostalam jakby skrzydel,troszke mi ulzylo,miniesz ten pechowy tydzien,zobaczysz.
Ciesze sie ,ze idziesz do domu,widzisz jak szybko poszlo[emoji4]

@Porzeczka1234 [emoji29]to musialo byc straszne doswiadczenie[emoji29]

@burczuś masz racje poronienie farmakologiczne to bol psychiczny ,trzeba miec mocne nerwy na to:/ oby nigdy wiecej nie musialo nas to spotykac.

@magda1208 super ,ze pekly[emoji5]endo wydaej mi sie ladne[emoji4]

@kas90 super ,ze cytologia dobra[emoji4]biedni Ci nasi M z ta abstynencja[emoji23]

Dziewczyny mi za pierwszym razem zrobili odrazu zabieg bez tabletek.

@Porzeczka1234 piekna jest[emoji7]

Dziewczyny jedziemy dzis po pracy do Zakopanego i mamy basen i jacuzzi w hotelu ale po konslutacji z ginem bede moczyc tylko nogi,co by jakis kolegow lub kolezanek nie przylapac[emoji23]ale za to pojem porzadnie mam nadzieje[emoji16]

Ja w zasadzie nie wiedziałam,że można inaczej ronić niż przez zabieg. Wy mnie tu uświadamiacie,że nie musiało to wyglądać tak,że przychodzę do szpitala i jeszcze w ten sam dzień lub następny biorą mnie na zabieg. Ale wcześniej miałam podawane na pewno tabletki. Bo mi ginka mówiła,ze szyjka ładnie sie otworzyła.
@Funia90 ja o Zakopca jadę za tydzień:) Ale raczej mocno wysiłkowo, nie jaccuzowo:)
Jadę w grupie 6 dziewczyn. od rana do nocy łazimy po górach. Dla ciekawostki Wam powiem,że dwie z nich są też po poronieniach. Ale jedna "dopiero" raz poroniła pierwszą ciążę, a druga ma dwoje dzieci i 2 poronienia za sobą.
Pięknie jest tak pochodzić po górach. Zmęczyć się maxymalnie. Myśleć o zmęczeniu fizycznym,a nie psychicznym:)

@burczuś ooo fajnie to sobie pobiegasz troszke hehe...
Niestety poronienia to jakas plaga:/
Kiedys o tym nie wiedzialam,dopoki mnie to nie spotkalo.

Jezu jakie tu sa wredne piguly. Ja pie... wczoraj jak przyszlam to byl kibel zapchany juz na sali. A one teraz to mnie, ze to pewnie ja zapchalam:crazy: Mowie im, ze juz byl zapchany, ona to czemu nie zglosilam. Mowie jej ze wczoraj nie mialam do tego nerwow a ona sobie ze mnie kpi!!!! Co za wstretne baby!!!! Mowie Wam. Do ego okazuje sie, ze nfz wymyslil nowa kwalifikacje do immunoglobuliny i niewiadomo czy ja dostane. Bo teraz daja tylko po zabiegach... Zart jakis!!!
Mowie Wam dziewczyny trzeba miec nerwy ze stali. Najwyzej bede po aptekach dzwonic.

@bertha Ciesze sie, ze dzialacie. Jestem pewna, ze w Novum sie uda!!!
@burczuś Zazdroszcze wyjazdu! Uwielbiam takie babskie wyjazdy :p

Jak zawsze jestem wam wdzięczna za dobre słowo do postów odniosę się jak wrócę od kosmetyczki.
Mam do was szybkie pytanko badałam estradiol w 12 i 14 dc czy to możliwe aby wynik tak bardzo się różnił 12dc-1581, 14dc-217 już się martwię.?

Ostatnia edycja:
Jezu jakie tu sa wredne piguly. Ja pie... wczoraj jak przyszlam to byl kibel zapchany juz na sali. A one teraz to mnie, ze to pewnie ja zapchalam:crazy: Mowie im, ze juz byl zapchany, ona to czemu nie zglosilam. Mowie jej ze wczoraj nie mialam do tego nerwow a ona sobie ze mnie kpi!!!! Co za wstretne baby!!!! Mowie Wam. Do ego okazuje sie, ze nfz wymyslil nowa kwalifikacje do immunoglobuliny i niewiadomo czy ja dostane. Bo teraz daja tylko po zabiegach... Zart jakis!!!
Mowie Wam dziewczyny trzeba miec nerwy ze stali. Najwyzej bede po aptekach dzwonic.

@bertha Ciesze sie, ze dzialacie. Jestem pewna, ze w Novum sie uda!!!
@burczuś Zazdroszcze wyjazdu! Uwielbiam takie babskie wyjazdy :p
Rozumiem,ze ten lek trzeba podać przez odczynnik "-" ? Bo ja też i na tym się nie znam. mam grupę krwi BRh+.
Daj spokój i się nie przejmuj tymi babami. Jakieś głupie france widzę. A nawet jakbyś to Ty zapchała ten kibel to co??? Sama masz go przepchać? rączkami?? Pomyśl tak-i dobrze im tak, skoro są takie mendowate;)

@pixi.nova z powodu właśnie takich osób chyba tak bardzo chcemy uniknąć szpitala. To jest i się nie zmieni ja już na to nie zwracam uwagi ale za 1 razem to był szok. Podali mi te tabletki i nie wiedziałam po co lek pow o 15 że wieczorem ktoś zrobi zabieg nikt nie przylazl do rana a ja się bałam iść do kibla bo nie wiedziałam jak to może wyglądać co się bedzie dzialo. Za 3 razem to się stało w domu i lek też mi mówił żeby jechać do szpitala a jak zapytałam czy faktycznie jest potrzeba bo to był 7 tydzień wyglądający na 5 to stwierdził że faktycznie nie.
@burczuś ja też nie wiedziałam że można bez zabiegu...
@burczuś I @Funia90 zazdraszczam wyjazdów.☺ ja do Zakopanego rzut beretem a nie mam czasu jechać bo jak nie praca to remont albo pogoda nie taka.....
@magda1208 a nie jest tak że po owu estardiol spada ?

reklama
Do góry