reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ubieraj sexi kryjące pończochy na pasie i do doktorka [emoji23] nie musisz golić a i jemu się spodoba [emoji23][emoji1][emoji13]

Jak masz ciemne chaszcze to właśnie idealnie prawdziwy laser na ciebie zadziała! Polecam, wybierz się na bikini po ciąży. LaserBeauty na Pretficza polecam.

Zastosuje punkt 1 obowiązkowo (pończochy ;) ) i 2 tez obowiązkowo za rok :) :) :)

reklama
@bertha nie ma opcji! Nie będę chodzić do doktorka z chaszczami na nogach ;) ;) ;) Chociaż byłoby mi na pewno cieplej w zimę... a idzie ponoć zima stulecia ;) ;) ;)
@kas90 juz piszę - mamy w takim razie to samo - depilator, wosk u mnue tez odpada. Możemy przybić piątkę :(
IPLa możesz używać wszędzie - ja zrobiłam na górnej wardze ze 3-4 razy może (tj. 3-4 razy po 2 dotknięcia i strzały światłem) i wcale nie używam już wosku. A jedtem ciemną szatynką, wiec kuedys co 2 tygodnie. Wiadomo, ze odrastają jakieś minimalne, ale nad warga jyz ich w ogole nie widać.
Na rękach odrastają w dużo mniejszej ilości, dużo jaśniejsze i bardzo delikatne. co do nóg - dla mnie mistrzostwo świata. Kuedys 2 razy dziennie maszynką, krostki, plamy, pozacinana....... właśnie przez zapalenia, wrastanie. Okropieństwo. Po 4 miesiącach stosowania co tydzień/ dwa włoski odtastają wolniej, miększe, delikatniejsze. I mniej :) (przerwę miałam
Id połowy maja do połowy czerwca przez tamtą ciaze).
Dla mnie fakt, ze moge co 3 dni użyć maszynki i mieć gładkie nogi to cud. Mij mąż sie śmieje, ze to nie moje nogi w dotyku.
Mniej robiłam w bikini, tam to nawet najprawdziwszy laser Pewnue nie dałby rady u mbie :/. Ale gdybym się uparła to pewnievtez daliby radę.
Zapalenie mieszków to przeszłość :) Krostki to przeszlosc. Łydki gładkie :) Warto zainwestować :)
Myśle, ze gdybym dłużej stosowała niż 3 miesiące to stan łydek byłby jeszcze lepszy, bo włosków jeszcze mniej by odrasto.
Tylko, ze Ty jesteś blondynką - a to podobno teoche lepiej działa na ciemne włoski. Im ciemniejsze, tym lepszy efekt niby. Musisz poczytać. I nie lumea - ona ma fatalne opinie. Tylko Braun.
Blondynka, a włoski czarne jak smoła i grube :( dlatego laser tak dobrze zadzialał juz po 1 razie. Mi glownie o tę brodę chodzi :( bym juz po porodzie bym sobie zrobiła, bo nafoczka mi mówila, że mozna przy karmieniu.
Proszę, wyslij mi na priva link jaki to model :)

Ja na szczęście mam jasne włoski i ich tak nie widać ale teraz hormony swoje zrobiły i sa coraz bardziej twarde no i gęste maszynka w ruch na okrągło bo po depilatorze też mam podrażnienia :/ kiedys może się skuszę na laser

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia pochwał się tym sprzętem brauna tutaj. Co to za model [emoji848]
Ja robiłam depilacje laserem aleksandrytowym i byłam zadowolona, po 3 sesjach był super efekt.... ale potem za zaczęłam łykać encorton... i znowu obrosłam [emoji15] także czekają mnie kolejne sesje... a nie grzeszę zarostem w tamtych miejscach [emoji23]
Aaaa, i pamiętajcie dziewczyny, że w takcie brania leków immunosupresyjnych nie można chodzić na żadne lasery.

@czarna_mala Rozumiem, ze decyzja o invitro nie byla dla Ciebie łatwa. Jezeli potrzebujesz sie wyzalic lub poprostu pogadac pisz nam kochana :) Czy moge wiedziec z jakich wzgledow wybraliscie ta metode? Mi lekarze zawsze mowili, ze invitro nie jest rozwiazaniem przy poronienach nawykowych. Ja nie mam nic przeciwko invitro. Gdyby to mialo pomoc pewnie bym sie poddala ale wszyscy odradzali. Czy mozesz cos wiecej napisac? Pewnie pomoglo by to wielu dziewczynom. Oczywiscie jezeli masz ochote..
@marzycielka81 To swietny plan!!! Kochana przyjmij spoznione zyczenia. Sama dobrze wiesz czego Ci zycze najbardziej! :) ☺️ Pogadam z @Marthi i ustalimy jakis weekendzik.

Ostatnia edycja:
@marshia spoznione zyczenia urodzinowe[emoji5]spelnienia tego najwiekszego[emoji173]️

@magda1208 z niecierpliwoscia czekam z Toba na grudzien[emoji4]piekny prezent by byl[emoji5]

@marshia dziekuje za wyjasnienie[emoji8]
Odpuscilabym wszelkie kremy do depilacji,nie wiadomo co one tam maja w skladzie:/

@Porzeczka1234 przez te wszystkie batoniki zaczynam sie bac sama siebie [emoji14]

@Maciejka78 hehe az taka pedantka jak Twoj M nie jestem[emoji23]

@roxie123 ode mnie najwiekszy kopaniaczek[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 dzuekuję zazwczasu za koniec listopada ;) To @marzycielka81 miala urodzinki :)
A krem faktycznie odpuszczam na razie. Żeby za dużo maszynki nie używać, ograniczę się do wizyt na razie, coby wyglądać jak człowiek. W domu będę robić za Yeti ;)

reklama
Do góry