reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

... ojaaa, jakieś 50 stron nadrabiania od piątku :O

@burczuś, @Funia90, @pixi.nova, @marzycielka81 - dzięki laseczki, było świetnie! ;) pogoda dopisała, cały weekend w krótkim rękawku!!! skąpana w słońcu :) lepiej trafić nie mogłam!!!! <3

@roxie123 - oby ten cykl był TYM SZCZĘŚLIWYM :)
@agatush - duuużo, dużo siły! :)) i szybkiego gojenia ran! Wszytsko inne już masz <3
@marshia - suuuuper! graty!!!! ;* i nie stresuj się testem!!!
@mfifi04 - witaj! ;) Przykro mi z powodu Twoich strat. Ja mam 27 lat, jestem od Ciebie nieco starsza, ale też mam dwa Aniołki. U mnie jednak i u partnera kariotypy są ok. Też jestem z Poznania :)
@nafoczka - może zatestuj? :p

Ja oczywiście, tak jak czułam, dostałam okres w piątek, więc weekend "na korku" i podpasiach:p
Niemniej, mialam wrazenie, ze dosc mocno "pracują" mi jajniki w tym okresie. Chwilami czułam takie kłócie w nich... Czy to normalne? W trakcie okresu? Generalnie rzadko (prawie wcale) nie używam tamponów, a teraz jednak tak po 3-4 dziennie używałam dla komfortu i spokoju i to może od tego? Podpowiedzcie proszę, bo nieco się tym zmartwiłam...

reklama
Zobacz załącznik 822810 Bo głupia jestem.....
Tak wyglada :(

Jak dla mnie kreska super widoczna ;) Nie stresuj się bo to wszystko zależy od testu itd .
Beta pewnie jest piękna ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@porzeczko rano troszke polecialo, musialam wsadzic tampona bo wiozlam mocz na posiew. Teraz bylam to czysto. W zeszla srode gin mi robil wymaz i kuzwa wrocila mi candida. W lipcu ja mialam, wyleczylam bo w sierpniu wynik po antybiotyku byl ujemny i teraz znowu [emoji30][emoji30][emoji30] ona ma wplyw na ciaze?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny moze ktoras jest dzis u Dr Pasnika? To slowo a moze nawet dwa bym zamienila ;)Ja dzis na chwile podjade zdecydowalam sie na szczepienia marzenie bobaska wygralo ze strachami
Dobrze ze jest piekne sloneczko to Wam z glowy wybije te czarne mysli! Dziewczyny wiara czyni cuda tego sie trzymajmy wszystko co moglyscie zrobilyscie!!! A jak nadal w chaszczach bedziecie siedziec jak to ktoras opisala :) to pisac na forum nie trzymac w sobie!!!

Dziewczyny, proszę o poradę...

Dostałam okres w piątek, więc weekend "na korku" i podpasiach. Niemniej, mialam wrazenie, ze dosc mocno "pracują" mi jajniki w tym okresie. Chwilami czułam takie kłócie w nich... Czy to normalne? W trakcie okresu? Generalnie rzadko (prawie wcale) nie używam tamponów, a teraz jednak tak po 3-4 dziennie używałam dla komfortu i spokoju i to może od tego? Podpowiedzcie proszę, bo nieco się tym zmartwiłam... :(

Roxie tyle ludzi dziś było, ze pewnie koło 13 dopiero.
Ja przepraszam, ze z tym testem wyskoczyłam, ale myslakam, ze to już będzie "kreska", a nie ćwierć kreska.... ja testów nie robiłam sikanych, wiec nie mam doświadczenia. Znam się na becie. Jak bedzue liczba to będę wiedziała czy jest szansa czy nie.
Objawy są. Kłucie w jajnikach, większy bol piersi. Wiec Mize faktycznie liczyłam na zbyt wiele na tym etapie.
@burczś, nafoczka, marthi, iveo, dzol - dzięki :)

