reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 starałam się jak mogłam [emoji23]
A tak na poważnie - chciałam, żeby mnie kojarzył i "polubił" jako pacjentkę, a nie traltowal na zasadzie "następna proszę".
Bo jak się kogoś lubi, to ma się właśnie inne (czytaj lepsze) podejście. Nie mówię, ze się będzie moją ciążą bardziej przejmował, bo wiadomo, ze nie - każdy lekarz oddziela prace od życia prywatnego - ale same wiecie. Inaczej gada się z kimś do kogo ma się lepsze nastawienie.
Reklamówka leków mize jest tego jakimś efektem :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Liluli ja sie siebie zaczynam bac[emoji23]

Dziewczyny pytanie,czy tsh moge wieczorem?internety pisza ,ze tak,nie chce mi sie jutro znowu na czczo jechac:/

@marshia ja tez jestem mila dla mojego lekarza i pamieta mnie zawsze i wogole (czytaj to w ogole jako nie wiem co napisac haha[emoji23])

Dziewczeta moje ja wlasnie po wizycie u mojej ginki w 12 dc jeden pecherzyk jest wiem wiem powiecie, ze malo ale w pewnyn wieku to nawet ta ilosc cieszy :p endo eleganckie takze ten tego 3 dniowe staranka czas zaczac ;) endo to Wasza zasluga winsko pilam i przegryzalam migdalami :) a na sprawdzenie czy peklo jade nie uwierzycie na 23:15 to jest pracocholizm ale w takich sprawach to ja rozumie ;) musze zaraz nadrobic zaleglosci w czytaniu mam zaleglosci a ciekawosc na piziomie roxie123 u mnie buziaki

@Liluli ja sie siebie zaczynam bac[emoji23]

Dziewczyny pytanie,czy tsh moge wieczorem?internety pisza ,ze tak,nie chce mi sie jutro znowu na czczo jechac:/

@marshia ja tez jestem mila dla mojego lekarza i pamieta mnie zawsze i wogole (czytaj to w ogole jako nie wiem co napisac haha[emoji23])

Funia, proszę Cię :) ..... jakbym wyglądała jak Ty, tez każdy facet by mnie kojarzył i "w ogole" ;) Ja się temu wcale nie dziwie ślicznoto ;) ;) ;)
Co do Tsh - ja zawsze rano na czczo robiłam.

@Ilis91 to też mieliście przygody po drodze... zawsze coś w życiu musi być pod górkę...to takie niesprawiedliwe ;/ ale trzeba mieć nadzieję , że los sie odwróci i wynagrodzi nam cały ból ...
Ja 2 razy odmówiłam nowennę pompejańską i teraz sobie powiedziałam ,że kolejną zacznę odmawiać jak zajdę w ciąże ...
Dziękuję za życzenia :) tak to byłby najcudowniejszy prezent :*

@Maciejka78 owocnych staranek[emoji5]
@marshia kojarzy mnie bo mnie lubi[emoji39]ma zone i corcie 3miesieczna to porZadny chlop hehe[emoji4]
A Tak W ogole to co Ty myslisz za co dostalas te femibiony???spodobalas sie i juz hahah[emoji16]

@Maciejka78 owocnych staranek[emoji5]
@marshia kojarzy mnie bo mnie lubi[emoji39]ma zone i corcie 3miesieczna to porZadny chlop hehe[emoji4]
A Tak W ogole to co Ty myslisz za co dostalas te femibiony???spodobalas sie i juz hahah[emoji16]

Funia mój tez ma żonę i małe dziecko :). Ja tez mam "męża" chociaż bez papierka na razie. I jest idealnie, tak jak jest :) Nic nie planuje zmieniać! No No No :) Bo żarty, żartami, ale żeby nie było :)
Wsystko jest "w granicach" dobrego smaku z mojej strony :) Z jego tym bardziej :) tez jest porządny raczej ;)

@Maciejka78 trzymzm kciuki za 3 owocne dni i noce :) Do lozka marsz! Jak pęknie dostaniesz encorton? Dupka?

Ostatnia edycja:
reklama
@Kwiatuszekk23 prawidłowa długością szyjki macicy to 3 do 5 cm także 4 cm to całkiem nieźle. Też dostałam zastrzyk na płucka w 28 tygodniu

@bea25ta co powiedział lekarz na szyjkę mnie powiedziano , że jak się skraca do 2,5 i jest to powyżej 34 tygodnia to nic nie robimy z tym fantem oszczedzamy się ja mierze szyjkę regularnie bo miała zabieg nie tylko łyżeczkowania ale i kolposkopie czy wycieli mi jej z długości kilka mm. Myślę, że winnaś skonsultować to z innym lekarzem i na pewno zrobić wymaz na czystość i niech Ci ewentualnie założą pesar bo leżeć kilka miesięcy jest przewalone

@marshia jeszcze parę słówek do Ciebie będziesz panikować i nic z tym nie zrobisz wiem po sobie w 12 tygodniu jak szłam na usg to się modliłam zeby serce biło ( druga ciąża stracona w tym tygodniu ciąży) w 26+1 urodziłam 1 córkę sece nie biło. W tej ciąży od 26 do 26+6 prawie nie oddychałam , ze strachu jestem już za tymi terminami a boję się bardzo dalej bo tak bardzo pragnę żeby mała urodziła się cała i zdrowa. Także samo życie możemy się tylko wspierać
Porzeczka1234 Kochanie czytam i nie dowierzam ile potrafilas zniesc i pomimo tych doswiadczen podnioslas sie i walczylas dalej. Szanuje i calym sercem sciskam

Do góry