@bertha nie ma opcji! Nie będę chodzić do doktorka z chaszczami na nogach
Chociaż byłoby mi na pewno cieplej w zimę... a idzie ponoć zima stulecia
@kas90 juz piszę - mamy w takim razie to samo - depilator, wosk u mnue tez odpada. Możemy przybić piątkę
IPLa możesz używać wszędzie - ja zrobiłam na górnej wardze ze 3-4 razy może (tj. 3-4 razy po 2 dotknięcia i strzały światłem) i wcale nie używam już wosku. A jedtem ciemną szatynką, wiec kuedys co 2 tygodnie. Wiadomo, ze odrastają jakieś minimalne, ale nad warga jyz ich w ogole nie widać.
Na rękach odrastają w dużo mniejszej ilości, dużo jaśniejsze i bardzo delikatne. co do nóg - dla mnie mistrzostwo świata. Kuedys 2 razy dziennie maszynką, krostki, plamy, pozacinana....... właśnie przez zapalenia, wrastanie. Okropieństwo. Po 4 miesiącach stosowania co tydzień/ dwa włoski odtastają wolniej, miększe, delikatniejsze. I mniej
(przerwę miałam
Id połowy maja do połowy czerwca przez tamtą ciaze).
Dla mnie fakt, ze moge co 3 dni użyć maszynki i mieć gładkie nogi to cud. Mij mąż sie śmieje, ze to nie moje nogi w dotyku.
Mniej robiłam w bikini, tam to nawet najprawdziwszy laser Pewnue nie dałby rady u mbie :/. Ale gdybym się uparła to pewnievtez daliby radę.
Zapalenie mieszków to przeszłość
Krostki to przeszlosc. Łydki gładkie
Warto zainwestować
Myśle, ze gdybym dłużej stosowała niż 3 miesiące to stan łydek byłby jeszcze lepszy, bo włosków jeszcze mniej by odrasto.
Tylko, ze Ty jesteś blondynką - a to podobno teoche lepiej działa na ciemne włoski. Im ciemniejsze, tym lepszy efekt niby. Musisz poczytać. I nie lumea - ona ma fatalne opinie. Tylko Braun.