reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Nie przywiązywałam wtedy wagi do tegoA badalas w tym czasie jak wygląda Twoje endometrium czy w tamtym czasie nie miałaś z tym problemów ?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
He @anetkruczek dobrze ze noe wpadlas mu na usta jak Twoja przyjaciolka ;-)
@mała79 przykre. Jak mi to kiedys @nafoczka uswiadomila ze czasem takie osoby istnieja ktore naciagaja i na rozne leki i rozne osoby mozna trafic.Ja tez lutke i clexan mam na R a kiedys nie mialam swiadomosci ze tez encorton mozna miec.
@mała79 przykre. Jak mi to kiedys @nafoczka uswiadomila ze czasem takie osoby istnieja ktore naciagaja i na rozne leki i rozne osoby mozna trafic.Ja tez lutke i clexan mam na R a kiedys nie mialam swiadomosci ze tez encorton mozna miec.
Dziewczyny, ile postów :*
Podziwiam waszą wiedzę, ja wam zbytnio w tym nie pomogę niestety. Choć dla mnie to chyba dobrze, że nie muszę się na tym znać.
Moja dr nawet o 1 w nocy nikogo nie poganiała i wszystkich przyjęła z cierpliwością i jeszcze jej bylo glupio, że tyle opoznienia. Ale wiadomo, czasem trzeba przymknąć oko na zachowania lekarzy, żeby miec najlepszą opiekę itd.
DZisiaj coś mi się stało z oczami. Nagle straciłam ostrosc widzenia (mam krótkowzrocznosc -1,5 dioptrii). Polozylam się i po 10 min przeszło. Ale się przestraszylam. Siostra tez tak miala i jej sie tak tez dzialo jak przeciazyla wzrok. Musze sie wybrac do okulisty, niech tam zaglądnie.
Podziwiam waszą wiedzę, ja wam zbytnio w tym nie pomogę niestety. Choć dla mnie to chyba dobrze, że nie muszę się na tym znać.
Moja dr nawet o 1 w nocy nikogo nie poganiała i wszystkich przyjęła z cierpliwością i jeszcze jej bylo glupio, że tyle opoznienia. Ale wiadomo, czasem trzeba przymknąć oko na zachowania lekarzy, żeby miec najlepszą opiekę itd.
DZisiaj coś mi się stało z oczami. Nagle straciłam ostrosc widzenia (mam krótkowzrocznosc -1,5 dioptrii). Polozylam się i po 10 min przeszło. Ale się przestraszylam. Siostra tez tak miala i jej sie tak tez dzialo jak przeciazyla wzrok. Musze sie wybrac do okulisty, niech tam zaglądnie.
@mała79 jeśli to prawda to jest to smutne , że ktoś chcę jeszcze zarobić na tym i żerować !!!
Ja tez dostałam dwie przesyłki jedna za darmo a druga za symboliczna cenę i bardzo dziękuje dziewczyny [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zreszta wiadomo , że do Londynu przesyłki droższe [emoji35][emoji35][emoji35]
Zobaczymy jak mi się ułoży i jak szybko pokaże się pozytywny test
To będę miała do oddania : cyglogest ( progesteron dop i luteinę dop ) i luteinę zwykła do ustna .
Oczywiście o wszystkim was poinformuje ( co mam itd )i jak ktoś będzie chciał oddam za darmochę .
Dostałam od koleżanki za darmo to za darmo oddam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez dostałam dwie przesyłki jedna za darmo a druga za symboliczna cenę i bardzo dziękuje dziewczyny [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zreszta wiadomo , że do Londynu przesyłki droższe [emoji35][emoji35][emoji35]
Zobaczymy jak mi się ułoży i jak szybko pokaże się pozytywny test
To będę miała do oddania : cyglogest ( progesteron dop i luteinę dop ) i luteinę zwykła do ustna .
Oczywiście o wszystkim was poinformuje ( co mam itd )i jak ktoś będzie chciał oddam za darmochę .