@marshia Kochana wiem, że ciezko pracowac nad cierpliwoscia ale nie mamy wyboru ;) Nie rób proszę Cię już żadnych testow! Masz zakaz absolutny! ;) Bo inaczej zbiore sie i przyjade do wrocka i Cie znajde :p:p
Czekaj spokojnie kochana do wizyty, bierz leki i skup sie na czyms innym mimo, ze to cholernie trudne.. Ja tez jestem na etapie ciaglego czekania. Ciebie tez to czeka, jak bedziesz sie nakrecac to tylko sobie zaszkodzisz. Ja odpuscilam bo pomyslalam, ze robie wszystko to co moge. Biore leki, dbam o siebie a reszta to juz jest poza mna. Tobie Kochana tez radze odpuscic bo oszalejesz. Ja strasznie sie nakrecilam po ostatniej wizycie, nikomu tego nie zycze. Tylko spokoj moze nas uratowac. Zobacz dziewczyny nawet na poznych etapach maja nerwy jak @Destino czy @Porzeczka1234 jak chcesz dotrwac do takiej poznej ciazy nakrecajac sie? ;):p
Kiedy masz wizyte? Moze male lanie od doktorka by Cie uspokoilo? ;):p:D

@Marthi Wydaje mi sie, ze to nic zlego. Juz rosna pecherzyki wiec mozesz odzuwac jakis dyskomfort. Ja bylam na usg w 4dc to calkiem sporo ich juz tam bylo wiec moze to to. A miesiaczki tez sa rozne, ja bym sie tym nie stresowala Kochana. Wiem, ze obserwujesz uwaznie swoje cialo ale ta aktualna miesiaczka to chyba nic zlego. Ja nie mam wiekszej wiedzy wiec nie pomoge.. Moze warto sie przejsc do gina i zerknac po miesiaczce co tam sie dzieje? ;)
Druga opcja moze byc taka, ze np. ostatnio pecherzyk nie pekl powstala malutka torbiel, ktora ewakuowala sie z miesiaczka ja tak mialam chyba ze dwa razy. I wtedy faktycznie bardziej bolalo ale nie nakrecaj sie prosze ;)

reklama
Dzol a moze warto jechac na ip? Moze masz jakiegos krwiaczka? Dadza Ci cyklonamine na krwawienie. Ja bylam w piatek na usg i dr stwierdzil ze krwiaka juz nie mam. Wiec albo sie wchlonal albo w sobote sie ewakulowal.

Nafoczka moje dzieci tez z gilami do pasa... ale co sie dziwic jak mamy pogoda taka jaka mamy. Adasiowi zalozylam plasterek aromactiv na noc i cala spokojnie przespal. Robie im tez inhalacje z olejku pichtowego. Polecam. Jest naprawde świetny! A co do niespodzianki :) u mnie teoretycznie tez M mial nie zalac formy :p i do tej pory sie wypiera ze to nie on :p niespodzianki sa fajne :)

Ja jutro mam prenatalne. Prosze Was o modlitwę i kciuki, zeby z dzidzia bylo wszystko dobrze.

Ja.wczoraj na odpuscie objadlam sie jak Bąk. Ledwo sie dotoczylam do lozka. A brzuch mi tak wywalilo jak z Adasiem w 6mc :p ale co sie dziwic jak.wszystko bylo takie dobre :) ja jedynie obiad ugotowalam. A tak to placki upiekly siostry, salatke i przekaski (pycha) zrobila moja siostrzenica. Ja tylko umylam naczynia jak juz poszli. I tyle mojej roboty. Chociaz cisnienie mi M podniosl na wieczor bo Adas zaczal marudzic to ten zamiast go zabawic polozyl go zryczanego kolo siebie i wiadomosci ogladal.. a on biedny az sie zapominal. Jak wpadlam do pokoju to myslalam ze go rozszarpie.

Roxi mam nadzieje że weekend sie udal :)

Do góry