reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
He @anetkruczek dobrze ze noe wpadlas mu na usta jak Twoja przyjaciolka ;-)

@mała79 przykre. Jak mi to kiedys @nafoczka uswiadomila ze czasem takie osoby istnieja ktore naciagaja i na rozne leki i rozne osoby mozna trafic.Ja tez lutke i clexan mam na R a kiedys nie mialam swiadomosci ze tez encorton mozna miec.

Dziewczyny, ile postów :*

Podziwiam waszą wiedzę, ja wam zbytnio w tym nie pomogę niestety. Choć dla mnie to chyba dobrze, że nie muszę się na tym znać.
Moja dr nawet o 1 w nocy nikogo nie poganiała i wszystkich przyjęła z cierpliwością i jeszcze jej bylo glupio, że tyle opoznienia. Ale wiadomo, czasem trzeba przymknąć oko na zachowania lekarzy, żeby miec najlepszą opiekę itd.

DZisiaj coś mi się stało z oczami. Nagle straciłam ostrosc widzenia (mam krótkowzrocznosc -1,5 dioptrii). Polozylam się i po 10 min przeszło. Ale się przestraszylam. Siostra tez tak miala i jej sie tak tez dzialo jak przeciazyla wzrok. Musze sie wybrac do okulisty, niech tam zaglądnie.

@mała79 jeśli to prawda to jest to smutne , że ktoś chcę jeszcze zarobić na tym i żerować !!!

Ja tez dostałam dwie przesyłki jedna za darmo a druga za symboliczna cenę ;) i bardzo dziękuje dziewczyny ;) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zreszta wiadomo , że do Londynu przesyłki droższe [emoji35][emoji35][emoji35]

Zobaczymy jak mi się ułoży i jak szybko pokaże się pozytywny test ;)
To będę miała do oddania : cyglogest ( progesteron dop i luteinę dop ) i luteinę zwykła do ustna .

Oczywiście o wszystkim was poinformuje ( co mam itd )i jak ktoś będzie chciał oddam za darmochę .

Dostałam od koleżanki za darmo to za darmo oddam ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@mała79 ja bym się chyba pod ziemię zapadła...U mnie to zależne od @ i od tego jak będzie reagowało moje endometrium na leki :) bo jak będzie małe, to nie dam zrobić transferu [emoji845]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ale pierwszy krok to stymulacja i punkcja. Transfer najwyżej w kolejnym cyklu. :)
To kiedy zaczynasz ta stymulacje do punkcji? Opowiadaj wszystko po kolei, bo tak ciągnąć cię trzeba za język. ;) chyba ze nie chcesz mówić na razie to mów, to cię nie będę dopytywać :)

Ale pierwszy krok to stymulacja i punkcja. Transfer najwyżej w kolejnym cyklu. :)
To kiedy zaczynasz ta stymulacje do punkcji? Opowiadaj wszystko po kolei, bo tak ciągnąć cię trzeba za język. ;) chyba ze nie chcesz mówić na razie to mów, to cię nie będę dopytywać :)
Bo ja wypieram to na razie i staram się nie myśleć o tym :(

Mój lekarz jest bardzo miły i ogólnie specjalista też dobry , ale tez ma wady bo znowu zawsze jak mu coś podpowiadam , czy pytam to mówi żebym tyle nie czytała , nie nabierała do głowy , bo każa kobieta / ciąża jest inna . Żebym stosowała się do zaleceń i czekała... co mnie osobiście czasami irytuje i tak robię po swojemu . Niby nie kazał stosować , nic więcej niż mam zalecone , a ja za Waszą radą biorę encorton 10 i dupka 3x1 :p ale chyba mu sie nie przyznam , bo mi wyjedzie jeszcze ,że po co przychodze jak sama sie lecze heh
Roxie szczerze to na "naszym rynku" nie znalazłam nikogo lepszego od P., a po 5 ciąży powiedziałam dość! Z pierwszej wizyty wyszłam lekko zagubiona bo mi powiedział ze w najlepszym przypadku poronie a w najgorszym będę mieć chore dziecko. Coz?! Jest specyficzny i albo to akceptujesz albo idziesz swoją drogą. Dla mnie to człowiek o dużym ♡ ale jak wiadomo "bogiem" tez nie jest
@marzycielka81 spełnienia marzen :*
@Ilis91 udanej zabawy i żebyś sale zamykała :)
@mała79 tak jak @bea25ta wspomniała ze ostrzegałam żeby uważać i postępować rozsadnie. Tez miałam przypadek ze odkupiłam clexan na 100% wiec dużo zapłaciłam a potem dostałam i tak 7szt mniej. Wprawdzie coś tam mniej policzyła ale w sumie bez tych zastrzyków ma jedno wyszlo. Pisałam wielokrotnie do dziewczyny i nic. Potem dostałam dużo leków od dziewczyn i tak jak @roxie123 pisze dobro wraca bo każda z nich urodziła dzieciaczka a ja postanowiłam zostawić sobie ich adresy i każdej przesłałam coś dla dzidzi ♡ tak "oddalam" to co było mi dane :)
@anetkruczek i @mickey* to miałyście super spotkanie. Chyba pozazdroscilam i zaproponuje @bea25ta @roxie123 @mickey* (bo @Liluli to teraz będzie ciężko? ) a może @anetkruczek czy ktoś jeszcze chetny na Rzeszów? :)

reklama
Nie chcę żebyście mnie źle zrozumiały, że nie chcę się z Wami dzielić procedurą czy,coś w tym stylu. Jest mi po prostu bardzo ciężko, że zachodząc naturalnie w ciążę, nie mogę jej utrzymać z wielu czynników :( nie mam nic przeciwko procedurze in vitro, dlatego zdecydowałam się, nie mniej jednak nie była to łatwa decyzja dla mnie :( ale skoro nie mogę inaczej mieć dziecia, to wiem że dam radę, mimo tego że strasznie się boję, że się nie uda :(

Do góry