reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ja nie pomogę bo u mnie był depilator ,ale skóra moja nie wytrzymała i robiły się podrażnienia teraz jadę co drugi dzień maszynka na co mnie trafia...mialam plan iść laserowo zrobić żeby mieć spokój ale takie serie co pół roku by trzeba było powtarzac żeby nie dorastały a to kosztuje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marshia ja zrobilam tak jak roxie pisze -laser sobie sprawilam troche kaski poszlo bo oprocz łydek okolice malej i pupy pojechalam a co jak szalec to szalec ;) ale zdaje sobie sprawe ze teraz to odpada i dobrze niech brzunio rosnie :):) wiec moze mysle wosk na cieplo z plastrami rozwiaze sprawe. Ja wtedy spokoj zawsze na jakies 2 tyg mialam.

Ja zainwestowałam 4 miesiące temu w tego IPLa i go bardzo polecam - dla tych co nie w ciąży. 1400 zł - a urządzenie mam na lata i faktycznie działa. U mnie problem z włoskami jest (był) bardzo duży i boje Się, ze po powrocie do maszynki na co dzień wroci. Niedtety mam mocne, gęste, ciemne włoski i latem bywało tak, ze maszynka jechałam rano i wieczorem. Dramat.... do tego okropne kropki czerwone. IPL brauna mnie z tego wyratował. Z tym, ze to nie jest działanie na całe życie..... trzeba je regularnie co kilka tygodni powtarzać, acteraz odpada.

Ostatnia edycja:
Ja zainwestowałam w tego IPLa i go bardzo polecam - dla tych co nie w ciąży. 1400 zł - a urządzenie mam na lata i faktycznie działa. U mnie problem z włoskami jest (był) bardzo duży i boje Się, ze po powrocie do maszynki na co dzień wroci. Niedtety mam mocne, gęste, ciemne włoski i latem bywało tak, ze maszynka jechałam rano i wieczorem. Dramat.... do tego okropne kropki czerwone. IPL brauna mnie z tego wyratował. Z tym, ze to nie jest działanie na całe życie..... trzeba je regularnie co kilka tygodni powtarzać, acteraz odpada.
U mnie bylo podobnie agrest ciagle na nogach wyrastał dlatego poszlam w laser i tez polecam. No taka nasza widac uroda ;)

Tez mam stres czekam na jutrzejszą betę... myślałam że dzisiaj już teścior będzie hoho a on dalej taki bladziuchny 10-11dpo dziś okolo , no ale niby mówią ze z dnia na dzień wielkiej różnicy nie będzie : / a ja mam w głowie biochemiczna bo jestem przed terminem @ :( poproszę o kopa

Pokazuj testa :) ja się pozachwycać tym cieniem, bo o takim marze :)

Ja zainwestowałam 4 miesiące temu w tego IPLa i go bardzo polecam - dla tych co nie w ciąży. 1400 zł - a urządzenie mam na lata i faktycznie działa. U mnie problem z włoskami jest (był) bardzo duży i boje Się, ze po powrocie do maszynki na co dzień wroci. Niedtety mam mocne, gęste, ciemne włoski i latem bywało tak, ze maszynka jechałam rano i wieczorem. Dramat.... do tego okropne kropki czerwone. IPL brauna mnie z tego wyratował. Z tym, ze to nie jest działanie na całe życie..... trzeba je regularnie co kilka tygodni powtarzać, acteraz odpada.
Marshia, zima idzie, olać golenie! [emoji1]

@bertha wywalilam [emoji14]
Jutro idę na betę i niech się dzieje wola nieba . Jestem zła strasznie bo jeszcze z grzybkiem walczę pisałam do lekarza i mówił żebym poczekala jeszcze jak nie swędzi już, może minie a jak nie to mi nestatyne da czy coś takiego, z tym że powiedział , ze leki są bardziej teraz niebezpieczne niż infekcja . Te testy może tez dlatego że mocz prawie biały bo tyle wody pije nawet w nocy, a jedyne które mi wychodzą to bobo testy których nie mam więc i porównanie liche. Beta prawdę mi powie. Ale cała głowę mam .
Kochana życzę Ci tych 2 kresek[emoji8] ale później czekanie na te bety jest straszne... niby mam objawy i wg cycki xxl ale i tak jakoś nie umiem się cieszyć jeszcze

@marshia, ja bym odpuscila sobie krem chociaz do polowy ciąży. Gól się maszynką, a potem znow bedziesz po ciazy dzialac laserem. Ja mam duzy problem z twardymi włoskami. Depilacja woskiem i depilatorem się nie sprawdzila, bo mi wrastają i mam okropne zapalenie mieszków. Po maszynce jak gole za często to tez podraznienia masakryczne, tak, ze lepiej juz nogi bez golenia wyglądały.
Teraz juz M musi mnie golic, wiec juz w ogole masakra! Godzine go schodzi :D

A powiedz mi cos o tym laserze. Ja robilam w zeszlym roku na brodę u kosmetyczki 4 serie laserem diodowym versus i bylam bardzo zadowolona, choc teraz po roku jest to samo, bo encorton i hormony, ehh. Juz czekam zeby po rozwiązaniu isc. Ale moze bardziej by mo się oplacalo kupic swoj? Powiedz mi czy nadaje się do twarzy i ile % wlosków wypada, czy tylko najgrubsze? Da się dojsc do stanu, ze zostanie z 20%? Te zabiegi u kosmetyczki i tak musze przypominac, bo to przez hormony mi się tak robi... po co nam te wloski!

@bertha nie ma opcji! Nie będę chodzić do doktorka z chaszczami na nogach ;) ;) ;) Chociaż byłoby mi na pewno cieplej w zimę... a idzie ponoć zima stulecia ;) ;) ;)
@kas90 juz piszę - mamy w takim razie to samo - depilator, wosk u mnue tez odpada. Możemy przybić piątkę :(
IPLa możesz używać wszędzie - ja zrobiłam na górnej wardze ze 3-4 razy może (tj. 3-4 razy po 2 dotknięcia i strzały światłem) i wcale nie używam już wosku. A jedtem ciemną szatynką, wiec kuedys co 2 tygodnie. Wiadomo, ze odrastają jakieś minimalne, ale nad warga jyz ich w ogole nie widać.
Na rękach odrastają w dużo mniejszej ilości, dużo jaśniejsze i bardzo delikatne. co do nóg - dla mnie mistrzostwo świata. Kuedys 2 razy dziennie maszynką, krostki, plamy, pozacinana....... właśnie przez zapalenia, wrastanie. Okropieństwo. Po 4 miesiącach stosowania co tydzień/ dwa włoski odtastają wolniej, miększe, delikatniejsze. I mniej :) (przerwę miałam
Id połowy maja do połowy czerwca przez tamtą ciaze).
Dla mnie fakt, ze moge co 3 dni użyć maszynki i mieć gładkie nogi to cud. Mij mąż sie śmieje, ze to nie moje nogi w dotyku.
Mniej robiłam w bikini, tam to nawet najprawdziwszy laser Pewnue nie dałby rady u mbie :/. Ale gdybym się uparła to pewnievtez daliby radę.
Zapalenie mieszków to przeszłość :) Krostki to przeszlosc. Łydki gładkie :) Warto zainwestować :)
Myśle, ze gdybym dłużej stosowała niż 3 miesiące to stan łydek byłby jeszcze lepszy, bo włosków jeszcze mniej by odrasto.
Tylko, ze Ty jesteś blondynką - a to podobno teoche lepiej działa na ciemne włoski. Im ciemniejsze, tym lepszy efekt niby. Musisz poczytać. I nie lumea - ona ma fatalne opinie. Tylko Braun.

Ostatnia edycja:
reklama
@bertha nie ma opcji! Nie będę chodzić do doktorka z chaszczami na nogach ;) ;) ;) Chociaż byłoby mi na pewno cieplej w zimę... a idzie ponoć zima stulecia ;) ;) ;)
@kas90 juz piszę - mamy w takim razie to samo - depilator, wosk u mnue tez odpada. Możemy przybić piątkę :(
IPLa możesz używać wszędzie - ja zrobiłam na górnej wardze ze 3-4 razy może (tj. 3-4 razy po 2 dotknięcia i strzały światłem) i wcale nie używam już wosku. A jedtem ciemną szatynką, wiec kuedys co 2 tygodnie. Wiadomo, ze odrastają jakieś minimalne, ale nad warga jyz ich w ogole nie widać.
Na rękach odrastają w dużo mniejszej ilości, dużo jaśniejsze i bardzo delikatne. co do nóg - dla mnie mistrzostwo świata. Kuedys 2 razy dziennie maszynką, krostki, plamy, pozacinana....... właśnie przez zapalenia, wrastanie. Okropieństwo. Po 4 miesiącach stosowania co tydzień/ dwa włoski odtastają wolniej, miększe, delikatniejsze. I mniej :) (przerwę miałam
Id połowy maja do połowy czerwca przez tamtą ciaze).
Dla mnie fakt, ze moge co 3 dni użyć maszynki i mieć gładkie nogi to cud. Mij mąż sie śmieje, ze to nie moje nogi w dotyku.
Mniej robiłam w bikini, tam to nawet najprawdziwszy laser Pewnue nie dałby rady u mbie :/. Ale gdybym się uparła to pewnievtez daliby radę.
Zapalenie mieszków to przeszłość :) Krostki to przeszlosc. Łydki gładkie :) Warto zainwestować :)
Myśle, ze gdybym dłużej stosowała niż 3 miesiące to stan łydek byłby jeszcze lepszy, bo włosków jeszcze mniej by odrasto.
Tylko, ze Ty jesteś blondynką - a to podobno teoche lepiej działa na ciemne włoski. Im ciemniejsze, tym lepszy efekt niby. Musisz poczytać. I nie lumea - ona ma fatalne opinie. Tylko Braun.

Ubieraj sexi kryjące pończochy na pasie i do doktorka [emoji23] nie musisz golić a i jemu się spodoba [emoji23][emoji1][emoji13]

Jak masz ciemne chaszcze to właśnie idealnie prawdziwy laser na ciebie zadziała! Polecam, wybierz się na bikini po ciąży. LaserBeauty na Pretficza polecam.

Do góry