Funia90
Fanka BB :)
@pixi.nova prosze mi tu wierzyc ,ze bedzie dzidzi[emoji5]kazda z nas lub wiekszosc miala taka sytuacje,ze bedac w szpitalu widziala swiezo upieczonych rodzicow.
Ja mysle i mam nadzieje,ze dla kazdej z nas nadejdzie ten dzien[emoji5]
Kochana ja wczesniej nie moglam dojsc dalej niz 10 tc ,tez sie balam ,ale w tej ciazy jak poszlam na usg i w 11 tyg dzidzi zyla to dostalam jakby skrzydel,troszke mi ulzylo,miniesz ten pechowy tydzien,zobaczysz.
Ciesze sie ,ze idziesz do domu,widzisz jak szybko poszlo[emoji4]
@Porzeczka1234 [emoji29]to musialo byc straszne doswiadczenie[emoji29]
@burczuś masz racje poronienie farmakologiczne to bol psychiczny ,trzeba miec mocne nerwy na to:/ oby nigdy wiecej nie musialo nas to spotykac.
@magda1208 super ,ze pekly[emoji5]endo wydaej mi sie ladne[emoji4]
@kas90 super ,ze cytologia dobra[emoji4]biedni Ci nasi M z ta abstynencja[emoji23]
Dziewczyny mi za pierwszym razem zrobili odrazu zabieg bez tabletek.
@Porzeczka1234 piekna jest[emoji7]
Dziewczyny jedziemy dzis po pracy do Zakopanego i mamy basen i jacuzzi w hotelu ale po konslutacji z ginem bede moczyc tylko nogi,co by jakis kolegow lub kolezanek nie przylapac[emoji23]ale za to pojem porzadnie mam nadzieje[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mysle i mam nadzieje,ze dla kazdej z nas nadejdzie ten dzien[emoji5]
Kochana ja wczesniej nie moglam dojsc dalej niz 10 tc ,tez sie balam ,ale w tej ciazy jak poszlam na usg i w 11 tyg dzidzi zyla to dostalam jakby skrzydel,troszke mi ulzylo,miniesz ten pechowy tydzien,zobaczysz.
Ciesze sie ,ze idziesz do domu,widzisz jak szybko poszlo[emoji4]
@Porzeczka1234 [emoji29]to musialo byc straszne doswiadczenie[emoji29]
@burczuś masz racje poronienie farmakologiczne to bol psychiczny ,trzeba miec mocne nerwy na to:/ oby nigdy wiecej nie musialo nas to spotykac.
@magda1208 super ,ze pekly[emoji5]endo wydaej mi sie ladne[emoji4]
@kas90 super ,ze cytologia dobra[emoji4]biedni Ci nasi M z ta abstynencja[emoji23]
Dziewczyny mi za pierwszym razem zrobili odrazu zabieg bez tabletek.
@Porzeczka1234 piekna jest[emoji7]
Dziewczyny jedziemy dzis po pracy do Zakopanego i mamy basen i jacuzzi w hotelu ale po konslutacji z ginem bede moczyc tylko nogi,co by jakis kolegow lub kolezanek nie przylapac[emoji23]ale za to pojem porzadnie mam nadzieje[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom