bobasek1990
Fanka BB :)
Odebrałam dzisiaj wyniki i moje tsh 3,06 nie robiłam na czczo anty TPO 22,1 norma do 8 i anty TG 31 norma do 4 chyba powinnam cos brac na ta tarczyce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@marshia encorton mam w domu wiec jak cos to 10 od razu biore i bede sie modlic by pomoglo (czytalam swiadectwa nowenny pompejanskiej i chyba dziewczyny wchodze w to mi niestety leki immunosupresyjne nk nie obnizyly no ale poki co jeszcze jestem przed szczepieniami wiec tak sprobuje szkoda mi cyklu do czasu szczepienFunia mój tez ma żonę i małe dziecko . Ja tez mam "męża" chociaż bez papierka na razie. I jest idealnie, tak jak jest Nic nie planuje zmieniać! No No No Bo żarty, żartami, ale żeby nie było
Wsystko jest "w granicach" dobrego smaku z mojej strony Z jego tym bardziej tez jest porządny raczej
@Maciejka78 trzymzm kciuki za 3 owocne dni i noce Do lozka marsz! Jak pęknie dostaniesz encorton? Dupka?
A i jeszcze jedno Dziewczyny nie wiem czy wszyscy lekarze maja takie podejscie ale dr Pasnik zabronil mi encortonu jak bede juz brala szczepienia mowil, ze tego sie nie laczy.