Dostałam od koleżanki za darmo to za darmo oddam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@bea25ta czy dobrze nie wiem może szkoda w sumie nigdy nie zapytałam przyjaciółki jak było a skoro tak szybko zaszła w kolejną ciążę to może za czymś tesknila @Kwiatuszekk23 :* :*
bertha
@mała79 ja bym się chyba pod ziemię zapadła...U mnie to zależne od @ i od tego jak będzie reagowało moje endometrium na leki bo jak będzie małe, to nie dam zrobić transferu [emoji845]
Ale pierwszy krok to stymulacja i punkcja. Transfer najwyżej w kolejnym cyklu.
To kiedy zaczynasz ta stymulacje do punkcji? Opowiadaj wszystko po kolei, bo tak ciągnąć cię trzeba za język. chyba ze nie chcesz mówić na razie to mów, to cię nie będę dopytywać
czarna_mala
Bo ja wypieram to na razie i staram się nie myśleć o tymAle pierwszy krok to stymulacja i punkcja. Transfer najwyżej w kolejnym cyklu.
To kiedy zaczynasz ta stymulacje do punkcji? Opowiadaj wszystko po kolei, bo tak ciągnąć cię trzeba za język. chyba ze nie chcesz mówić na razie to mów, to cię nie będę dopytywać
Roxie szczerze to na "naszym rynku" nie znalazłam nikogo lepszego od P., a po 5 ciąży powiedziałam dość! Z pierwszej wizyty wyszłam lekko zagubiona bo mi powiedział ze w najlepszym przypadku poronie a w najgorszym będę mieć chore dziecko. Coz?! Jest specyficzny i albo to akceptujesz albo idziesz swoją drogą. Dla mnie to człowiek o dużym ♡ ale jak wiadomo "bogiem" tez nie jestMój lekarz jest bardzo miły i ogólnie specjalista też dobry , ale tez ma wady bo znowu zawsze jak mu coś podpowiadam , czy pytam to mówi żebym tyle nie czytała , nie nabierała do głowy , bo każa kobieta / ciąża jest inna . Żebym stosowała się do zaleceń i czekała... co mnie osobiście czasami irytuje i tak robię po swojemu . Niby nie kazał stosować , nic więcej niż mam zalecone , a ja za Waszą radą biorę encorton 10 i dupka 3x1 ale chyba mu sie nie przyznam , bo mi wyjedzie jeszcze ,że po co przychodze jak sama sie lecze heh
@marzycielka81 spełnienia marzen :*
@Ilis91 udanej zabawy i żebyś sale zamykała
@mała79 tak jak @bea25ta wspomniała ze ostrzegałam żeby uważać i postępować rozsadnie. Tez miałam przypadek ze odkupiłam clexan na 100% wiec dużo zapłaciłam a potem dostałam i tak 7szt mniej. Wprawdzie coś tam mniej policzyła ale w sumie bez tych zastrzyków ma jedno wyszlo. Pisałam wielokrotnie do dziewczyny i nic. Potem dostałam dużo leków od dziewczyn i tak jak @roxie123 pisze dobro wraca bo każda z nich urodziła dzieciaczka a ja postanowiłam zostawić sobie ich adresy i każdej przesłałam coś dla dzidzi ♡ tak "oddalam" to co było mi dane
@anetkruczek i @mickey* to miałyście super spotkanie. Chyba pozazdroscilam i zaproponuje @bea25ta @roxie123 @mickey* (bo @Liluli to teraz będzie ciężko? ) a może @anetkruczek czy ktoś jeszcze chetny na Rzeszów?
reklama
czarna_mala
Nie chcę żebyście mnie źle zrozumiały, że nie chcę się z Wami dzielić procedurą czy,coś w tym stylu. Jest mi po prostu bardzo ciężko, że zachodząc naturalnie w ciążę, nie mogę jej utrzymać z wielu czynników nie mam nic przeciwko procedurze in vitro, dlatego zdecydowałam się, nie mniej jednak nie była to łatwa decyzja dla mnie ale skoro nie mogę inaczej mieć dziecia, to wiem że dam radę, mimo tego że strasznie się boję, że się nie uda
Podziel się: