reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja tez kupiłam IPL do depilacji i szczerze polecam .
Ja miałam bardzo duży problem z włosami [emoji33][emoji33][emoji33]
Nawet na brodzie [emoji844][emoji844]
Zreszta już miałam taki zarost na twarzy jak facet ! Grube i ciemne wąsy ha ha .
Poszłam na kilka sesji do kosmetologa na laserowe ale nie pomogło mi tak bardzo jak te moje domowe IPL .

Używam go tylko w pierwszym cyklu bo później się boje , że może zaszkodzić w razie zagnieżdżenia itd .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

roxie - zależy o której upuszczą mi krew ;) jak koło 9 to do 12 będą, jak przed 10, to dopiero ok. 13.
Niestety korki we wro na trasie, nie ułatwiają dotarcia do labu mojego. I ewentualne kolejki w labie.
Progesteronu chyba nue ma sensu badać, biorąc luteinę? Co Wy na to?
Tsh chyba tylko zrobię dodatkowo?

@pixi.nova przy samym duphastonie byłby wiarygodny, o ile zrobiłabym go kilka razy i wyciągnęła średnią. Ale wynik pokazywałby ile progesteronu wytwarza mój organizm, bo duphaston nie zaburza wyniku i nie jest wykazywany.
No ale biorę tez luteinę, wiec to bez sensu.
Swoją drogą zapytam doktorka dlaczego stosuje się to i to. A nie tylko konskue dawki duphastonu albo tylko lutki.

@marshia wielu lekarzy woli tak zabezpieczyc pacjentke w razie w ;) Trzymaj sie kochana bedzie dobrze! :)
Mi Jerzak tlumaczyla, ze biorac leki nie bada sie juz progesteronu a mam byc spokojna bo z tej strony jestem zabezpieczona.

@marshia tsh sprawdzaj , bo z tym to nigdy nie wiadomo :) ... ja teraz biorę letrox 1,5 tabletki 75tki , na razie progesteronu nie robię nie bede się stresować , dupka wprowadziłam 3x1 więc w badaniu nie wyjdzie . Ja jadę na 7 rano ale wynik i tak od 14 dopiero do wybrania ...
@pixi.nova a Ty jak się masz ? idziesz jutro na wizyte czy czekasz ? :*

Ostatnia edycja:
@Maciejka78 a jak efekt po laserze ? Powtarzasz czy nie ? :) mnie już dawno kusilo zeby isc

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bikini robilam jako pierwsze jakies 1.5 roku temu i poki co tylko jakies pojedyncze bledziuszki i slabe jak na reku odrastaja wiec jestem mega zadowolona. Poinformowano mnie ze po ciazy moze cos tam odrosnac bo hormony szaleja i moze nas kobitki dopasc wlochate futerko ale wtedy wystarczy powtorzyc przypominajke jedna.
@roxie123 @marshia jesli teraz Wam agrescior sie nasilił to dobry znak znaczy hormony szaleja niezmiennie trzymam &&& za Was :)

reklama
Do góry